Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

DvLoS
Baddy
Vizitka pěkně upravená Smile .Hráč taky v pohodě třeba se potkáme na nějakém tom maratonu :D
Ghost_Hunter
/Ref update
Provo
Jsi super hráč se svýma kvalitama, jsem rád že jsem tě mohl poznat a nelituji toho občas mě štveš ale to k tomu patří, je s tebou sranda.
Vizitka super.
gummy
Vizitka dobrá, informativní. Jako hráče tě neznám, jen vím, že si koupil nějaký salon. :D Ať se daří. (:
Ghost_Hunter
Díky hoši, jinak Gummy, divím se že mě neznáš, už tam nějáký ten rok hraji. :D
Ghost_Hunter
/ref
Menší aktualizace.
Primer
Vizitka taká jednoduchšia ale informačne skvelá a to je hlavné.Hráč si v pohode dá sa pokecať s tebou,a pamätáš si na FLYING MAFIU? :D to boli časy.Nech sa darí...
Fatalqo_
Vizitka jednoduchá ale informace ( to nejhlavnější se tam najde ). Hráče znám už poměrně dlouho ale ještě nikdy jsme nepokecali.. vypadáš jako normal chlápek a je škoda že nejsme v častějších kontaktech :D
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=17714
Ghost_Hunter
Tak díky hoši. Co se týče kontaktů, pokud máte skype, není problém pokecat.
Zrušený účet
Tvůj hlas neodpovídá tvěmu věku. Jako kdyby se tě mutace vyhla velkým obloukem. rofl Nemám s tebou žádný problém. Vizitka je jednoduše udělaná, ale z informativního hlediska účel splnila.
Koukala jsem, že ti opět přihláška do AT nevyšla. Tak snad to výjde příště, nesmíš se hold vzdávat naděje. ;)
Ghost_Hunter
Citácia
Gigush napsal:

Tvůj hlas neodpovídá tvěmu věku. Jako kdyby se tě mutace vyhla velkým obloukem. rofl Nemám s tebou žádný problém. Vizitka je jednoduše udělaná, ale z informativního hlediska účel splnila.
Koukala jsem, že ti opět přihláška do AT nevyšla. Tak snad to výjde příště, nesmíš se hold vzdávat naděje. ;)

Jasnačka, ale uvědomil jsem si, že stejně na adminování nebudu mít tolik času. Takže dám přednost spíše postu organizátora. Jinak děkuj i za koment.
Ghost_Hunter
/ref update
Ghost_Hunter
/ref aktualizace.
MultiCz
mě se zná že není odflaknutá vypadá dobře Smile jinak umíš dobře letat Smile
Ghost_Hunter
/ref Obnovení
As3
No super člověk jazyk
Poradí
Pomůže

Docela mi pomohl se dostat na SP když jsem měl menší pauzu takový kamarád co má srdce na dobrém místě... Dík že si tady
Si jednička ;) :D
Sice je mezi náma trošku větší rozdíl a víš že mi to někdy ujede Kappaale šak smysl pro humor máš a to je hlavní.. :D

Kappa Jinak First pod updatem Jooo
Ghost_Hunter
Citácia
As3 napsal:

No super člověk jazyk
Poradí
Pomůže

Docela mi pomohl se dostat na SP když jsem měl menší pauzu takový kamarád co má srdce na dobrém místě... Dík že si tady
Si jednička ;) :D
Sice je mezi náma trošku větší rozdíl a víš že mi to někdy ujede Kappaale šak smysl pro humor máš a to je hlavní.. :D

Kappa Jinak First pokud updatem Jooo

Díky, taky jsi super kamoš, hráč na SP. Bohužel to vypadá tak, že podle někoho ten smysl pro humor nemám. :D
Prejdite na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasov
13%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasov
19%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
6 Hlasov
12%