Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Vizitka efko
Teddy
Pěkné
LeGacy
Vizitku som čítal na lehátku pri opalovaní, prečítal som ju celú. Páči sa mi na Tebe, že sa na nikoho nehráš a si sám sebou. I keď nie každý príjme Tvoj štýl povahy, ale to ignoruj. Keď pôjdeš do Admin Teamu, tak Ťa úprimne lutujem, ale je to čisto len Tvoje rozhodnutie.
obrik151
Efko poznám ťa už od začiatku ako si prišiel na SP a musím priznať že tie naše nočne mi chýbajú :D si fasa hráč a super človek .Vela stastia ti prajem nech najdeš daku fajnu cicinu v 27 ja chcem mať už 10 detí a žiť z prídavkov :D Nice vizitka
f86
Citácia
LeGacy napsal:

Vizitku som čítal na lehátku pri opalovaní, prečítal som ju celú. Páči sa mi na Tebe, že sa na nikoho nehráš a si sám sebou. I keď nie každý príjme Tvoj štýl povahy, ale to ignoruj. Keď pôjdeš do Admin Teamu, tak Ťa úprimne lutujem, ale je to čisto len Tvoje rozhodnutie.

vklude sa možme na tom lehátku vymenit jazyk lego nikto nevie čo bude... proste otvorená mysel, cesty života & just life.
f86
Citácia
obrik151 napsal:

Efko poznám ťa už od začiatku ako si prišiel na SP a musím priznať že tie naše nočne mi chýbajú :D si fasa hráč a super človek .Vela stastia ti prajem nech najdeš daku fajnu cicinu v 27 ja chcem mať už 10 detí a žiť z prídavkov :D Nice vizitka

tahaj do nejakej osady robit komparz na granko people a bude všetko čo len chceš :D no jo, nočne bomby na sp. boli časy ale ludia žiju dalej a hráme. Smile
MarekSK
Pekná vizitka;)
f86
dakujem marek, troška som sa s tým pohral... konkretne 5 hodín :D
HeWhoMustNotBeNamed
Tak vítej v teamu Smile Přesouvám.
SmouKy_
Citácia
Vek:
27

Fakt ? :D
Jinak hráč v pohodě gratuluju k AT levelu pevné nervy a hodně štěstí ;)
f86
Citácia
pixla - dakujem za doveru a samozrejme za práva a šancu ;)
hlavne nečakaj zazraky Nemůžu

Citácia
smouky - j s wlcakom dvaja fotri :D

Citácia
czsk - :D wlk nahovoril pixla a ten ma strašil v snoch analnou sondou, musel som to nejako riešit. dakujem samozrejme
Xena
Vitaj medzi nami, kolega Smile
Sh1TeRkO
Gratulujem, len ma zaráža kde ostalo, možno časom. Nečakal som u Teba práva za pár dní. Ale uži si to! Takých ako Ty v AT treba!
LeGacy
Situácia sa fakt nečakane zvrtla a ja ju neviem riešiť. Mrzí ma, že z Inglourious Basterds sa stal gang plný administrátorov. Ale nikomu nemôžem brániť. Uži si adminovanie, keď tam vydržíš dlho, tak to dotiahneš aj na hlavného.
dpq7WImm8w
Gratulace Palec nahoru lidi jako Ty jsou v AT potřeba *Tu sem*
THC_Lukas
Připiš se do vizitky :D Jinak jsem rád že budeš mezi námi aspon si tam zas pokecám s někým starším (y) jak řekl cz pevné nervy, děti jsou zlo.
Tr1xmy
Gratulujem a dakujem Smile
Load
Vítej v týmu,gratuluju ! ;)
f86
Citácia
lego niesom typ admina na akcie, tie ma vobec neberu a samozrejme nepotrebujem nikomu nič dokazovat prehnanou aktivitou, preto sa u mna samozrejme nič nemení, +gangchat ostava na tom mieste kde aj bol.

Citácia
edo sam neviem, na sp trávim v poslednom období vela času, v robote sa vysmažím dost, nepotrebujem sa ist ešte opekat na jazero a robit blbosti, ked sa nejaky blbec pritopí čo je v tomto období časté tak som tam aj tak dost. je leto a vela hračov je doma, čiže pre admina velký natlak a ake je pravidlo že človek sa najlepšie naučí pod tlakom a stresom.

Citácia
xena, detro, thc trix a load... ďíííky ;)
f86
...dakujem, snad nebudem hanbou ale prinosom.
_MaraS
Gratuluji k přijetí do AT Smile vizitka pěkná a hráč v pohodě Smile
Prejdite na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasov
13%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
11 Hlasov
20%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu