Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Kikush
Zrušený účet
Citace
hormoskunk napsal:

Holka co poslouchá DnB Mimo :D Každopadně pěkná a jednoduchá vizitka Palec nahoru

Tak DnB to je *LOVELINUX*. Měla bych ji už aktualizovat v některých věcech je to staré. :D
hormoskunk
Tak příští rok na Let It Rollu což? :D Pořádně zakalit na největší dnb akci v evropě Jooo . Kdyžtak se podívej do mého popisu tam mám odkaz na aftermovie z tohoto roku.
biatec
no v tom jizzy jo ,ale v tom tunely SPZ
Smile

len teraz som si vsimol ten screen vo vizitke :D https://img.tpx.cz/uploads/ypres.png
Když se ypres nudí.
Zrušený účet
Tak jsem to těm hráčům trochu pokazila no, ale tak mě to nedalo. rofl
Ano, staré dobré časy, kdy šla pokrývka hlavy dát úplně mooooc veliká co. :D:D
biatec
njn uz vacsia snad nesla dat Smile len sa blbo stym lietalo
Matyas17
Dobrá hráčka s ktorou sa dá pokecať nie len na 5 minút ale aj na hodinu kludne dúfam,že dlho tu vydržíš.Pekná vizitka len ta ďalej Smile.
Rougy
Dobrá baba se kterou se dá v pohodě psát Smile. Jsem rád, že jsi se dostala do AT ;)
Zrušený účet
Díky Vám dvou. Smile
OcoNneR
Pěkná vizitka Smile znám tě docela dlouho párkrát jsme i volali na skype jenže se pak něco pokazilo a zdá se mi že mě od té doby moc nemusíš :/ co se týče adminstvý tak myslím že svojí práci odvádíš dobře. Smile
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=13872
Chotycansky
Velmi pěkná vizitka Smile Fajn baba - znám jí 3 h a nemůžu si stěžovat :D Sranda s ní a hodně společného (Bruneta) ...... /jail :D :D :D
Zrušený účet
Děkuji Vám.
OcoNeR, já už ani nevím proč jsem na Tebe byla taková, je to docela dávná doba na to, abych si to pamatovala. :D
MrCaesare, počkej až mi někdy ulovíš kapříka, ho umazlím k smrti a nemusím ani používat paličku na usmrcení. *DEVIL* Jo no, volali jsme spolu poprvé a to jsme se ani neznali. :D Kdyby mě ti lidi furt neotravovali na tom skype, tak bych o Tobě ani nevěděla, že existuješ. :D A ano, máš pravdu, máme toho hodně společného. Třeba si zase někdy zavoláme. Smile PS: Zapomněla jsem tam dopsat příkaz /ban. To jsem nechtěl rofl
eGhE
Tak teda napíšem aj ja niečo nech ti to tu nezapadá prachom LOOL

ďakujem za spomenutie , veď ja rád pomôžem ak to je v mojich silách .. Občas zapnem skype keď si spomeniem ale nikdy ta tam nejako nevidím , ale popíšeme ešte , neboj :D
tomas0
Pekná vizitka, dobrá adminka :D Smile
Milk
Moc pěkná vizitka, vypadáš na fajn holčinu, snad už nejsi na mě nas*aná že jsem tě v taxíku hodil do vody. GJ :D
Nosferatu
Vizitku je pěkná , jinak si pohodová baba ( žádná namyšlená ....... ) :D :D Dá se s tebou v pohodě psát Smile AT ti taky sluší :D :D takže fajn Smile Jen tak dál Smile
I kill people and I like it
Zrušený účet
eGhe, já tam jsem na tom skype, ale buď jako neviditelná a nebo mám dané nerušit a ty mě i tak nevidíš. :D Neboj času bude dost na popísmenkování si, když jsme teď kolekové. jazyk

tomas0, děkuji. Smile

Mlíčko, neboj už na tebe naštvaná nejsem. :D Jinak děkuji za pěkný koment. Smile

Nosferatu, děkuji za komentář v první řadě. Smile Co se týče toho, jestli jsem namyšlená, tak se divím, že si někteří myslí, že nejsem. Když to někteří o mě velmi rádi říkají. Smile

Trošku jsem vizitku editovala, zaktualizovala a dopsala pár lidí do seznamu na které nikdy nezapomenu. Smile
sign0r
Ahoj ty naše kuželko:D děkujuu za to krasne psaničko o mně :* :D Neprď na mě a zavolej mi někdy zase!!!!:D Vizitka celkem ujdeSmile))))

btw. krásně zpíváš:* :D:D
Nosferatu
Jej teď jsem si všiml, že si mě označila v tvé vizitce, takže ti děkuji Kytka pro tebe
Ano AT se splnilo, jen škoda že už tam nejsi Sad
Ale naše spolupráce klape na 100% i tak :D Takže super :D
Jak jsem psal už dřív jsi pohodová žena :D
A namyšlená opravdu nejsi a ostatní můžou dostat tak akorát Na holou
I kill people and I like it
Jiry
Ses vykaslala na adminovani jo ? :D Jinak pěkná vizitka
Zrušený účet
sign0r: K poměru mého slohu jsi se mohl trochu víc rozepsat jako... pfff

Nosferatu: Jasně že nám to klape na 100%, ikdyž nejsem v AT, reporty tam sviští furt. rofl

TumKIDe, díky.

Jiry, já spíš dělala ukvapené závěry, ale tak to je teď už celkem jedno.
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů
13%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasů
19%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
7 Hlasů
13%