Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Kikush
ZaboS
Tývole :D To je slohovka, ale to je u Tebe normální :D Škoda, že už za mnou a Ondrou nechodíš na skype /Ts Sad( Byla sranda :D Vizitka pěkná :D
Zlosyn_dca
Napisat vsetko o sebe na web plny vlhkych chlapcov,to musi byt velmi dolezite. Toto nedavam.
Mulanoo
Určitě respekt za ty drogy a alkohol, i když jsem přesně opačný případ. Určitě se za to stydět nemusíš, ale musíš si uvědomit že to je určitá životní zkušenosti, takže zkusit a potom soudit.
Zacek
Paní Kikush to pojala sportovně a dala tomu nový kabát a to se mi líbí. *gp*
Hi
Zrušený účet
Zabosi, omlouvám se ti, ale nemám už tolik času co dříve, abych s někým volala skoro furt. Sad Musím se taky věnovat jiným věcem, učit se do školy, věnovat se svým přátelům a taky zájmům. Smile

Zlosyn_dca, nenapsala jsem tady úplně všechno o mě, ale jenom ty věci, které jsou podle mě důležité. Navíc je to moje věc, jestli zde napíšu něco i ze svého života nebo ne, nenutím tě, aby jsi si to musel číst. Smile

Mulanoo, je to každého věc, ať si se svojim životem naloží jak chce. Mě to k těm cigaretám a alkoholu ani nijak extra netáhne, takže nemám ani chuť to zkoušet. Alkoholu se jako takového nebojím, aby jsi si nemyslel. :D Sem tam si dám skleničku vína, nebo ze pár panáků, ale abych to přeháněla, tak to vůbec, to nejsem já.

Žáčku Dane, děkuji za pěkný komentář, už to chtělo změnu. Smile
Geroj
Kikushka ako to že máš tolko fans omg lol, ja.. ako tvoj syn nemam ani polku :/
Zrušený účet
Jaké fans máš namysli o žádných nevím. :D
LuKi_
Přišla si kvůli mně o Admin práva, byl jsem za tu největši svini, ale nikdo nevěděl, že si to chtěla, tvoje vyhození z AT bylo uplně zbytečné, ale ještě jednou se Ti omlouvám. Si skvělá ženská a díky, že jsem tě poznal. Krásná vizitka
img.tpx.cz/uploads/gpgifwcs.gif
Zrušený účet
Nemusíš se mi omlouvat, já jsem se ti neměla přeřeknout, pak by to takhle nedopadlo. Co se týče hráčů, kteří tě označovali za svini, tak těm jsem se to snažila vysvětlit, že to není tvoje vina, ale že já jsem se prokecla a já se k tomu přiznala, takže si to pořád nevyčítej, je to jenom hra. Smile Taky jsem ráda, že jsem tě poznala. Děkuji za pochvalu vizitky. Smile
PatoMRZK
Vizitka Zajímavá , pěkná , barvičky hezké ;) :D.

superparba.eu/static/img/s/fh.gif Kačička superparba.eu/static/img/s/fh.gif

superparba.eu/static/img/s/18.gif 800h na SP superparba.eu/static/img/s/18.gif

[img]http://jpeg.cz/images/2015/10/04/cKSCv.png[/img]

[img]http://jpeg.cz/images/2015/09/21/bjAFS.jpg[/img]

Dealeři & Huliči byli jste moji Přátelé a Rodina.
Nikdy nezapomenu.

[img]http://jpeg.cz/images/2015/10/02/ETJHD.jpg[/img]
Upravil/a PatoMRZK dne 05.10.2015 15:43
Zrušený účet
Děkuji ti. První jsem tam chtěla dát šedou, ale najednou se mi to z hex kodu 666666 dalo na 666699 a tak jsem si řekla, že ji dám všude. rofl
Galleon
Moc jsem tě neznal ale byla jsi dobrá administrátorka doufám že se máš dobře v životě
Zrušený účet
Galleone, já tebe taky moc neznám. Jen si pamatuji, že jsi býval právník a hájil jsi na warpu LV, jinak si nevybavuji nic. :D V životě se mám dobře, děkuji. Tobě ať se taky daří. Smile
Reggie_
Ahoj, tak ať se Ti ten třetí ročník podaří úspěšně zakončit a ať se Tvé sny splní. ;) Věřím, že seš mimo kábly slečna se kterou se dá pokecat a je sní sranda. Smile
Taky bych chtěl někdy v budoucnu vypadnout z Česka, do Ameriky nejradši, protože mě ájina baví a dokážu se jí i klidně dorozumět. :D
Vizitka | Rozhovor

