Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Bitva o kopec - Hra na webu
Rado
Citace
Sawny si položil za seba a ja som ich zdvihol a zastrelil ťa = KOPEC JE MOJ !!!
xxPredator
Nekdo ti zavolal ze potrebuje poradit a ja nenapadne vyletl na kopec a je muj
SKRILLEX_
Citace
Ako bonus k tomu že mám na webe 1,700 príspevkov som dostal zadarmo kopec. Takže... kopec je môj!
Gamb
Dali sme si súťaž piskvorky.. Ty si nechcel hrať lebo že vraj si z toho vyrástol.. Kopec je môj.. Smile
Kaja
Citace
dostal jsi ban kopec je muj
sook
Citace
pro tebe si přišli poldové kopec je muj
TheRaP
Citace
Ale policajti ťa zobrali na výsluch a kopec ostal mne
Rado
Citace
Policajti sa otočili a zobrali aj Raptora - KOPEC JE MOJ !!!
TheMajo
Citace
Keď si sa tešil a kíval si raptorovi uvalil som ťa zo zadu stoličkou a zhodil ťa z kopca a kopec je môj Smile
Kelko007
Citace
Majo zabudol si na to že ťa niekdo sledoval a tak som neváhal a prepichol som ťa nožom ... Kopec je môj Jooo
TheMajo
Citace
ten nôž som si z hrudi vitiahol a prebodol som ti s ním hlavu, ledva ale kopec je môj Smile
Rado
Citace
Nôž si si nechal potom hodený na zemi aj ja som ho zdvihol a podrezal ťa - KOPEC JE MUJ !!!
Gold_Man
Citace
rado ja som bol na 2 kopci zabil som ta zo sniperkou a zozkocil som na kopec a je moj
TheMajo
Ja som prišiel z memocnice a na kopci som ťa roztrielal so samopalom a kopček je môj.
carbon
Spáchal jsem atomový výbuch kopec je můj :D
TheMajo
Citace
Ja som útok prežil a s mojim minigunom so celý kopec vyčistil a kopec je môj Smile
Rado
Citace
Minigun si položil na zem a ja som ho zobral a zastrelil ťa ním ;) - KOPEC JE MOJ
TheMajo
Citace
Nezastrelil si ma pretože som mal ochrannú vestu potom so vybral tec9 a vystrelil som ti s nimi mozog a kopčák je môj ;)
TheMajo
Citace
Nezastrelil si ma pretože som mal ochrannú vestu potom so vybral tec9 a vystrelil som ti s nimi mozog a kopčák je môj ;)
SKRILLEX_
Citace
Rastoka-55 zabudol že je iba v hre CS 1.6 a že sa mu to sníva, na kopci nikto nebol takže som jeho novým pánom JA! §dss)ú
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
14 Hlasů
21%
Skyrace
17 Hlasů
25%
Deathmatche
4 Hlasů
6%