Informácie o serveri

Adresa IP
Online hráčov
Pripojiť sa na server

Čítať tému

[R]uda - Ruděk Lovec Žen
caseyy_
Citácia
Ruda napsal:

No, já jsem se celou dobu v AT choval, nebo alespoň snažil chovat stejně jako hráč. Ale je to i tom, že máš daleko více povinností a když je chceš plnit svědomitě, tak na někoho můžeš působit, že si se změnil a že ti stouplo ego.

Čistá pravda, Rudo. ;)
PazZ
Absolutně netušim jestli sem ti sem něco psal ... Ale je mi to u ****e takže
Si jeden z nejvíc chillových a zároven bláznivých týpků na sp. Moc sme se nemuseli ale párkrát sme si psali a já si tě zařadil do "friend zone" :D Doufam že budeš i nadále takovej jakej si
A ten poslední nadpis Smile
img.tpx.cz/uploads/Westis.png
Ruda
No vidíš, budu to muset editnout. :-D
Jinak díky za názor, taky jsem na tebe celkem změnil názor. :-) Jsem už holt takovej milej a nekonfliktní(když mě někdo nenaštve slušně řečeno). :-D
aure
Ruda a ja som kde ? Pláču vizitka je pekna a ma svoj styl mentolovy
Ruda
Ty si v banlistě aure přece. Nemůžu

// Zas nějaký ty aktualizace, jinak tu vizitku asi celou předělám, už mi to přijde takový okoukaný. :-D
Upravil Ruda dňa 25.07.2014 15:45
Fellaz
Nějak mi nesedí ty lidi na které nezapomeneš..:D
Si kid jak já, co už.Nemůžu
Fellaz
Nelez mu jo? :D :D
Prý frajer, jsem mu musel dávat lekce frajerštiny. :D
Závodník suprovej? Hádej kdo ho učil..*Hraju*
Ruda
Díky chlapci. Fellaz potom co si přestal chodit na skype jsem tě z toho seznamu vymazal. :-D
Tumiku, nene nikdy jsem s tebou problém neměl i když si byl u konkurence tak si nikdy neprovokoval jiné gangy a toho si já cením, takže určitě s tebou žádné problémy nemám a snad ani mít nebudu. Jinak díky za pochvalu. :-D

Závodník skvělej - To už je v dnešní době jen to, jestli speedhack dopadne dobře nebo špatně pro tebe. :-D
Názor jsem se nikdy nebál říct, bohužel se mi to parkrát vymstilo. :-D
No a jestli spolu budem adminovat to si taky nejsem tak úplně jistej, jelikož už skoro nehraju a po třetí bych do AT už zřejmě ani nešel i kdyby mě tam Pixel tahal za péro. :-D
Fellaz
Jak chceš.pfff
IcE__
Zaujímavá vizitka .... pekná (y)
Ruda
Díky, ale asi bych jí měl celou předělat, protože mi jí nový design tak trošku z lehka víc nabořil... :-D
Zrušený účet
Zlehka ? :D Úplně ti odsunul stranou tvoje údaje. *koukam*
5Zigen
Ruda, jako admin báječný, dalo se s tebou normálně bavit, byla s tebou sranda.. Jen mě hrozně mrzí, že jsem byl takový blbec a dělal jsem voloviny, až jsem za ně zaplatil PBanem, jsem strašně rád, že jsem tě poznal.. Jsi fajn a vizitka je pěkná! Palec nahoru
Ruda
Díky moc. Pbany jsou někdy svině, mnohdy za ně člověk ani nemůže, ale je to další životní zkušenost. Smile
Jinak jsem předělal tu "Best friend" sekci a asi bude potřeba předělat celou vizitku, prrotože to vypadá hrozně. :-D
dapper
Citácia
Ruda napsal:

Díky moc. Pbany jsou někdy svině, mnohdy za ně člověk ani nemůže, ale je to další životní zkušenost. Smile

Sice tě neznám ale to myslíš vážně že pleteš sp do života? Životní zkušenosti vypadají trochu jinakJsi dobrý!
Ruda
Všechno je životní zkušenost, ať už je to na SP nebo v reálu. Když tě například ve hře hráči neustále podělávají, naučíš se být daleko obezřetnější jak v reálu tak ve hře, takže ano. Myslím to vážně.
Fellaz
Doufám že jednou zase sejdeme na skajpu jako za stara všichni..
A vy mě s Podrazem budete podělávat jak o peníze tak o respekt. :D
Nejlepší je že můžu říct že jsem nikdy nelitoval ani nebudu žádný těch xx provolaných hodin..
Vždy byla neskutečná sranda a když nebyla, tak stejně sakra byla protože semnou to jinak nejde. :D
Ruda
Jo bylo to top a to sme ani neměli slavíka. :-D
Někdy dáme sraz na stodolní synku. :-D
Geroj
Nahod iné farby :D inak je pekna a ty si ok, dá sa dobre pokecať Smile
Flo_rida
Ruda Smile Jeden z mála posledních rozumných zde Smile
Prejdite na fórum:
Anketa
Jakou Megaakci by jste rádi viděli apod.
Autovraky
11 Hlasov
20%
Akce smrti
3 Hlasov
5%
DM
4 Hlasov
7%
Vyřazka
9 Hlasov
16%
Derby
0 Hlasov
0%
Maraton akci
3 Hlasov
5%
Akce dvojnasob. odměny např. peněz, akcebodů apod.
9 Hlasov
16%
Je mi to jedno, na akce nechodím.
17 Hlasov
30%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 26