Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

SPAMER (vizitka)
Vikush
Píše sa bicyklovanie :D Vizitku si si dal po tom alebo skôr popri tom čo som odišla ako tak pozerám tak ti ju môžem konečne okomentovať Smile ďakujem za označenie Pusinka pro tebe By ma zaujímalo čo sú to tie CNC stroje, vizitku máš peknú a ako vždy, nech sa ti darí ako v hre tak aj v realnom živote Kamarádi
Mixer
Čaf šefe :D díky za označení časem se s tebe stal super kamoš jak už na sp tak už i mimo sp :D :D díky .
Klikem na jeden z obrázků se dostaneš na vizitku.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=14733

img.tpx.cz/uploads/podpisbettermaybetop1663938823.png
Eme
ta fajny typek grkar kamos len sa nevidim v zozname hh
Spamer
Vikush - ďakuejem :-D
Mixer - neasi :D hlavne tie nezmyselne konverzacie :D
Emenex - diky pri update ťa tám dopíšem Smile
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=13044

img.tpx.cz/uploads/3199f20a-447d-4c69-99f2-8fff37e44797.jpgimg.tpx.cz/uploads/spejmrgolfik.jpg
pre vizitku klikni na golfa
Mixer
Citace
Spamer napsal:

Vikush - ďakuejem :-D
Mixer - neasi :D hlavne tie nezmyselne konverzacie :D
Emenex - diky pri update ťa tám dopíšem Smile

přesně tak :DD ty hlasovky :DD
Klikem na jeden z obrázků se dostaneš na vizitku.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=14733

img.tpx.cz/uploads/podpisbettermaybetop1663938823.png
Spamer
Pšššššt xd o 2rano si posielať hlasovky možme iba mi xdddddddd

img.tpx.cz/uploads/3199f20a-447d-4c69-99f2-8fff37e44797.jpgimg.tpx.cz/uploads/spejmrgolfik.jpg
Szelby
Super vizitka , grafický se mi hodně líbí a obsahově splňuje vše Smile Si v poho týpek a dobrý kolega na GRRRRRR ;)
Děkuji ti za označení Smile
Szelbovsky Cool
Spamer
ďakujem Szelby :-) naše GR momenty su TOPka :-D

Mordis
Zdravím,
tvůj nick slýchám a vídám dost často ale nikdy s nějakým problémem, takže v pohodě Smile
Něco jsme popsali a působíš klidně, v pohodě a prostě chill a tak to má být, žádný stresy :D

Vizitka je vytvořená velmi zajímavým a originálním způsobem, dáš nadpis malým :D
Každopádně "grafické" nadpisy vypadají skvěle, jak se říká "v jednoduchosti je síla"
Z vizitky jsem se dozvěděl vše podstatné, vše co bych potřeboval vědět takže super.

No co víc dodat, hraj tak, jak hraješ, z keců si nic nedělej :D A prostě chillec Kamarádi No a ať se ti daří jak na SP, tak v reálu Smile
Zatím se měj, na serveru Hi

PS: Nikdy se nevidím ve vizitce *koukam* Dáme si jedno nee?
Rich
Pekná vizitka,v pohode hráč. Smile
Nech sa ti darí do života.
S grácií Kytka pro tebe

www.bratislavskyvecernik.sk/wp-content/uploads/2018/02/allforjan-Posledn%C3%BD-%C4%8Dl%C3%A1nok-zavra%C5%BEden%C3%A9ho-novin%C3%A1ra-J%C3%A1na-Kuciaka-bude-publikovan%C3%BD-medzin%C3%A1rodne-1068x518.jpg

Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou.

Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok.

//

Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril.

//

img.tpx.cz/uploads/Sn%C3%ADmka%20obrazovky%202024-11-13%20214412.png

Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban.
Fatalqo_
SPAMEEEEEEER týpek na tsku, hlavně tvůj smích jak datel ! :D

Vizitka šéf, hráč také, ale gr spolu nejezdíme jelikož jsem na tebe moc silnej.
Hodně štěstí do života a virtualu aby ses nechal zabít od matyho když tam máš 700mg...
MaTy
KVULI TOBE JSEM V MÁNUSU!!!
I tak, jsou to jenom peníze, ale v reálu ti jsou k hovno, vraždit tě za to nebudu, je to only hra, i přes to že jsi mě navedl abych utratil 700mg na hitmana, tak tě mám celkem rád. Skvělý rozhovor s tebou však víš hh.
Umíš jezdit grka, convoye, ale i tak jsi slabý protože nejsem ve friend listu.
Měj se pěkně a 700mg business s tebou až do hrobu.
There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me.
-Stephen Curry

img.tpx.cz/uploads/zachranujugangsystem.png
Spamer
ďakujem vám hoši <3

NIGHTMARE
KalI ahhhhh :D
To boli časy :D
Vizitka parádna večinu o tebe viem predsa sme už spolu v škôlke recitovali básničky atd :D.
Poprosím dopísať na zoznam ludí na ktorých nikdy nezabudnem :D
img.tpx.cz/uploads/hazz.png
Twixo38
Spamer je autík, kt. somnou najazdil tie KM. Bola s ním prdel a dali sa robiť rôzne voloviny, hlavne keď sme blbli na test (asi vieš kde). Určite mi pošli ten nožík a Fire Serpen čo si mi ukazoval, za koment :D
Spamer
JanO_ : na tie časi sa zabudnuť nedá ;)
Fixka: Nič nebude ! Skončilo to na bankovnim učtu xd

FiniX
Spamer dík za označení si phoode kamoš a ten môj dom vo vizitke nemusel byť :D
Spamer
už je moj kupil som ho Smile

Majky_
TCNKamarádi

V pohodě typek, během jednoho dne na serveru, jsme si probrali minulost a zjistili, že se vlastně známé už z roku 2013 z Firmy Terrorist Cops Nightmare,jen sme se moc nebavili.
Vizitka je sice obyčejná bílá, ale pěkná, přehledná a dost informací. Třeba bycj neřekl, že je Ti 17..
V roce 2013 si byla asi velkej kid Nemůžu :D
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=14063
MaiLo
Super týpek, vždy zábava a riadne convoye :D Dík že som vás mohol spoznať :D GL v realu aj na SP ;)
Přejít na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Velikonoce?
Hrát na SuperParbě.
6 Hlasů
23%
Budu s rodinou.
5 Hlasů
19%
Velikonoce neslavím.
10 Hlasů
38%