Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

| cs.zoubkovavila | zavodnik |
Smexy
Cau prvni vec vizitka moc pekna, druha vec nasral jsi me ze jsi me nedal do friendu, 3 vec Paul.Walker byl frajer a proto te zvu na tuning sraz v HK ucteni pamatky Paula
Antihrdina
Cs, borec no. Nebál se mi půjčit na firmu a vše jsem dávno splatil. Jeden z nejlepších závodníků na serveru. Hodně štěstí.
zoubkovavilaOLD
Cau chlapci, diky za pozitivni komentare, cenim
Larex
Nazdarr bráškoo,

No jako top vizitka jak jinak že ? :D
O tobě jsem se toho moc nedozvěděl veškeré informace jsem už dávno věděl takže nic moc :D

Závodník si mega dobrý asi mě to naučíš Jooo

V pohodě týpek povídat si s tebou je na pohodu takže ti držím pálce ať si pořád tak dobrý závodník a hodně štěstí jak v reálu tak ve virtualu
Smexy
Koukám že jsi z Pardubického kraje to by jsme mohli někam někdy zajít do mejta to mám kousek, vizitka pěkně udělaná nadpis odflaknuty v malování ale i tak se mi líbí jsi Žebrák co neumí jezdit Race ale to ty víš, víc k tobě nemám užívej hry ????
Malkin
Vizitka dobrá, nejsem označenej takže nic, jsi šef cscscscscscscsc
destiny-
legenda ktora mi neraz zachranila prdel Smile strasny borec jak na grka tak na sawny nebo i tak na pokec. Všetko beries jak srandu a neurazis sa len tak ( takych ludi je na svete malo ktory chapu srandu ). Neviem co ti mam dalej napisat :D ale ty sam vies jak ta mam rad hh.

btw. dik za označenie legendo
life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain
checkm8
Žumpa co nic neumi, leda tak žebrat bugy v kasínu. Hodně štěstí v karieře vrchního umyvače armádních vozidel. Vypadni Kamarádi

img.tpx.cz/uploads/m8teche3ck1710806039.gif
euphoria
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů
14%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasů
20%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu