Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Chicago_Girl
Chicago_Girl
Moc Ti děkuji Smile Ano a všechny nesrovnalosti byly uhlazeny a nepodporovala jsem tě jenom já,ale spíš oba dva navzájem.Taky děkuji za všechno Pusa
BeforekCZ
Určite pekné vizitečka :D Dala si si s tím práci.
saftySR
Servuus, dobre si ťa pamätám zo starých Rybárov S.R.O. si pohodová hráčka a pekná vizitka Smile
RockeR
A na mě zapomeneš ? :/ :D
Hezká vizitka, super hráčka a kámoška Smile
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=8583

KLIK NA OBRÁZKY K VIZITKÁM *gp*

i.imgur.com/GN5zH7F.jpg
Chicago_Girl
Beforek: Díky moc :D ty si dobré číslo jazyk

Agent: Taky si tě pamatuji Smile Byla to skvělá firma. Děkuji Smile

OldRocker: Jdu tě tam dopsat čumím Moc děkuji Mimo
RuliiKkO
Aoy , pěkná vizitka , na serveru v pohodě , klidná a rozumná holka. Dobře se s tebou kecá i když ke všemu přidáš ":'D" Fanouška Čikága jak se patří. Hraješ Nhl tak středně dobře :D Toť asi vše , sem rád že sem tě poznal Jsi dobrý!

S Pozdravem , Rulík.

PS : A na mě zapomeneš jo? :D

Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo. Boss

Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man.
Zacek
Pěkná vizitka, ale ta žlutá se mi blbě čte Smile ze serveru se neznáme, avšak jsem tě párkrát viděl Smile
Zrušený účet
Citácia
Hetka23 napsal:

Menší aktualizace
No když nejede server,tak si i dokážete popřeházet celou vizitku :D

Kdo ti to poradil, ať to sem napíšeš hm ? :D A ty furt nééé néééé je to trapný. rofl
Czipisek
Moc děkuju za označení, byly to fajn dny. ^^ Pěkná vizitka, dobrá hráčka.
Chicago_Girl
Rulíčku ,děkuji :D Já jsem taková veselá kopa a musím za všechno přidat smajlík,pokud se teda nenaseru :D A vtip je v tom,že já se fakt usměji,když napíšu smajlíka.Jsi též v pohodě hráč a jsem ráda,že jsem tě poznala.No ty bodycheky..Ti dokážu odpustit :D Já tě tam teda ještě dopíšu no .. To jsem nechtěl jazyk

zacekdan: Jo,ta žlutá je tam blbá :| ale hodila se mi tam :D Taky jsem tě párkrát viděla. Děkuji Smile

Kikush: Pak jsem ti psala,že jsem to už několikrát sama,tak by to vypadalo blbě znovu -_- :D Ani sis nevšimla,že jsi v oblíb.adminech To jsem nechtěl

Czip: Není zač. Smile To rozhodně byly.Na to se nedá zapomenout.Děkuji. Kytka pro tebe
Smadny
No hetka myslel som si že si staršia ale čo už :D . Vizitka pekná *koukam* .pamätám si ťa z mojich začiatkov .
Fellaz
Pěkná vizitka. Smile
Nejvíc mám rád lidi kteří si sami ze sebe umí udělat srandu a ty jí umíš. :D
Třeba u té postavy, jsem se posmál. :D :D
Kytka pro tebe
Chicago_Girl
Slaninko :D ale však jsme se bavili o tom,kolik mi je :D Děkuji a ty začátky byly nejlepší :D

Moc děkuji Fellazi,tebe tam ještě dopíšu :3 Sice jsme se moc nebavili zatím,ale věřím,že si v pohodě Smile .No to není sranda,ale krutá pravda :/ ..Ale ne :D Každý si udělá svůj názor Smile :D
Skiper
Hetka ? Také meno nepoznám :D
Ale né.
V pohode hráčka.Poznáme sa asi najviac z Skype NHL ligy.Je s tebou dobrý pokec,ale keď sa nasereš tak to stojí za to Nemůžu
A pozdravuj Picura kocúrika.Pusa
(Nie,že mi dáte pozastavenie za slovník.Tak sa volá jej kocúr.)
Chicago_Girl
:D No díky Skipe :D Taktéž jsi v pohodě hráč Smile a ty konverzace na Skypu nejlepší :D Když se naseru,tak..sám víš :DDDDDD Je to PICIN ! :D Děkuji Mimo
Skiper
Citácia
Hetka23 napsal:

:D No díky Skipe :D Taktéž jsi v pohodě hráč Smile a ty konverzace na Skypu nejlepší :D Když se naseru,tak..sám víš :DDDDDD Je to PICIN ! :D Děkuji Mimo

Keby nemám vymazanú celú historiu na Skype,lebo mi to blblo.Tak by som sem dal niečo na ochutnávku :D Nemůžu
Chicago_Girl
To by se hodně lidí pobavilo..:D:D
Zrušený účet
Citácia
Wolfenstein napsal:

Jako hráčku Tě pořádně neznám, ale vypadá to, že jsi rozumné děvče, a tak doufám, že to ještě napravíme. Smile

To by si měla dát za rámeček. :D:D Ale fakt jen vypadá. Nemůžu Já jsem se teda pobavila. Nemůžu
Andyna
Nejsi sama. :D
W: Občas věci ve skutečnosti nejsou takové, jak vypadají, věř mi. :D
Ajo82
Hetka neni o čom :D my už máme svoje spolu odohraté ;) Hrávaš znova čo ? Tak sa občas zahliadneme na servery Smile a pekná vizitoš *Dobrá práce*
Prejdite na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasov
13%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasov
19%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
7 Hlasov
13%