Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Chicago_Girl
Chicago_Girl
Vy dvě máte,co mluvit :DDDDDDDDD
Wolfenstein: Děkuji Pusa Určitě se víc poznáme a ty jsi taky rozumný Smile Tady ty dvě nány vůbec neposlouchej..:D

Ajo: Máme toho dost nahrané..:D To jo ..Smile Hrávám a moc děkuji Mimo
Rougy
Dobrá hráčka a určitě i dobrá kamarádka ;) akorát jsem tě moc na serveru nevyděl a nepoznal :D
Opti
Takže milá Esternice.Chtěl bych poděkovat za označení.Jsi jedna z nejvíc pohodě holek ze serveru.No a doufám,že co nejdřív budeme volat(samozřejmě až nebudu mimo svět) :D Přeji ti mnoho úspěchů na spjazyk ahoj,čau
Chicago_Girl
Nexi..já tam ale jsem stále...:D Klidně někdy napiš Smile jinak děkuji Smile

No...Marečku,radši mi neříkej jménem..:D A když už,tak aspoň hezky..To jsem nechtěl
Někdy volat budeme..musíme :D:D (y) Děkuji a víš,že jsi pro mě též v pohodě Smile Pusa Mimo Kytka pro tebe
Andyna
Hetuno?! Jaký nány? :D A prčo by nás neměl poslouchat? Jen jsme ho chtěly trochu připravit, aby to později nebyl takový šok.. Sad

.... Máru jsi taky počítala mezi ty "své"? :D
Zrušený účet
Ti dám takovou nánu. Tu máš Si zajedu k tobě, do té tvojí prdele kde bydlíš a uvidíš ! Na holou rofl
Chicago_Girl
Andynko..bylo to od vás jako vždy škaredé..Sad A jo počítala :D:D

Kikush ty nebydlíš v o moc větší prdeli :D:Djazyk
Zrušený účet
Ty ve větší na Z, teď si ani nepamatuji jak se to jmenuje. :D Zlín je aspoň město, to tvoje je nic. :D
Chicago_Girl
Já nepotřebuji bydlet v městě :3 Na vesnici je krásně jazyk A to je tvuj problém,že to nepřekousneš,žes musela jet polbíž :D
Yamamoto
super hráčka, naprd řidička. hodí se na post mé budoucí manželky. :D :D :D Jsem rád že jsem tě poznal tupelo. (vizitka super)
Chicago_Girl
U tebe nápodobně.Zatím jsem si nevšimla,jaký řidič jsi ty jazyk :D Je asi řada na mě :D Jinak moc děkuji Pusa Dám ti pusu Kytka pro tebe
HrBeeeC
Vizitka je pěkná, přehledná se spoustou informací.
Teď k Tobě. Docela mě mrzí, když tady o Tobě každý "básní", že jsem ještě já neměl to štěstí či neštěstí Tě potkat. Smile
Chicago_Girl
Jsem taková,že se snažím poskytnout,co nejpravdivějších informací o sobě Smile Velice děkuji a nepřipadá mi,že by tady o mně někdo "básnil" :D No včera jsem tě viděla na warpu (y) :D
Chicago_Girl
EDIT

No stejně vím, že sem nic nenapíšete :DDDDD Ale po té dlouhé době se edit hodil.
Zrušený účet
Tak já všemohoucí Kikuš ti to zase oživím. rofl Vizitka dobrá, hráčka vpohodě... ale co to melu. :D
Vítej v AT ! Ať se ti daří, nemáš z toho strach a neopustila nás. Musíme tam držet zuby nehty my ženy, aby jsme nevypadli úplně z postu adminostrátorek. rofl Kdykoliv, s čímkoliv budeš mít problém, tak víš že se na mě můžeš obrátit. Klidně někdy můžeme zase zavolat a já ti mohu vše vysvětlit.
Tak se drž. ;)
Chicago_Girl
Kikushko moje :* :D Kytka pro tebe Děkuju moc, myslím že na rady radši budu chodit jenom k tobě, kdo ví, co by mě ti ostatní nakukali a ještě by ani nedávali pozor :D :D Nemůžu
Nosferatu
Ahoj,
takže také ti gratuluji k přijetí do AT a přeji ti pevné nervy ( které opravdu budeš potřebovat), ale hlavně ať se ti u nás líbí a užiješ si to. Smile
I kill people and I like it
Chicago_Girl
Děkuji Smile , to bude protože jsem trošku nervák :D Ale tak snad mě nebudou muset vést do nemocnice :D
Chicago_Girl
Jéé :D konečně :D Děkuji Smile
Pandy
Pěkně zpracovaná vizitka! :-) Sice naše začátky nebyly štastný , ale to se vše obrátilo :D
Zas někdy zapaříme na LV Help*Zatancujem*
Prejdite na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasov
13%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasov
19%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
7 Hlasov