Informácie o serveri
Čítať tému
| Vizitka Nosferatu |
|
|
ProQuarCz1 |
Pridané 14.03.2016 03:51
|
![]() ![]() Príspevkov: 49
Založený: 12.02.16
|
Pěkná vyzitka, hlavně jsi super administrátor co rád pomůže občas jsem tě provokoval a za to se ti omlouvám ![]() ![]() ![]() Suprová hudba <3 |
|
|
Nosferatu |
Pridané 14.03.2016 17:13
|
![]() ![]() Príspevkov: 3695
Založený: 08.02.14
|
Citácia ProQuarCz1 napsal: Děkuji ti za komentář, kterého si vážím. Citácia občas jsem tě provokoval a za to se ti omlouvám Každý má občas nějaké námitky a podobně, takže to beru. Jestliže je to v nějakým mezích, tak s tím problém nemám ovšem nesmí to přesáhnout hranice. Citácia Suprová hudba <3 Jsem rád že se ti líbí a že se tu najdou hráči co i k takové hudbě mají ještě nějaký vztah, protože většina dnešní mládeže poslouchá už převážně dle mého názoru kraviny jako je Rap a podobně, ale na druhou stranu je to každého věc a každý má na to svůj názor. ![]() I kill people and I like it |
|
|
Ondrah98 |
Pridané 14.03.2016 17:21
|
![]() ![]() Príspevkov: 7501
Založený: 28.10.13
|
Ty si zakládáš na problém... Citácia Všichni tihle pro mě toho udělali hodně a za to jím jsem vděčný, ale přesto vše tady rozhodně patří Ondrah98. Je to pan administrátor a taky člověk co umí podpořit a zabavit, maximálně se s tím člověkem dá zasmát a má to všechno v hlavě srovnané, jsem opravdu rád, že jsem jeho kolega a že jsem ho mohl poznat i jinak a né jenom z pohledu hráče. Citácia Ondrah98 Chtělo by to nějakej protest proti Nosfemu, protože moc chválí toho nejhoršího! ![]() Každopádně kdybych uměl psát podobný věci, tak o Tobě můžu napsat něco podobnýho, ale já umím psát leda dissy, takže asi smůla no. Každopádně potěšilo, dík. Jsem rád, že mám "pod sebou" někoho, kdo sdílí moje názory a můžu se na něho spolehnout. ![]() ![]() ![]() |
|
|
Nosferatu |
Pridané 14.03.2016 23:06
|
|
Citácia Ty si zakládáš na problém... To já rád, alespoň se nemusím nudit. ![]() ![]() Citácia Chtělo by to nějakej protest proti Nosfemu, protože moc chválí toho nejhoršího! Bohužel protest ještě nebyl no, ale protest na tebe mi stačí u toho se člověk vždycky pobaví, ale co víš, třeba brzy bude, když někteří mají problémy s mou bankou. ![]() ![]() Citácia Každopádně kdybych uměl psát podobný věci, tak o Tobě můžu napsat něco podobnýho, Také nejsem žádný spisovatel a ani češtinář. Dobře vím, že jazyky neovládám až na takové úrovní jaké bych chtěl, ale i přesto když chci, tak dokáži napsat cokoliv bez ohledu na to jak je to obsáhlé. U tebe to jelo tak nějak samo, protože opravdu, to co tam je je pravda a nikdo mi to nikdy nevyvrátí, takže i ty protesty si s tebou projdu. ![]() ![]() Jinak vůbec nemáš zač v tom co tam je napsané a děkuji za tvůj komentář. ![]() ![]() ![]() I kill people and I like it |
|
|
Cappuccino |
Pridané 07.04.2016 21:38
|
![]() ![]() Príspevkov: 457
Založený: 05.03.16
|
Takže Nosfe, až teď jsem se dostal k tvojí vizitce. Jsi opravdu jeden z nejlepších a nejrozumnějších hráčů na SP, kteří to mají v hlavě v pořádku. Vizitka se super a je vidět že sis s ní dal dost práce. S tou "poznámkou" pod projevem CC naprosto souhlasím. Každopádně hodně štěstí na SP ti přát nebudu, protože to opravdu k ničemu není, takže ať se ti daří v reálném životě a v reálné zemi ![]() |
|
|
Nosferatu |
Pridané 08.04.2016 16:12
|
|
Taiki, děkuji ti za komentář, ať se ti také daří.
I kill people and I like it |
|
|
Nosferatu |
Pridané 08.04.2016 16:13
|
|
Taiki, děkuji ti za komentář, ať se ti také daří.
I kill people and I like it |
|
|
AnimeLover |
Pridané 08.04.2016 22:31
|
![]() ![]() Príspevkov: 10
Založený: 17.09.14
|
Moc ti děkuju bro ![]() ![]() btw, nevíš jak se zbavit autismu? |
|
|
Xderzon |
Pridané 08.04.2016 22:37
|
![]() ![]() Príspevkov: 67
Založený: 10.03.16
|
Nějak jsem to tu objevil, tak proč se nevyjádřit. Nejvíce, co mě na této vizitce zaujalo, byl tvůj hudební vkus. Mě jsi se do hudebního vkusu tedy trefil, dá se říci, že poslouchám úplně stejné songy jako ty a RAP moc nemusím. Vizitka je pěkná, je čitelná. S pozdravem, Xdezron. |
|
|
PatoMRZK |
Pridané 09.04.2016 12:57
|
![]() ![]() Príspevkov: 247
Založený: 08.07.15
|
Citácia Proč právě tohle video ? Ahoj , tohle je bomba , pecka , přesně vystihl dnešní dobu. Četl jsem to 3krát a poprvé jsem měl slzy na krajíčku , přísahám. Opravdu tohle je velice trefné zpracování. Ze serveru tě znám dobře , nejpohodovější hráč , je s tebou legrace. K Vizitce , Pěkná , červená barva je tvá oblíbená. K těm videím dole ... ehm ![]() Za mně vše , ať se daří. ![]() Upravil PatoMRZK dňa 09.04.2016 16:09 |
|
|
Nosferatu |
Pridané 09.04.2016 21:32
|
|
AnimeLover : Není zač. ![]() ![]() No ten tvůj autismus to je horší. ![]() Xderzone : Děkuji ti, jsem rád, že se na serveru najde někdo kdo poslouchá podobnou hudbu jako já. Moc často se to nevidí v dnešní době. Kačerku : Děkuji ti, od tebe to vždy potěší, protože si nejvíc pohoďák. ![]() Hm, tak to jsem nečekl, že si to někdo bude číst až 3x... ![]() ![]() ![]() I když nevěřím, že by si to přečetlo nějak extra moc lidí. .P I kill people and I like it |
|
|
MADING |
Pridané 08.05.2016 11:02
|
![]() ![]() Príspevkov: 220
Založený: 28.02.15
|
No vidím že jsem ti tu dlouho žádnou slohovku nenapsal tak to musím napravit protože za posledních pár měsíců jsem tě hodně poznal
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Upravil MADING dňa 08.05.2016 20:57 |
|
|
sKiLL |
Pridané 08.05.2016 11:14
|
![]() ![]() Príspevkov: 1057
Založený: 20.04.14
|
Zdar Nosferatu! ![]() My dva se myslím dost známe, ještě ze starých časů za ST.SAITANa a zaměstnání pizzař ![]() ![]() Vizitka se ti povedla, je originální ![]() Ať se daří v životě a na SP se nenechávej urážet a ****! ![]() ![]() |
|
|
Zawy |
Pridané 08.05.2016 11:21
|
![]() ![]() Príspevkov: 511
Založený: 04.08.15
|
Skvělá vizitka, dík i za to označení, vážím si toho ![]() Jako administrátor i jako člověk u mě patříš mezi ty nejlepší, tak doufám, že tady ještě nějaký ten čas s námi vydržíš. Dík za všechno a hodně štěstí. |
|
|
Nosferatu |
Pridané 08.05.2016 21:19
|
|
Originálek : chlape, ty jsi tady vyjmenoval celou mojí firemní historii no teda tak půlku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sKiLL : Ano, pizza, to bylo také super období, kde jsem poznal spoustu dobrých lidí a také tebe, jen škoda, že už tam nehraješ no, ale tak jako člověka tě znám a nehledě na to, co bylo na serveru, jsi tak též v pohodě a dá se s tebou v pohodě komunikovat, jinak ti také děkuji za pozitivní komentář, to vždy potěší. ![]() Zawy : Tobě také děkuji za komentář, opět to potěší a od tebe určitě. Už jen proto že se nějakou dobu známe, vždy pokecáme a ať se stalo co se stalo, tak stejně vždy jsme za dobře a tak to má být. ![]() I kill people and I like it |
|
|
Shock_ |
Pridané 08.05.2016 22:25
|
![]() ![]() Príspevkov: 161
Založený: 25.04.14
|
Dík za označení Nosfe Jsi fakt borec si jeden z mála lidi na SP kterým se dá věřit znám tě už dlouho a doufám, že budeme dobří kamarádi napořád přeju ti hodně úspechu jak v životě tak na SP vizita taky pěkná ! kvalitní čtení ![]() Tak až se ti daří ! a hraj tak dlouho na SP jak ti to život dovolí ! Bezpečák navždy ![]() ![]() |
|
|
Nosferatu |
Pridané 09.05.2016 12:29
|
|
Také ti děkuji za komentář, doufám, že se brzy uvidíme na serveru a už se vyhneš kravinám. ![]() I kill people and I like it |
|
|
Nosferatu |
Pridané 09.05.2016 12:29
|
|
Také ti děkuji za komentář, doufám, že se brzy uvidíme na serveru a už se vyhneš kravinám. ![]() I kill people and I like it |
|
|
JamesBonG |
Pridané 13.05.2016 09:40
|
![]() ![]() Príspevkov: 521
Založený: 10.03.15
|
Podle mě nejlepší admin se kterým se da pokecat![]() |
|
|
Nosferatu |
Pridané 13.05.2016 20:22
|
|
Ahoj, děkuji ti za komentář, vždy si rád pokecám s člověkem co je normální a nemá v hlavě nasráno jako někteří hráči na SP a nemyslí si o sobě že jsou něco víc a musí se stále zviditelňovat. ![]() I kill people and I like it |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasov💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
9 Hlasov💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
5 Hlasov🚀Možnost zakoupit si Jetpack
7 Hlasov📈Více levelů – posunout se dál ve hře
3 Hlasov🚚JobApp browser – questy a levelování pracovních vozidel
1 Hlas🔒Program Delta – pomoc bezdomovcům
4 Hlasov😍Líbí se mi vše!