Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

[Vizitka]Melmen
Melmen
Citácia
Yamatino108 napsal:

No čo s tebou braček môj..si fajn hráč zažili sme si vela srandy s vikuš a spol. :D ved ty vieš :D.Vizitka sa mi páči taký štýl s tými nadpismi som tu ešte nezaznamenal :D.Inak sa teším na zimu,že sa stretneme aj s vikuš Smile.
PS:Zacek Dan:Vtedy som tam bol aj ja s vami :D :D :D.

Ahoj yamatinko, Té srandy bylo hodně, ale doufám že ještě bude! :D Jinak, někdo musí být první.. :D A děkuji, i já se těším na zimu :D
OcoNneR
Znám tě dlouho a si v pohodě hráč to dobrodružství co jsme si užili na TS se musí zase někdy zopakovat Smile a co se týče vizitky tak ta je měkná a přehledná Good Job
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=13872
Melmen
Citácia
OcoNneR18 napsal:

Znám tě dlouho a si v pohodě hráč to dobrodružství co jsme si užili na TS se musí zase někdy zopakovat Smile a co se týče vizitky tak ta je měkná a přehledná Good Job

Děkuji :D Až mi půjde lépe net tak na TS zase začnu chodit ;)
Chotycansky
V pohodě cápek, kterej ale nenechá člověka vyspat :D Vizitka je nice, neodfláknutá Smile Dobrej jezdec a dobrej popelář Smile Ať se daří bro ....
ivanuska889
Súhlasím vizitka je velmi pekná a jednoduchá páči sa mi Smile
Tom14
Čau, narazil jsem na tvojí vizitku a jelikož tě z části znám tak bych jí rád okomentoval, vizitka je vzhledově tak na 2 každý máme jiný styl, ale podle chování si v pohodě hráč občas se potkáme v nějaké firmě když jsem novinář tudíž supr taky mě těší že nejsi namyšlený jako já občas přeju co nejvíc štěstí ve hraní, Tom
Nejik
Fajn člověk. Kdysi jsme bývali spolu ve firmě a umí hrát i psát :D
FaSTeR
Pěkná, Pěkná :33
_iGDuff_
Takže bratře co ktobě říci ? :D Spolu máme dost zážitku hlavně v MOGU SF chybí mi ty naše srandy co jsme tam dělali společně z vikush a ostatníma :D jsem rád že jsem tě poznal a že mužu bejt tvuj bratr :D
at se daří a neštvi tu vikush ! :D
KlokanRadek
výborný hráč skvelý týpek som celkom rád že sme mali možnost pokecat na skype spolu *Hraju*
celkom ti závidim spolužiačky Palec nahoru ale neni to nič čo by nás malo rozdelit Na wécku*JSEM FAKT NAŠTVANÝ* nech sa ti darí :D /zavod kamenolom s fagiom ešte niekedy určite dáme :D :D Peckaaaa
vosa123
Super super hráč.Strašná sranda hlavně ten kopec s auty :-D :-D doufám ze se budeme bavit i nadále. Palec nahoruKamarádi
BrramBorrak
Jeden z Top hráčů na SP u mně hlavně at ti to vydrží Smile
ps: a nelez na akce bereš mi výhry ! :D
Sotasek
Stručně řečeno vyžírač výher na kopcích, autech, a všeho smrti :D
Jinak v pohodě hráč, dá se s tebou bavit. Jinak jak jsem se dočetl, bydlíš kousek ode mě :D
Vizitka pěkná, krátká, ale co potřebuji to jsme se dozvěděl Smile *Dobrá práce*
Floatin
Jednoduchá vizitka,ale skvelý hráč,niekedy mi robí problém na akciách :D *JSEM FAKT NAŠTVANÝ*
Simino
Znám tě moc dobře jsi můj malej židík :D
Vizitka
Klik
Lucian
Vizitka je moc pěkně zpracovaná, líbí se mi i použití barev a jako hráč jsi taky v pohodě Smile
Melmen
Děkuji moc všem Smile A ty výhry.. budete se muset víc snažit no jazyk :D

http://prntscr.com/782nvy jazyk
Upravil Melmen dňa 22.05.2015 15:11
Bowie
Melmene znám tě chvilku a už mi lžeš :D Máš hezkou vizitoš!! Smile
Melmen
Citácia
Bowie napsal:

Melmene znám tě chvilku a už mi lžeš :D Máš hezkou vizitoš!! Smile

Nelžu Sad Ale jinak děkuji jazyk
Reggie_
Vizitka pěkně zpracovaná, nadpisy pěkný a taky hlavně ty obrázky. :3 :D Byl jsem nějakou dobu s tebou v popelářské firmě a zjistil jsem, že rád poskakuješ po autíčkách/čemkoliv. :D Já taky samozřejmě. jazyk Seš fajn hráč, akorát trochu zamklej se mi zdá. :D Tak ať se daří, čest popikům. Smile
Vizitka | Rozhovor

URL steam.mmosvc.com je zakázaná.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=21825
Prejdite na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasov
13%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasov
19%