Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

RacingSchool [PROJEKT]
Ruda
Nápad je to hezký, ale s těma stížnostma že se nejezdí GR je to asi takhle:
GR jsou teď o lagách v 90% případů, když přijde nějaký nováček co nemá lagy tak nemá šanci se v gang systému uchytit, protože lagy udělají svoje. Potom tu je další kupa lidí, kteří si dopomáhají k těm lagům a samy tak odrovnávají gang systém. Těch věcí je samozřejmě daleko víc, ale chtěl jsem ti jen tak vysvětlit, proč je ta situace taková jaká je.

Nový jezdci se prostě nemaj šanci nic naučit, protože GRka nejsou o skillu, ale o tom kdo víc laguje, to je celé. Musíte se smířit s tím, že gang systém na SP už je po smrti.

Celý gang systém by chtěl buďto smazat, nebo nakopat lidi ze SAMP teamu aby něco udělali s lagama.

Každopádně to, že Danger chce někoho učit mě doslova uráží. Neříkám, že je špatný jezdec, ale patří do top 5 lagerů na SP, který nemají lagy serverem, ale protože je to baví využívat. Ypsillon.
FatalQo
S těmi lagy s tebou souhlasím.... ale občas to není jen o lagu. a když jsi šikovný tak tě to do SH bugu nehodí PS: Danger nás opustil Smile)
wlcacek
Citace
Ruda napsal:

Nápad je to hezký, ale s těma stížnostma že se nejezdí GR je to asi takhle:
GR jsou teď o lagách v 90% případů, když přijde nějaký nováček co nemá lagy tak nemá šanci se v gang systému uchytit, protože lagy udělají svoje. Potom tu je další kupa lidí, kteří si dopomáhají k těm lagům a samy tak odrovnávají gang systém. Těch věcí je samozřejmě daleko víc, ale chtěl jsem ti jen tak vysvětlit, proč je ta situace taková jaká je.

Nový jezdci se prostě nemaj šanci nic naučit, protože GRka nejsou o skillu, ale o tom kdo víc laguje, to je celé. Musíte se smířit s tím, že gang systém na SP už je po smrti.

Celý gang systém by chtěl buďto smazat, nebo nakopat lidi ze SAMP teamu aby něco udělali s lagama.

Každopádně to, že Danger chce někoho učit mě doslova uráží. Neříkám, že je špatný jezdec, ale patří do top 5 lagerů na SP, který nemají lagy serverem, ale protože je to baví využívat. Ypsillon.

Morrison321
Tak ono je to super nápad, keď vás to baví a naozaj to chcete robiť tak to robte. Ja keď som mal sám gang tiež som robil niečo podobné, dokonca som natočil pre mojich členov video ako na to a pod.
A fakt sa našlo aj pár talenentov ktorích to naozaj bavilo a chceli sa zlepšovať napr. taký skocak81 o gang race toho moc nevedel, ale keď som mu to vysvetlil úplne ho to chytilo a za mesiac už sme si to sami dávali a do dvoch mesiacov sme mali 10k RS a takýchto talentov sme mali viac. je pravda že zo začiatku sme prišli asi o 4 gangy kým sa to skocak naučil ale nič sme si nevyčítali a brali sme to s humorom a o tom to je.

Trochu ma aj trápi ako som sa zachoval keď sme mali už tých 10k RS, vtedy mi písali dosť hráčov, či sa môžu pripojiť a vtedy som ich začal odpisovať, že už nás je dosť a pod., pritom som ich nezobral pretože mali 100h a to som si už uvedomoval, že tie GR for fun sú už preč a že už aj môj postoj sa zmenil, chcel som stále viac a viac s partou ktorú som mal a ktorá mi dokázala vyhrávať GR, vtedy ma už prestali zaujímať nejaký nováčikovia čo mi denne písali desiatky správ či sa môžu pripojiť. No lenže stará parta postupne začala dostávať bany, alebo len tak odchádzať, pretože ich SP už nebavila, no a nakonic som ostal v gangu skoro sám a tak aj mňa to omrzelo a gang som predal. Takže dúfam že vy aj keby náhodou máte takýto podobný rozbeh, tak to nenecháte len tak a nestúpne vám sláva do hlavy :D Aj keď v dnešných dňoch už GR žiadna sláva nie je.

A tiež je dôležitý prístup k hráčom, keď niekto pokazí GR a ty začneš po ňom húkať jaký je to..tak tým nič nedosiahneš iba naopak.
V dnešnej dobe je však bohužial pravda, že GR sa už každému skúsenejšiemu hráčovi znechutili kôli spomínaným lagom. Ale aj tak je to velmi dobrý nápad pre nováčikov, ktorých to nejak chytí.
Ruda
ViktoreK
Naprosto typické.
Člověk se tu snaží gang systém alespoň trochu pozvednout, když s tím nikdo (z řad hráčů, samozřejmě) není schopen nic dělat nebo něco funkčního vymyslet a akorát tak nadávat, a s čím se setká? Překvapivě s výsměchem a urážkami od ostatních hráčů, dokonce i administrátorů.

Nevím, jestli na tom, že laguješ, je něco pravdy, ale věřím, že jsi tento projekt založil s dobrým úmyslem a přeji ti v něm úspěch. Smile
DangerRMV
Pokud vím, tak už lagy nemám a pokud jo tak toho nikdy na GR nevyužívám. Nejlepší je ignorovat, když mě tady někdo uráží a má na mě narážky, já se tomu člověku akorát můžu zasmát, co to píše za nesmysly a hraje si já nevím bůh ví na co. Ale tohle ingnorovat nejde. Člověk nemůže pořád pochopit, že ty lagy mají v podstatě na GR všichni, ale nejde to vidět. Někdy je má, někdy ne, někdy ano a pořád dokola. Já už všechno na mě budu ignorovat, jaký jsem lager, lamer, že si dávám framelimiter on na 20 a podobné blitky. My se tady o něco snažíme a místo toho, aby nás tady někdo podpořil, tak nám v tom ještě někteří brání a chce nás od toho odradit tím, že nám vynadají a začnou o nás psát slohovky. Já mám taky svůj rozum a názor, ale proti tomuto se nedá nijak bránit. Nikoho nejmenuji a neurážím (to nemám ve zvyku jako někteří pisálci), píšu všeobecně. Kecy na mě už budu ignorovat co se týká lagů apod., protože to opravdu nemá cenu se hádat, protože bychom se takto hádali do nekonečna. Na SP ani není moc nic dělat a proto se snažíme pozdvyhnout takto gang systém který je na bodě mrazu. Tak místo toho abyste nám házeli klacky pod nohy, tak nám v tom pomožte. Jinak chci poděkovat za Soratha a Amota těm, kteří jsou při nás. Budeme se snažit to dotáhnout do úplného konce ať je gang systém na té samé úrovni jako byl nedávno.
Upravil/a DangerRMV dne 23.06.2014 21:55
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasů
20%
Skyrace
9 Hlasů
20%
Deathmatche
3 Hlasů