Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Spravedlnost 2
Panzer
Hoši soráč že se do toho seru, ale nevzpomínal někdo na začátku smetyho, kekela atd...? Kekel ale hraje na serveru dál pokud dobře vidím.
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
HeWhoMustNotBeNamed
[img]http://i.imgur.com/IAGzvA6.png[/img]
zajimave
Kayl
Citácia
LuKi_ napsal:

Přesně to co Dandee a Smetyx udělal ani nevíte.. přes 3 měsíce četli admin pokec přes můj učet, ale to už nevidíte.. Tleskám tomuto topicu..

A není to teda vlastně tvoje chyba že sis nechal líst na učet 3 měsíce ?. Nějak mi to nedává smysl. Myslím že logy IP adres si může člověk vždycky nechat vyjet ale tobě se nezdálo ani nic divné takže bych řekl že je to tvojí chybou.
Panzer
Citácia
Pixel napsal:

zajimave

jak to myslíš?
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
_Ego
To už je konec. Měli byste si stěžovat na to, co atomas dělá za "novinky" s gang systémem apod. a tyhle hovadinky nechat na pokoji.
HeWhoMustNotBeNamed
Anonymizer, 7 minut stará registrace. ofc
HeWhoMustNotBeNamed
Citácia
Panzer napsal:

Citácia
Pixel napsal:

zajimave

jak to myslíš?

tj. že hraje na serveru. :D
A ještě aby ne, dostal unban..
Helmis
Mě tedy přijde, že ho ani nedostal, v ten den kdy jsme ho dostali my, on ho ani neměl, ani za nějakou dobu co já vím...
Panzer
No tak patřil k smetymu a má mít s ním banán ne, za krytí vynašeče, a za napomáhání výše uvedených prohřešků nebo ne? :D
EspantoniusCZ
Tak už by stačilo ne? Jste jak"lidi" jak je vy nazýváte.
Carter_
HeWhoMustNotBeNamed
Citácia
Helmis napsal:

Mě tedy přijde, že ho ani nedostal, v ten den kdy jsme ho dostali my, on ho ani neměl, ani za nějakou dobu co já vím...

Pokud se nepletu, tak ho dostali všichni a měl ho dostat i lookassfin, ale na něj se nic nenašlo.
thorous
Pikaču, ty řešíš hrozný hovadiny. Tohle je věc hl. Adminů, koho si na server pustí, nebo ne. To je jak když někoho na svůj pozemek pustit nechceš, tak mu to proste nedovolíš. Nejde ani moc o daný prohřešek, jak o to, jak se choval. Kolik udělal Pixel pro server dobrého a kolik špatného? Se uvědom ty animovaná postavičko. Mně třeba Pixel dal Pban a křivého slova bych proti němu neřekl.
Mikull
*grabs a popcorn*

LuKi_

img.tpx.cz/uploads/gpgifwcs.gif
Predator
Docela mě tu někdo zklamal,pasovat se na druhýho Cézeta... nevim,já bych se takovým hnojem nechlubil. Tu máš Škoda no. Ale jak zde padlo - místo těchto a podobných ****ovin by bylo lepší řešit ATomase a jeho novinky které poškozují většinu hráčů a proti kterým není obrany. Jenže to by bylo ku prospěchu všech a tak se to neřeší, jediný co dokážete je špinit jeden druhýho místo toho aby jste jako hráči dali jasně najevo že tohle nechcete. Bojíte se že byste dostali naplácáno? Fakt jste k smíchu. I když možná spíš k pláči podle toho co jsem tu četl. A nejen tady,stačí najít diskuzi o perma unbanech,to je taky hora hoven a házení špíny na AT který v tom nejede. Fakt víte prd a jediný co vám jde je provokovat a stěžovat si. Ale kakáte si do vlastní huby,přeji dobrou chuť. Pohoda

Zcela vyjímečně :D musím souhlasit s thorousem,napsal to tak jak to prostě je, já na Pixela neřeknu taky křivý slovo,nebýt jeho tak ten web vůbec není,kde byste pak brečeli o unban třeba? Kňou kňou,už nebudu podvádět,dejte mi unban prosíííím. Nemůžu
Upravil Predator dňa 04.10.2014 20:33
Fellaz
To co dělá ATomas by jste měli řešit hlavně Vy - admini.
Vy máte nebo měli by jste mít nějaké informace okolo.
Já dojdu na server zeptám se jak se vyvíjí oprava kolem gangů a nikdo neví..
Kde je chyba, potom?
Odbočil jsem od tématu, pardon.
HeWhoMustNotBeNamed
Poslal jsem Ti sem ATomase, pokud on nebude souhlasit s tím, abych dále vyvíjel web, nechám si práva odebrat - tj. nastala by přeinstalace webu, protože tu je proti tomu dost opatření + bany na webu i serveru.
Zrušený účet
Fellaz, věř že se to už někdy řešilo.

Pixlí nechoď nikam ! :D Můj láskis. :D

Co se týče dávání perba unbanů, tak se mi také nelíbí, že někteří hráči si běhají po serveru, ale neuděláme proti tomu nic. Je to rozhodnutí vedení a my to musíme respektovat, stejně jak když nám něco nakážou.
Není problém, když hráč bude dělat problémy, tak ho tam zase šoupnout. Vemte si, kdyby se tak hromadil banlist, tak by mohl ATomas udělat velkou amnestii a měli by jste je tam všechny pohromadě. Takhle se tam budou střídat. Buď se z toho poučí a nebo zase poputují do banlistu. Vím, že Vám to příjde nefér, ale proti tomu prostě nic neuděláte.
Když tu byli někteří hráči, kteří dolovali rozpočet a podobné závažné věci, tak ti by neměli mít UB. Je to můj názor, ale zase je to rozhodnutí na vedení.
Upravil Zrušený účet dňa 04.10.2014 20:54
KerryCZE
Vážení,

běžte všichni do h-ajzluu. Smile

[img]http://s3.amazonaws.com/rapgenius/Pytxk6rVQLSJAnSepbrX_homer_kiss_my_ass-t.jpg[/img]
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasov
19%
Skyrace
12 Hlasov
25%
Deathmatche
3 Hlasov
6%