Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Morrison - vizitka
Morrison321
skocak je kapitola sama o seba, on má totiž nad 25 rokov a anca je jeho žena v reále, tak mal svojské správanie. Snáď sa mu ani nečuduješ, že mu bolo úplne jedno, čo si o ňom myslíte :D
Nakoniec ste ho chudáka pripravili aj o chuť hrať na SP, už sa tam zrejme ani neukáže, teraz realizuje nejaký projekt na GTA V.
On nepoužíval joypad, aby bol lepší a zvýhodňoval sa ako to robí 99% hráčov na servery, on ho používal pretože s ním hral dávnejšie ako sa dostal na GTA a určite ho ešte dlho používať bude aj na iných hrách. RIP skocak a anca :D
A to máš pravdu admin je tiež len hráč ;)
Dyname
Vítej mezi náma ( ikdyž trochu pozdě), jseš v pohodě hráč, měl jsem tě rád už od začátku, co jsem se k vám dostal do SoA ;) Snad takové dobré vztahy mezi náma zůstanou co nejdéle ;)
Derpina
Krásná vizitka Smile Jsi jeden z prvních co se mě ujal když sem začínala jazyk Vím že mi vždycky pomůžeš a můžu se na Tebe spolehnout ;) Děkuju Díky
Grizzly
Přesouvám. Měj se hezky. Hi
img.tpx.cz/uploads/ZabijaciSRO.png
Yamatino108
Si super hráč stretol som sa s tebou SoA som rád že sme sa tam stretli Smile.Si fajn kamarád a som rád že hráš na SP.Vizitka pekná Smile.
Ameli1
Nevím, jestli jsem Ti vizitku komentoval již před smazaným účtem, ale myslím, že ne.

Je to super vizitka, akorát ten červeno-modrý mix je libově nečitelný :D

Super hráč, důkladný admin a hlavně kapo gangu jak má být. Ještě si vzpomínám, jak si z nás v admin-teamu "potápěl", nemyslím tím nic špatného, mám na mysli tvoje rekordní statistiky :D

Je škoda, že Tě již na serveru nevídám, mohl by jsi zase začít hrát.

(taktéž je škoda, že tvoje vizitka je takto zapadlá, takže jí tímto oficiálně posouvám na první stránku :D )
stinG_
Presúvam k nám :D úplne sme na teba zabudli :D
Prejdite na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasov
13%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
11 Hlasov
20%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu