Informace o serveru

Adresa IP
Online hráčů
Partner:
Připojit se na server

Číst diskuzi

No kdopak asi ... (BMBN.)
DaJaS_
Ahoj Boome
Ty jsi vždycky patřil mezi moje oblíbenější hráč
Vizitka fakt pěkná, díky za označení oblíbeného hráčeSmile
OD navždy, Jonas s náma [img]http://outlawsdeckers.clanweb.eu/images/smiley/JC_flirt.gif[/img]
BMBN
Dajas - Díky za koment,
Citace
Ty jsi vždycky patřil mezi moje oblíbenější hráč

to je pěkné vědět :D
Citace
OD navždy, Jonas s náma

Jinak bych to nenapsal, OD navždy :D

//Zase malý edit ... Smile, budu rád za další komentáře.
Arbys
Fajn týpek, cpčkár, sawner, grafik.. :D je mi líto že jsme se neměli v rámci SP ještě možnost pořádně poznat a tvým nástupem k nám do gangu počínaje se snad poznáme :D ty nadpisy jsou fakt luxusní, celkově i styl vizitky se mi líbí, big up Good job!
img.tpx.cz/uploads/jenarvbysbezv.png
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=25998
BMBN
Arbys - Chtěl si abych ti sem odpověděl, tak ti teda i odpovím :D
Díky, za pěkný koment,
Citace
je mi líto že jsme se neměli v rámci SP ještě možnost pořádně poznat a tvým nástupem k nám do gangu počínaje se snad poznáme

no tak už nějak jsme se poznali :D, GL na SP i v RL.
Upravil/a BMBN dne 25.09.2017 21:30
Gameluner
Další hráč, se kterým jsem na starém nicku dobře vycházel.. No nic, vizitka cool, GL no.. :D
img.tpx.cz/uploads/GamePodpis.gif
BMBN
Gameluner - Ahoj, díky za komentář. No tento nick neznám, ale když mi napíšeš ten starý tak třeba budu vědět o koho jde. :D každopádně díky a i tobě GL.
Upravil/a BMBN dne 10.10.2017 17:16
Tom14
Škoda toho, že už nejsi minimálně organizátor, měl si fajn akce. GL v RL i v herním životě Smile.
Upravil/a Tom14 dne 10.10.2017 20:31
Yoistik
čč Boome. Jsi super týpek , dobře se s tebou kecá , suprovej sawner . Byl jsi jeden z těch nejlepších OA , stavěl jsi dobré akce . Přeju ti hodně štěstí jak na SP tak v Real Life . Btw díky za oznáčení Smile
BMBN
Tom - Díky, díky. OA nebo admin nejsem kvůli tomu že už na SP nemám vůbec čas ... No každopádně díky, že se ti moje akce líbily Smile
---
Yoistik - Tak i tobě děkuju, za pěkně napsaný koment Smile, taktéž jsem rád, že se ti ode mě líbily akce, to vždy potěší. Vždy jsem se snažil dělat co nejkvalitnější akce. Smile No i tobě GL na SP i v Rl.

Edit
Malý edit vizitky.jazyk

Upravil/a BMBN dne 24.11.2017 17:07
Borek_
Vizitka moc dobrá (y) jinak tě moc neznám, ale podle toho jak jezdíš a komunikuješ tak budeš asi dobrý týpek GJ, a pokračuj v tom, jinak hodně štěstí.
BMBN
Borek - Díky moc, i tobě hodně štěstí...
Upravil/a BMBN dne 01.08.2018 17:48
Suve
Šéfis *ocicka*
BMBN
Suve - děkuju Smile

//Úprava Vizitky.
Upravil/a BMBN dne 27.08.2018 13:45
popi
mám tě rád boome jsi jeden z těch starších hráčů jako my všichni v gangech, vždy si byl v pohodě ať už sem přišel do OD nebo jsem tě vzal do LH ;)
Přejít na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 Hlasů
41%
Budu sám, nemám nikoho.
12 Hlasů
17%
Budu hrát na SuperPařbě.
12 Hlasů
17%