Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Medical Center SF
NIGHTMARE
Wow vizitka fakt pekná všetko ladí

O firme som dlhú dobu nepočul až v poslednej dobe sa dosť často chodievam pozerať na tu firmu :D Keď sa pozerám na zoznam členov vidim tam fakt super partu ludí takže si viem v takom kolektíve predstaviť pracovať. Kačka teba moc nepoznám ale keď čítam ako ťa tu ostatní vychvalujú tak hádam niečo na tom bude :D.

Neostáva už nič iné ako ti popriať vela úspechov s firmou a snáď tam niekedy zavítam :D Ale to je ešte vo hviezdach Hi
img.tpx.cz/uploads/hazz.png
Kacka
Moc děkuju za pochvalu :D O této firmě, ještě dost lidí uslyší, prodávat jí ještě neplanuju :D Joo, někdy určitě přijď máš dveře otevřené, a bude se určitě dařit, hlavně ať se daří tobě. A ještě jednou děkuju.Smile
Gameluner
Ahoj,

Vizitka je opravdu skvělá, nadpisy od Fifky jsou opravdu boží. Barvy jsou také hezky sladěné, kombinace červené a bílé se mi vskutku líbí.
Firma má skvělou majitelku, jsem rád, že jsem členem a doufám, že ti firma ještě pořádnou dobu vydrží.
Já vím, že jsem ti slíbil slohovku, ale já nemám co ti k tomu víc napsat, takže hodně štěstí s firmou.

Hi
Our dead are never dead to us until we have forgotten them.

img.tpx.cz/uploads/GamePodpis.gif

Friendship is the only cement that will ever hold the world together and friends are those rare people who ask how we are and wait to hear the answer.
Kacka
Děkuju moc za pěkný komentář, no ještě jí mít nějaký pátek budu. Smile
jumpi02
No.. Na tebe dobrý,jde vidět že v programu malování se vyznáš :DDD ..Né kecám,dobrá vizitka a i firma jen ty barvy firemních aut bych změnil na trošku veselejší. Smile
Kacka
To mi pomahal ještě někdo ale ten už ve firmě není, ale díky :D Nene, auta zatím stačí třeba příště uděláme tuning aut :D
Brendy
Aktuálne som členom firmy a zatial nemám čo vitknúť, firma aktivna a celkom sa pravidlá dodržujú, čo viac si môžem priať. Snaď ma z firmy nevykopneš :D
Kacka
Nevykopnu, pokuď sám neodejdeš..Smile A sem ráda, že si členem firmy, a že se ti u mě zatím líbí.Smile
ZaboS
Ahoj,
vizitka ujde, jen mi některé barvičky moc nesedí dohromady, ale tak to se dá přehlédnout :D
Firma vypadá v pohodě, já sám jsem měl několikrát Zdravotníky SF, a věřím, že s tebou v čele vedení to firma dotáhne daleko. Zavítal bych, ale má věrnost zůstává A.C.A.B.u, takže tak.
Každopádně ti popřeji hodně štěstí s firmou a hodně úspěchů. Smile

S pozdravem
Žabka
Tearsko
Tie nadpisy sú síce graficky strašné ale keď si každý nadpis vycentruješ do stredu tej vrstvy tak ich budeš mať aspoň vycentrované vo vizitke na stred a bude to vypadať o kúsok lepšie.
Kacka
Žabko: Tu vizitku mi pomahal kamarád :D Ale zas tak špatná není :D Vím že se ke mě nikdy neukažeš, ale moje služby na lečbu budou vždy :D Taky hodně štěstí.Smile

Tears: Mě se ty nadpisy líbíSmile
NofikYT
Skvělý <3 :D

// Pozastavený
Upravil Warning dňa 02.04.2018 11:12
JagyCZ
Nejlepší firma, ve které jsem kdy byl 😁 a zůstanu tak dlouho, jak to jen půjde..
Kacka
Nofík: Díky :D

Jagy: Jsem ráda, že se ti u mě líbí.Smile Snad taky zůstaneš co nejdéle.Smile
HARS
Vizitka pěkná, krátká a věcná Smile K firmě nemam žádný námitky, kolektiv i atmosféra ve firmě je příjemná. Ať se daří Smile
Kacka
Děkuju moc, jsem ráda že se ti v mé firmě líbí, a že dlouho zůstaneš Smile
LSK
Hráč, teda hračka firmu nevlastni Lock!
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasov
20%
Skyrace
9 Hlasov