Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

World of Tanks - Vaše úspěchy
Geroid
Citace
Gallaxy napsal:

Neviem či sa to už niekomu podarilo ale môj "úspech" bol za jeden týždeň 3x zablokovanie účtu :D:D

Tim se nechlub ,že se neumíš chovat a dělaš ze sebe ****a kterých tam je velká většina.Akorat ostudu slovákum, jdi na sp tam zapadneš.
HotteCZ
Povedla se bitva s Tortoisem alias želvou ( FV 183 troll už se grindí :D )
img.tpx.cz/uploads/shot_204.jpg
Fantasy
Pěkný pěkný :D
Dominusus
Jaké sou nejlepší tanky podle Vás myslím národ.. ???
spt
Neřel bych že jedni jsou lepší než druzí. Každý mají něco. Ale oblíbené mám USA a Sovětský svaz.
Dominusus
Podle mě je nej SSSR a německo a velká británie... ta anglie to má pancíř jak prase neprostřelí ani 7. stupen z ruska a nemecka
RedGinger
Citace
Dominusus napsal:

Podle mě je nej SSSR a německo a velká británie... ta anglie to má pancíř jak prase neprostřelí ani 7. stupen z ruska a nemecka

Nejvíc mě vždy vytáči, ten malý německý Pz. s kulometem. Sotva ho vždy stihnu zaměřit. Američané též nemají špatné tanky.
Dominusus
Já sem do teď jel britanii skončil sem u CHURCHILL VI skoro u black prince ale potom sem zapomněl heslo a neznám mail :D začínám od znova za německo a pak asi rusko
spt
Citace
Dominusus napsal:

Když jsou ted lehce dostupné goldy, tak je ti pancíř k prdu. Mě osobně nedělá žádný problém naloudovat goldy, mám je snad ve všech tancích.
Dominusus
Jakto že sou lehce dostupné goldy? :D to do toho asi hodně investuješ co ? :D
spt
Myslel jsem to tak, že jsou dostupný než když jsi za ně musel platit reálnýma penězma.
Fantasy
Určitě Sovětský svaz... u mě vede, Kv-1S super tank, zrovna včera sem doexpil na IS taky super tank pancíř není zas tak špatnej a dělo vůbec ne.
Jinak jezdím ještě za Brity a Němce.
HotteCZ
Co se týče mě, tak asi momentálně Briti. Dost mi vyhovuje výborná deprese ( Caern a britská medka), ale hlavně přesnost, rychlost zaměřování, střelby. Koukám i do statistik, kde mám s Conqurorem po 200 bitvách poškození na bitvu přes 2,9k. Takže Briti momentálně číslo jedna a mohu jen doporučit.. Až přeexpíte Chrchly, tak nastává tankový ráj :D
spt
Tak to jsi Mě docela navnadil Hotte. I když v garáži mám Excelsiora a moc sním spokojenej nejsem :( To už radči RAMII z toho letí každou sekundu a půl rána za 75dmg :D
Hunacam
Fail :D
img.tpx.cz/uploads/wwwwwwwwwwkjwrlktelttt2w.jpg
Bratek
Citace
Hunacam napsal:

Fail :D
img.tpx.cz/uploads/wwwwwwwwwwkjwrlktelttt2w.jpg

Stávají se i horší :D Například si Devítková artyna veme do čety sebou Chi-Ha :D
Geroid
Citace
HotteCZ napsal:

Co se týče mě, tak asi momentálně Briti. Dost mi vyhovuje výborná deprese ( Caern a britská medka), ale hlavně přesnost, rychlost zaměřování, střelby. Koukám i do statistik, kde mám s Conqurorem po 200 bitvách poškození na bitvu přes 2,9k. Takže Briti momentálně číslo jedna a mohu jen doporučit.. Až přeexpíte Chrchly, tak nastává tankový ráj :D

Ano přesně proto na ně seru, papirový churchil nikdy nenavštíví moji garáž
Raiden
Citace
Geroid napsal:

Citace
HotteCZ napsal:

Chrchla I jsem přeexpil volňáskama a teď jedu na Chrchlovi VII a není to zas tak zlé.
HotteCZ
Citace
Geroid napsal:

Citace
HotteCZ napsal:

Já se teda přiznám, že jsem Chrchly nehrál, s free expy jsem přeskočil až na Black Prince, kterej nebyl špatnej, pokud si nebyl v devítkách no. :D
Bratek
Velká ráže s M103! Už abych měl tu desítku .. :D
Spoiler
img.tpx.cz/uploads/WorldOfTanks%202014-03-30%2010-41-24-03.png
img.tpx.cz/uploads/WorldOfTanks%202014-03-30%2010-41-20-15.png
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasů
21%
Skyrace