Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Dodková vizitka - Big update V2
Groot
:D OKej teším sa :D A prihovor sa pri lukim Nemá má rád Sad
Simo
OOO fajn človek a ešte lepší šéf ale na mňa nemá :DD
Troška by si mal spomaliť s rozprávaním niekedy sa strácam v tom čo vravíš :D alebo v tej rýchlosti ti nieje rozumieť :DD
img.tpx.cz/uploads/Simo1646164757.png
Groot
:D Vieš no stáva sa díki kámo ! ;)
HARS
Vizitka pěná a jednoduchá, krásné nadpisy. Jako hráče tě moc neznam, ale určitě budeš fanj. Velké + za hudební styl :D
Groot
Díki :D Metal je super ! :3
metju22
Vizitka sa mi páči, hráča ťa na servery občas zazriem, problém som s tebou nemal. Nech sa ti darí!
Gold_Dinger
Fajn človek, fajn vizitka chválim Správně
Floatin
S vizitkou si ma očaril Kytka pro tebe Ako hráča som ťa nemal velmi rád kvôli tomu,že keď som bol vojak si ma furt zabíjal s RPG-čkom pretože si bol terorista :D ale tak GL vo workoute :D tiež cvičím :D
Groot
Prdonn - Dakujem Smile
Mejtu - Problémy nevyhladávam :D :D Dík :D
Gold_Dinger - Dakujem dala vela práce :D heh
Im_Awesome - :D Ani ja teba pretože si bol voják :D ! :D Nerobím Workout !! Ja robím Vzpieranie ! Sad Ale nápodobne je to dobrá vec :3
Groot
Končím na SP, bolo tu fájn, ale je na čase rozlúčiť sa Smile
PS: Ak sa situácia na Sp lepší (6mes+) tak ma tam možno uvidíte znova, možno !

Ahojte !
[/quote]
Zawy
Nikdy nepochopím ty konce s permou. Vizitka pěkná, jako hráče jsem Tě neznal. gl
Battery
Citácia
Zawy_ napsal:

Nikdy nepochopím ty konce s permou.

Asi tak, asi největší blbost co hráči dělají aby byli víc vidět,ikdyž většina hráču na ně po týdnu zapomene. Jak si napsal už výše za 6 měsíců budeš jako všichni škemrat o pUB, ale co tvoje rozhodnutí, které mi neleze na mozek. Hodně štěstí.
MaTy
Další hráč, co dostal rozum (: Neměl jsem šanci tě poznat, jelikož jsme se míjeli. Určitě jsi byl v pohodě hráč, ale aj tak.. Vítej v realném světě. GL.
There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me.
-Stephen Curry

img.tpx.cz/uploads/zachranujugangsystem.png
Groot
Citácia
_MaTy_ napsal:

Další hráč, co dostal rozum (: Neměl jsem šanci tě poznat, jelikož jsme se míjeli. Určitě jsi byl v pohodě hráč, ale aj tak.. Vítej v realném světě. GL.

Rozum ako rozum. Ale já som na SP v poslednom čase hral pretože som chcel kecať s kamarátmi, No čo sa idialo dnes ma dožralo fakt k tomu Pbanu
Salamoun
Je mi vždy líto, když kvalitní hráči odchází. Nu což asi 5 sekund před PBanem jsem Ti napsal Hodně štěstí v životě. Budu rád, když se po čase vrátíš. Přeju hodně úspěchů ve sportu a životě. Smile
Groot
Citácia
Salamoun napsal:

Je mi vždy líto, když kvalitní hráči odchází. Nu což asi 5 sekund před PBanem jsem Ti napsal Hodně štěstí v životě. Budu rád, když se po čase vrátíš. Přeju hodně úspěchů ve sportu a životě. Smile

Ano, to mi napísali asi 10 ludia Smile Dakujem za podporu, aj tebe vela úspechov do života
Dreamys
Super hráč, když jsem viděl ten nadpis vizitky "konec", tak jsem z toho byl kapku smutný, byl si fajn hráč, dá se s tebou pokecat, a když už končíš na superpařbě, doufám že budeš alespoň na tsku ! :D Tak teda gl Smile
Groot
Citácia
danik0306 napsal:

Super hráč, když jsem viděl ten nadpis vizitky "konec", tak jsem z toho byl kapku smutný, byl si fajn hráč, dá se s tebou pokecat, a když už končíš na superpařbě, doufám že budeš alespoň na tsku ! :D Tak teda gl Smile

Jo na TS zájdu :D pokecat
Groot
18.02.2016 - Velký update !
Nosferatu
Ahoj Ahoj Dodko,
Tak nějak koukám, že za tu dobu co se známe, jsem ti to tu tak nějak neokomentoval. :D
Skvělá vizitka, taková osobitá, dlouhá a opravdu jsem si početl, takže pohodová prácička, určitě si se s tím nenudil. Smile
Jinak skvělý hráč, super člověk.
Hlavně už rozumný a umíš se vyjadřovat k věcem a řešit situace s chladnou hlavou i když to občas nejde. Smile Tak si to drž, jsem rád, že tě mám ve firmě.
Jo a v neposlední řadě ti děkuji za označení na hoře, ale i dole.
Opravdu si toho vážím. Smile
S pozdravem Nosfe.
I kill people and I like it
Prejdite na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasov
13%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasov
19%