Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

WOLIX-Tam a zase zpátky
WOLIX
byvam tam občas bud na chvili a potichu nebo dyl a pokecam Smile) třeba dnes Smile) neni čas ted,na podzim to snad zase rozjedu Smile)
Xena
WOLIXXXXXXXXXX mooj ňuňu vieš ako som rada že si s5 :* :D ty spevaš? to si mi neprezradil!!! :D naspievaj mi pesničkuu prosíííím :D
LuKi_
Jeden z nejlepších nejlepších nejlepších bývalích administrátoru! Krásná vizitka, vrat se draku
img.tpx.cz/uploads/gpgifwcs.gif
DrateK
Třeba se na serveru jednou zase uvidíme.. :D Každopádně jsi frajer, netřeba komentovat víc.
Respy
Pamätám si ťa ako super hráča/admina na tom tvojom červenom sabre :D. Dúfam, že sa niekedy na servery zastihneme aj keď tam chodím velmi málo.
asthenic
Jedna z mála vizitiek, do ktorej nepíšu absolventi piatej triedy ZŠ. To si treba ceniť. :-D
WOLIX
Funky,to by takhle mělo byt u každeho.. bohužel to někdy tak neni :D Až smutne..

Respy-:D :D pamatuješ dobře a to jsou už 2 roky..:DD Vimže si mi rad dělal doprovody na akcich :D Smile snad Respy snad ;)

Xeni tutuuuuu :* :D ja sem rad že tu pořad jsi :D :3 pokusim se o to:D Xeniškaaa :3 viš co jsme si řekli ;)
jednu dokonce chystam i tady o sp :D a několik desitek lidi :D ;) jako je třeba i dratek i Luki,eduard taktež :D Xeni samozřejmě :D :3 Nunik:3

Luki vratim jednou brzy neboj se Smile) snad brzy a i zpatky do AT kdo vi jestli Smile)
každopadně Díky Smile) na tebe se neda zapomenout však viš ;) Díky za ten čas.Smile

Dratku každopadně diky byla a je to čest byt s lidma jako jsi ty,luki,xena,edda..... a je jich moc.. :D Smile) zase taky frajer nejsem jsem obyčejny člověk :D Ale beru to Smile)

Díky za čas všem co semnou ho traviliSmile Za přizen,podpory v těžkej chvilich,za vše velké DÁKY všem;)
Fantasy
Vizitka není špatná :D hráč hodně v pohodě Smile sice sem tě pořádně nepoznal ale třeba jednou Smile
Matyas17
Ahoj ;)) Vizitka pekná.Ale neviem či si ma pamätáš ked som nemal Pban tak sme sa kamarátili paráda bola :D ty si chodil vonku :D na pivečko s kamošmi a tak :-DD Drž sa v živote
WOLIX
FAntas Smile ale pamatuju si tě dobře Smile) DíkSmile Jednou,kdo vi jestli ...Smile

Matyasi-sem myslel že spiš ty ani neviš kdo sem..:D ja si tě dobře pamatuju Smile sme pokecali,a jednou nebo vicekrat si semnou připravoval akce :DSmile
Ty se taky drž' Smile)
Ruda
Čau Snape, zase aktivuješ na týden? :D
WOLIX
Rudo sem řikal že sem tu byl na chvili,času v ten moment upadalo.. :D sem pruběžřně aktivni zrovna si tam ale nebyl:D na podzim se chci vratit do normalniho hrani a možna i do AT kdo vi..:D to bude na Vas adminech :D
Pozdravuju z Floridy:D
Matyas17
ďakujem Wolix Vážim si toho :D :D Medzi Najlepších Adminov si patril u mňa.
WOLIX
tak toho si važim spiš ja! Pocta :3 :D ;) myslim to važně! Rozumiš?! :D Smile)
Upravil/a WOLIX dne 19.06.2014 22:38
MaReK_
čumím Welcome Back! Smile
king

3.5.2011 Správně
3.5.2012 Správně
3.5.2013 Správně
3.5.2014 Správně
3.5.2015 Správně
3.5.2016 Správně
3.5.2017 Správně
3.5.2018 Správně
3.5.2019 Správně
3.5.2020 Správně
3.5.2021 Správně
3.5.2022 Správně
3.5.2023 Správně
3.5.2024 Správně

king
Czipisek
Jeden z těch top lidí který jsem poznal, cením si tě hodně, někdy spolu zajdem na server, dobrá vizitka kámo Smile
WOLIX
Marku dik!

CZIPI-Kamaráde,my dva jsme toho zažili,prožili a užili jako krávaSmile) Taky si tě vážím. Určitě zajdem! Díky brachoSmile

Tumik-Ty ses dočkal.. :D Smile Šak víšSmile Jednou jsem si říkal,ty v AT prostě budeš Smile)
Neboj seSmile) :D
Velmi ti Děkuji pane Administrátore! ;)
DenisWeisz
pohodář :D
WOLIX
Citace
DenisWeisz napsal:

pohodář :D

Podle tvoji nabuchane fotky se mi rozklepaly nohy :D takhle se divaš jak ti někdo pichne do gum? :DDDD

Dik ! :D
KeepSmilling
Ty už jsi zase zpět ? :D
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů
14%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasů
20%