Informácie o serveri
Čítať tému
|
Mr.Caesar - vizitka - Edit
|
|
| Chotycansky |
Pridané 05.01.2015 18:24
|
![]() Príspevkov: 101
Založený: 08.05.14
|
Citácia vosa123 napsal: Díky moc Také si v pohodě
|
|
|
|
| MilouchCZ |
Pridané 07.01.2015 21:29
|
![]() Príspevkov: 131
Založený: 21.02.14
|
David Mašek A.K.A. Mr.Caesar - největší borec ze SP Znám tě od 6. třídy. Vždycky jsi byl ta největší šunka z celý školy. Jinak jsi skvělej závodník a celkově jeden z nej hráčů. Jsem rád, že jsem tě poznal ty šulíne
|
|
|
|
| Chotycansky |
Pridané 08.01.2015 20:43
|
|
Citácia MilouchCZ napsal: Mildo danke Jsme na tom stejně hlavně díky žes mě sem dovedl Jinak bych nepoznal super nové lidi Nosfik atd.
|
|
|
|
| Floatin |
Pridané 08.01.2015 21:14
|
![]() Príspevkov: 472
Založený: 01.11.14
|
Bezproblémový a skvelý hráč , vizitka ujde
|
|
|
|
| Buffalo |
Pridané 08.05.2015 17:03
|
![]() Príspevkov: 42
Založený: 26.12.14
|
Vizitka farebná + pekná tak ako má byť Fajn týpek + závodník s ktorým sa dá pokecat
|
|
|
|
| Lucian |
Pridané 08.05.2015 18:02
|
![]() Príspevkov: 94
Založený: 09.05.14
|
Hezká vizitka, zvolil jsi pěkný barvy že to nevypadá přehnaně .Jinak dobrej kámoš, myslím že jsme se seznámili když jsi byl terák a já se tě furt snažila zatýkat líbilo se mi že jsi se na mě kvůli tomu nenaštval jako to má spousta lidí ve zvyku, ale spíš jsme se tomu smáli. Myslím že jsi bezproblémovej hráč s fajn povahou, jen tak dál
|
|
|
|
| Chotycansky |
Pridané 08.05.2015 19:18
|
|
Buffalo - Díky moc též si týpek Luci - Díky si taky fajn holka s kterou se dá pokecat
|
|
|
|
| Nosferatu |
Pridané 10.05.2015 00:51
|
![]() Príspevkov: 3695
Založený: 08.02.14
|
Můj Bratře. ![]() Vizitku si upravil pěkně ![]() Vypadá to luxusně. ![]() Jinak bro děkují ti za označení jak nahoře tak i dole. ![]() Vzhledem k tomu, že jsem se ti tu už rozepsal minule, tak teď jen zopakuji pár vět. ![]() Jsi prostě týpek co mě vždy podržel a kdykoliv jsem potřeboval helpnout, tak si se na mě nevykašlal. Vždy si mě podporoval v závodění atd Prostě něj ty časy kdy jsem mohl jezdit. Ale i tak na tebe nemám (( Prostě pan racer bro Doufám, že si spolu pořádně ještě zajezdíme. I když momentálně není moc času :/
I kill people and I like it |
|
|
|
| Suve |
Pridané 06.07.2015 16:34
|
![]() Príspevkov: 328
Založený: 21.10.12
|
Díky za označení céziku Super jezdec,kámoš,týpek,gay Jsi jeden z mála hráčů co jsou v pohodě Přivedl jsi mě do gang systému a taky jsi mě naučil (s mildou) základy závodů za což jsem ti dodnes vděčný.Doufám,že se ti bude dařit stále ve hře tak i v reálu.Někdy zas musíme pokecat .Zatím cs a gl do budoucna P.S. Vizitka je taky lxs.
|
|
|
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Slavíte Halloween?
Ano, mám doma výzdobu a dekorace.
6 HlasovAno, ale ne nijak výrazně.
6 HlasovBudu ho slavit na SuperPařbě.
21 HlasovNe, nemusím ho.
26 Hlasov
Len prihlásení môžu hlasovať.
Najnovšie články
Kto je online
· Hostí online: 19

Také si v pohodě
Znám tě od 6. třídy. Vždycky jsi byl ta největší šunka z celý školy. Jinak jsi skvělej závodník a celkově jeden z nej hráčů. Jsem rád, že jsem tě poznal ty šulíne 

líbilo se mi že jsi se na mě kvůli tomu nenaštval jako to má spousta lidí ve zvyku, ale spíš jsme se tomu smáli. 

((
Super jezdec,kámoš,týpek,gay
.Zatím cs a gl do budoucna