Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Teczka83
Teczka83
Citace
Detroit napsal:

Pěkná originální vizitka.
Co se týká Tebe, jsi v pohodě a dá se s tebou hodně rozumně poklábosit.
Celkem mě štve, jak jsme se jednou neshodli a od té doby to není co bylo, každopádně pořád jeden z mála hráčů, které na serveru rád vidím.
Hi

Díky. No nepohodly jsme se kvůli tomu, že mě na tobě štvalo to, že jsi v AT víc koukal a lamentoval ostatní kvůli jejich práci, než aby jsi se staral o sebe. No to je jedno, co bylo, to bylo. V AT už nejsem, tak to neřeším Smile. A komentáře si vážím a děkuji za něj Smile
Sh1TeRkO
Som nečakal, že rád vyvážaš v aute kôrky od chleba..

roflroflroflroflroflroflrofl
WendiS
Sakra, dyť sem ti do vizitoše psal, ne? :D

Ale tak co bych pro Tebe neudělal...

Od serveru, přes pohodový srázek až po mou současnou práci - Měl jsi na mě, z mého pohledu, pozitivní vliv a jsem rád, že jsem tě poznal. Pohodovej týpek a hlavně super mladej kluk.

Hodně štěstí za volantem, v životě, lásce a doma. A zdraví taky popřát... V našem věku už se to začíná slušet :D
Carter_
V pohodě týpek,chvilu jsem stebou aji adminoval :D vizitka dobrá a dík že jsi mě zmínil ve Vizitce no až na toho Karla teda to jsi tam psát nemusel už si tím nakazil aji ostatní jak sem tak četl na serveru To jsem nechtěl
Teczka83
Wendis díky Smile. Carter :D Já nevim, to Carter mi přijde moc cizí, tak jsem si to počeštil :D. Eddo, já ne, tys psal že tam budeš vozit kurky :D
Bravura
Carko ty jeste existujes?:O pekna vizitka Smile
Sh1TeRkO
Citace
Teczka83 napsal:

Wendis díky Smile. Carter :D Já nevim, to Carter mi přijde moc cizí, tak jsem si to počeštil :D. Eddo, já ne, tys psal že tam budeš vozit kurky :D

Kur*y. :D :D :D To len Ty myslíš furt na jedlo a nie na ženy. :D
Geroj
Pekna vizitka sice te znam jen z tramvaje jak si mne par krat projel ale z vizitky vidim že si v pohode Pivo
HeWhoMustNotBeNamed
Zase máš novou vizitku. :D
No, mám na Tebe dost vzpomínek. :D Například v roce 2011 v lednu, kdy jsi dostal zpět práva od lofastka, tehdy ještě s laraquesem a já nevěděl, kdo jsi a proč máš práva a myslel jsem si dost dlouho, že jsi holka :D Vím, že jsem Tě i otravoval proč máš práva a oslovoval Tě jako ženskou. :D
Na erfolgkei-e se zapomenout nedá. Jeden z tý starý gardy, která se tu ještě drží, ex-kolega, kterého jsem v AT měl rád.
Udrž se tu! Doufám jen, že si zase nenecháš smazat účet.
Vizitka pěkná, originální, Tepličáku! :D
RobberY
Pěkná vizitka v pohodě hráč, a jesi bydlíš v oseku tak jsme sousedi jsem z Litvnínova :D
Teczka83
Pixel- Díky, takovej koment potěší Smile. A neboj, účet už zůstane :D. A až k tomu budou podmínky, tak se i přihlásim do AT :D. A neboj pamatuju si tvojí reakci na moje znovu přijetí :D.

Dogy do Litvínova jsem jezdíval na hokej more! :D. No já teda spíš na pivo do Formanky, než na hokej :D. Jinak díky za koment :D
LuKi_
Zdarec, luxusní hráč, pamatuji si ho ještě jak jsme spolu byli asi před 2 lety v gangu, vizitka pěkná. I jako administrátora jsem ho měl rád, ale škoda, že ted nejsi můj kolega To jsem nechtěl
img.tpx.cz/uploads/gpgifwcs.gif
yaroush
Pohodovej týpek...na poměry SP už spíše starší pán :D
Dobrej kamarád, člověk s vlastním názorem a vkusem.
Škoda že jsi odešel z AT, rád bych tě tam viděl zpátky.
Jinak do reálnýho života hodně štěstíčka, zdravíčka...
Aby se ti poláci a maďaři vyhýbali na cestě obloukem.
asthenic
Asi jediný z tých starších, hráčov aj ludí, s ktorým som nejak nebol do reči. Možno nemáme o čom, ale človek nikdy nevie. Čo nebolo, môže byť. :-)
wlcacek
Jeden z mála lidí v mé věkové kategorii. Měl jsem tu čast se s ním setkat nejednou v reálném životě. Dobře se sním kecá.
Momentálně nám to moc časově nevychází, ale věřím tomu, že se setkáme a prohodíme pár vřelých slov.
Mimochodem. na léto se domluvíme na grilovačce. Ukroutíme nějakého slepičáka, či kus Chrochni a dáme pivíska.

Jsi člověk, kterého jsem opravdu rád poznal. Takových lidí, jako jsi Ty by jsme tu potřebavali jako sůl.
_PaVeL
Tečka, dobu kdy si působil v Admin Teamu si semnou vycházel, občas jsme si i zahráli, ale teď nějak už nemáš moc zájem, nevím proč to tak je u ostatních to je většinou naopak, ale u tebe je to takhle :D Každopádně pořád tě vnímám jako bezproblémovýho hráče, no ještě, aby ne, když ti je (let) přesně jednou tolik :D. Jsem rád, že jsme se dřív trošku "poznali" a pokecali, teď to bohužel opadla, ale třeba zas někdy nahodíme.

Vizitka hezká *Dobrá práce*
Teczka83
Wlčáku díky za koment Smile. S tou grilovačkou mi to pak upřesni a já dojedu na celej víkend klidně. Jinak třeba Tě překvapím a tu žádost si zase podám, víš jak :D. Pavle díky, na serveru hraju s lidma, který se mi věnujou a tak :D
fifa_cze
Týjo,moc hezká vizitka,hezky se čte.Jsi hodně otevřený člověk a takových lidí moc není Smile
Teczka83
Citace
fifa_cze napsal:

Týjo,moc hezká vizitka,hezky se čte.Jsi hodně otevřený člověk a takových lidí moc není Smile

Díky Smile
Skiper
Ako vidím, tak patríš do tej staršej generácie SP,vekovo. Pamätám si,keď si bol v AT. Ale niako ťa moc nepoznám Smile Asi je to tým,že nebývame v tej istej dobre na serveri.
Nech sa ti darí. A udrž sa na SP,takých starších ludí je na SP málo. Smile
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů
13%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasů
19%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
7 Hlasů