URL steam.mmosvc.com je zakázana.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=21825
cZSpajkdR
Ahoj,po roce ti sem opět taky něco napíšu.. Líbí se mi nové zpracování vizitky,je pěkné,že ses chtěla Všem tady takhle svěřit,otázkou je jestli Tobě osobně to nevadí,ale vypadá to že ne Smile Jinak je celkem škoda,že se asi nikdy doopravdy neuvidíme,docela by mě zajíamlo jaká jsi ve skutečnosti a jak se s tebou dá pokecat Smile Jinak ti přeju Všechno nejlepší a ať se ti ve všem daří,Spajk Smile
Zrušený účet
Reggie, mě anglličtina nejde, no mě nejdou celkově jazyky. :D Asi je to moje slabá stránka, každopádně se to snažím nějak pochopit a naučit se to, ikdyž je to pro mě někdy horor. :D

Spajku, nenapsala jsem tady úplně všechno o sobě, jak už jsem psala o něco dřív, jen ty důležitější věcí a ne nevadí mi to, když to o mě ví. Aspoň si o mě udělají obrázek, jak se asi chovám v reálném životě, protože ve hře se můžeš vpodstatě chovat jakkoliv. ;) No nevím jestli by jsme se někdy potkali, pokud bydlíš někde v Čechách, tak to asi těžko, možná kdybych někdy v budoucnu měla cestu kolem. :D Já se s lidma ze SP moc nestýkám v reálném životě, proto nejezdím ani na srazi. Potkala jsem jenom Chicago_Girl a Werymex a to mi stačí, protože s něma si rozumím. Neříkám, že bych si s ostatníma třeba na tom srazu nerozumněla, ale tak nikdy nevíš kdo tam přijede, jaký člověk. :D
Krowky
Super spracovanie vizitky a naozaj ako vizitka je lepšie predstaviť samú seba aby sme Ťa spoznali. Teda ja Ťa poznám už dosť ale niekto iný aby spoznal :D

Každopádne oceňujem to že si vážiš svoje súkromie do takej miery že neplácaš svoju fotku kade tade a posielaš ju len niekomu. Hold ale aj medzi tými ludmi sa už našli špiny čo ju bez tvojho dovolenia posielali iným... to že nepiješ do nemoty a nikdy si nemala cigaretu je v tvojom veku obdivuhodné a dobré a nie na smiech. Hlavne tie cigarety no toho sa ťažko zbavuje, ja som bez nich vyše tri mesiace a stále je to boj. Takže nezačínať :D

Všeobecne som rád že som ťa na SP spoznal a možno raz sa stretneme na nejakom zraze alebo na kofole Kytka pro tebe
Zrušený účet
V první řadě ti chci poděkovat Krowky za pěkný komentář. Známe se dlouho a takový komentář zahřeje u srdce. *Andílek*

Když jsem tu vizitku předělávala, tak jsem tam tu fotku chtěla dát, protože jsem si řekla, že mě beztak většina lidí viděla už prostřednictvím někoho jiného. Pak jsem si ale řekla, že ji tam nedám a že ji pošlu jen určitým lidem, kterým opravdu věřím a nemyslím si, že by mě zradili. (je jich málo) Už se mojí staré fotky nabažili dost, když je jedna nejmenovaná osoba roznesla. :D
Co se týče toho pití a kouření, tak v dnešní době mi připadá IN, když kouříš a piješ skoro každý víkend někde na párty. :D Jako neodsuzuji tyto lidi, můžou být klidně vpohodě, pokud jsou ve střízlivém stavu, ale prostě mi celé toto nevoní.

Já jsem taky ráda, že jsem tě poznala a určitě se někdy potkáme, protože jsi jeden z té trošky lidí, kterým věřím a chtěla bych je někdy potkat i v životě. Smile
Pandy
Kikush

Moc hezky předělaná vizitka, dobře se čte a člověk se hodně dozví. Nicméně nic co bych já už nevěděla :D
Jsi fajn holčina, je s tebou sranda, takže to že jsi "bláznivá" tak v tom nelžeš :D Už jsem se o tom párkrát přesvědčila nejen na skype, ale i osobně, ale to ty víš.. Snad se zase někdy sejdeme ve třech i s Šikako a zase "vybílíme" KFC :D A nebo pak ta chata...Jinak je dobře, že nekouříš, to není nic za co byses musela stydět, naopak teď je moderní NEKOUŘIT protože já sice přestala, ale sem tam si dám, což mě taky štve, takže ty buď ráda že jsi ani nezačla ve tvém věku, já kouřila už od 14ti oficiálně :D Co víc k tobě psát, sama víš moc dobře jak to je...Zůstaň taková i nadále nebo budeš mít "Boky jako skříň"Kamarádi
Zrušený účet
Ooo děkuji ti za pěkný komentář, potěšil. Pusa To si piš, že se někdy potkáme i s Chicago a pokecáme. Smile Je škoda, že to tentokrát nedopadlo dobře a Chicago nemohla. Sad Ale co, někdy si to vynahradíme. Naučila jsi mě ucucávat pivo a chodit na červenou přes přechod ! Do teď jsem byla slušná holčička, začínáš mě kazit Věruno ! :D Boky jako skříň mám už teď rofl ale neboj, nemíním se měnit jen kvůli lidem, mě to takhle vyhovuje. Ještě jednou díky.
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů
13%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasů
19%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
6 Hlasů
12%