Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Vizitka | Cappuccino. [15.01.2025]
Waldos
Soukmenovec ve firmě BusLine Las Venturas, v pohodě chlápek a dobrej společník.

Waldík posílá své srdečné pozdravy a odkazuje - že se mu vizitka zamlouvá! *gp*
Cappuccino
Citace
Waldos napsal:

Soukmenovec ve firmě BusLine Las Venturas, v pohodě chlápek a dobrej společník.

Waldík posílá své srdečné pozdravy a odkazuje - že se mu vizitka zamlouvá! *gp*

Taiki je rád, že se Waldíkovi vizitka líbí. :D Díky moc pane! ;)
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=24041
Multiplayer
Nazdar správče mé firmy! vizitka skvělá jediný co mi na tom vadí že je dlouhá :D jinač povahově si pohodovej a klidnej není ti co vytknout jen tak dál pokračuj! Smile :*
Cappuccino
Čauko. Ještě víc můžeš provokovat toho Smexyho :D Každopádně ti moc dekuju. Kytka pro tebe Někomu se víc líbí delší, někomu kratší.. Smile
Cappuccino
x Info Update dne 2.3.2018 v 0:20. x

Kacka
Ahoj, sice tě moc neznám, ale přijdeš mi v pohodě. Si v mé firmě, pár dnů, a zatím s tebou nemám žádné problémy, a doufám že ani nebudou jazyk Jinak vizitka nádherná, nadpisy luxus, tady ta je taková originalní, a to se mi na tom líbí! Smile Já jen doufam, že v mé firmě zůstaneš nějaký ten pátek, a taky musíme zahrát ty víš co :D Hlavně, ať se ti daří, a žádný kraviny.:D
Cappuccino
Mnohokrát děkuju =) S vizitkou jsem si dával opravdu hodně práce, takže jsem rád že se líbí. Díky Určitě zahrajeme Lol.
Cappuccino
x Info Update dne 2.9.2018 v 15:48. x

Cappuccino
Kompletní rework celé vizitky 01.10.2018 - 20:58. Enjoy

Reggie_
Aa, můj "dvojník". :D K vizitce nemám co dodat, vypadá parádně. Palec nahoru Vždycky jsme vycházeli v pohodě a vždy jsem ti pomohl, když jsi něco potřeboval, tímto ti taky děkuji za označení, vážím si toho. Peckaaaa
Vizitka | Rozhovor

URL steam.mmosvc.com je zakázana.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=21825
Cappuccino
Reggie - Děkuji ti za pěkný komentář a tvoje oficiální vyjádření, že já nejsem ty :D
Majky_
Jakože na serveru jsem Tě tuším párkrát zahlédl, ale neregistroval.
Vizitka je fakt pěkná, nadpisy hezké, spousta informací a hádám, budeš hodně v pohodě, tak ať se daří *COOOOL*
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=14063
Cappuccino
Citace
Majky_ napsal:

Jakože na serveru jsem Tě tuším párkrát zahlédl, ale neregistroval.
Vizitka je fakt pěkná, nadpisy hezké, spousta informací a hádám, budeš hodně v pohodě, tak ať se daří *COOOOL*

Ahoj,

děkuji za pěkný komentář, vážím si toho. Třeba na serveru někdy pokecáme.

S pozdravem
Regis.
Antihrdina
Fakt dlouhou dobu jsem tě měl za Reggieho a doteď tě oslovuji Redžíny. Vizitka je pěkně barevná, všechno dobře ladí k sobě. Rozepsal jsi se o sobě dost a hodně věci jsem se o tobě dozvěděl. Tak ať se daří na SP i v reálu.
Cappuccino
Citace
Qark napsal:

Fakt dlouhou dobu jsem tě měl za Reggieho a doteď tě oslovuji Redžíny. Vizitka je pěkně barevná, všechno dobře ladí k sobě. Rozepsal jsi se o sobě dost a hodně věci jsem se o tobě dozvěděl. Tak ať se daří na SP i v reálu.

Vážně nejsi první. Když jsem si nick měnil, tak mě ani nenapadlo že by to bylo zaměnitelné. :D Každopádně děkuji za komentář a ať se daří i tobě!
vajcak
Čau vizitka sa mi strašne páči krásne nadpisy dosť som sa dozvedel nech sa darí na SP aj Rl čau.
Cappuccino
Citace
drb napsal:

Čau vizitka sa mi strašne páči krásne nadpisy dosť som sa dozvedel nech sa darí na SP aj Rl čau.

Přestože tě neznám, tak děkuji za komentář!
Kuba42
Ahoj,
tak začnu hned ke grafické stránce vizitky. Nemám co dodat, je to absolutně nejhezčí vizitka co jsem tu na webu SP viděl. A to fakt nelžu. Hodně pěkné nadpisy a samozřejmě i obsah. Opravdu se mi táhle vizitka líbí.
Na serveru tě vídám a vypadáš jako vpoho týpek který si umí užit hru. S tebou jsem nikdy neměl problém, protože jak říkám, si vpoho týpek.
Vizitky už jsem přestal komentovat ( výjimkou jsou lidi co znám ), ale tato mě fakt zaujala, že jsem musel něco napsat. Přeji Ti hodně úspěchu ať už ve hře, tak i v realitě.

img.tpx.cz/uploads/lanicka02.gif

~ live fast
die young
be wild
and have fun
~

♛♛♛
TheVitman
čus,
vizitka fakt pěkná, líbí se mi ta barva a celkově jak to máš udělaný.
Jako hráče tě znám jen trochu ale si na pohodu týpek se kterým se dá na pohodu pokecat :D
Užívej života, čus
Cappuccino
Kuba42 - Mnohokrát ti děkuji za takovou porci pochval. Neskutečně to člověka poteší. Smile Ještě jednou díky!

Vitman - Tobě taky moc děkuju můj mechanický příteli. Překonal jsi se a udělal jsi kafíčku radost! Jooo My dva se doufám poznáme ještě více, protože s tebou se člověk opravdu nenudí.
Přejít na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Velikonoce?
Hrát na SuperParbě.
8 Hlasů
26%
Budu s rodinou.
6 Hlasů
19%
Velikonoce neslavím.
10 Hlasů