Informácie o serveri
Čítať tému
âœŒï¸ Ezy ✌ï¸
|
|
Tina |
Pridané 06.03.2017 23:32
|
![]() ![]() Príspevkov: 29
Založený: 18.06.16
|
Cukrík môj, ďakujem za označenie ![]() |
|
|
L4GZ |
Pridané 07.03.2017 13:48
|
![]() ![]() Príspevkov: 125
Založený: 11.03.16
|
Mas hnusnou bradku ale ![]() |
|
|
nemo |
Pridané 07.03.2017 14:43
|
![]() ![]() Príspevkov: 456
Založený: 28.09.14
|
Ahoj, u tebe mi sedí přesně slovíčko „zvláštní". ![]() ![]() Ze serveru, kde jsme spolu už něco málo napsali, bych řekl, že si fajn kluk s obrovským smyslem pro humor. Jen ti fakt radím, nepřeháněj to s těma úchylnýma řečma, obzvlášť když míří na hlavního administrátora, kterej tě zvetuje ani nevíš jak. ![]() Já se budu těšit na další lechtivé řeči na serveru. Hodně štěstí v životě a s tvou drahou polovičkou. ![]() |
|
|
Ezy |
Pridané 09.03.2017 22:32
|
![]() ![]() Príspevkov: 150
Založený: 03.02.15
|
tinuska Citácia Cukrík môj, ďakujem za označenie Děkuji ti za koment. Ozvat? Však píšu furt. ![]() lgz Citácia Mas hnusnou bradku ale Smile Co ti na tohle mám odepsat. *11* nemo Citácia Ahoj, Ano to slovo zvláštní lze vystihnout lehce. Opravdu takový nejsem. ![]() Tebe už člověk zkazil při slovu "Ahoj.." Ano obrovský smysl pro humor, někdy až moc velký, že si dělám někdy srandu i sám ze sebe. To co říkám Nosfemu na serveru lze vždy brát s pojistkou a nikdy to není myšleno z obou stran tak jak to doopravdy vypadá. Děkuji ti za supr koment. i Tobě přeji pěkné hraní jak zde. Tak i nějaké té rošťárny v realu. ![]() |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasov💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasov💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
6 Hlasov🚀Možnost zakoupit si Jetpack
8 Hlasov📈Více levelů – posunout se dál ve hře
3 Hlasov🚚JobApp browser – questy a levelování pracovních vozidel
1 Hlas🔒Program Delta – pomoc bezdomovcům
4 Hlasov😍Líbí se mi vše!