Informace o serveru
Číst diskuzi
| Vizitka Nosferatu |
|
|
Nosferatu |
Přidané 04.06.2017 20:06
|
![]() ![]() Příspěvků: 3694
Založený: 08.02.14
|
Ahoj Dane, děkuji ti za pěkný komentář. ![]() Každopádně to přátelství je tam pořád, problém je ten, že na serveru mám ve finále strašně málo času si povídat a když už se najde, tak je to zázrak, protože opravdu se tam nezastavím a potom to tak vypadá. Každopádně se nic nevytrácí, vždycky se dá nějak jinak komunikovat, třeba na skypu, přece jen tam dokážu odepsat, vzhledem k tomu, že mimo server se to dá ještě kočírovat. ![]() Každopádně naší spolupráce nemusí být konec, uvidíme co přinese další období a další Éra SP. Ještě jednou děkuji. I kill people and I like it |
|
|
L4GZ |
Přidané 01.07.2017 22:20
|
![]() ![]() Příspěvků: 125
Založený: 11.03.16
|
Ahoj, vizitku jsem si prohlížel několikrát ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Nosferatu |
Přidané 01.07.2017 22:47
|
|
O děkuji a to pivo, to by šlo ![]() ![]() I kill people and I like it |
|
|
Gameluner |
Přidané 19.08.2017 20:42
|
![]() ![]() Příspěvků: 1845
Založený: 15.12.16
|
Nevím, proč píšu až ted... Ale vizitku máš úžasnou. Četl jsem ji asi 15x protože se mi hodně líbí ty barvy, a celkově zpracování. V AT jsi neskutečně v pohodě. Jinak máš i hodně hezký profilový obrázek. Jsem rád že v AT jsi hlavní zrovna ty a ne někdo jiný. Doufám, že tam dlouho vydržíš. Jako hráče jsem tě nepoznal vůbec. Myslím však, žes mohl být v pohodě i tehdy. Spolu s Fifou tvoříte super tým, jež se vzájemně doplňuje. Tak a ted to shrnu. V pohodě - ![]() Hezká vizitka - ![]() Dobrý admin - ![]() Boss - ![]() To je vše, je to můj nejdelší komentář, tak snad se líbil ![]() |
|
|
Nosferatu |
Přidané 26.08.2017 11:34
|
|
Ahoj, určitě tohle potěší a vážím si tvého názoru. Děkuji ti velmi pěkně. ![]() I kill people and I like it |
|
|
NIGHTMARE |
Přidané 04.09.2017 22:30
|
![]() ![]() Příspěvků: 368
Založený: 19.09.15
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Nosferatu |
Přidané 04.09.2017 22:57
|
|
Děkuji ti za pozitivní komentář, ten se vždycky hodí do sbírky. ![]() A ta hudba, přece někdo v dnešní době musí ještě zastávat pořádnou muziku. ![]() ![]() I kill people and I like it |
|
|
DaJaS_ |
Přidané 05.09.2017 01:53
|
![]() ![]() Příspěvků: 309
Založený: 28.10.13
|
Velmi dobře a kvalintě jak obsahově, tak graficky zpravovaná vizitka, radost na tohle koukat a pročítat. Super Hlavní administrátor, kolega, "šéf" ![]() Pokračuj v tom co děláš. A my taky můžeme někdy zajít na to pivo ![]() |
|
|
dpq7WImm8w |
Přidané 06.09.2017 14:42
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 8294
Založený: 30.04.12
|
Ty Legendo *REKONSTRUKCE* kdy už přijde ten tvůj slavný a dlouho slibovaný útěk, nebo si tyhle výhrůžky používal jenom u mě ![]() |
|
|
Nosferatu |
Přidané 09.09.2017 14:37
|
|
Dajo díky, třeba někdy zajdeme. Detro, ty mi něco říkej ty ''legendo'' a nejsou to výhrůžky, jen se to vždy nějak dalo dohromady. I kill people and I like it |
|
|
Kacka |
Přidané 20.09.2017 20:06
|
![]() ![]() ![]() ![]() Příspěvků: 1169
Založený: 15.06.17
|
Nosfeee je s tebou sranda, admin si skvělý hráč to samé![]() ![]() ![]() |
|
|
Nosferatu |
Přidané 23.09.2017 21:24
|
|
Děkuji za komentář. ![]() I kill people and I like it |
|
|
Skylake |
Přidané 23.10.2017 21:38
|
![]() ![]() ![]() ![]() Příspěvků: 2657
Založený: 12.08.16
|
Ahoj hrabě, ![]() dlouho tu nebyl žádný komentář, tak to tu trochu oživím. Vizitka je skvělá, ten výběr barev zajímavý, ale je to pěkné. ![]() ![]() |
|
|
Nosferatu |
Přidané 23.10.2017 22:18
|
|
Ahoj a děkuji za pěkný komentář. ![]() Lidem kteří si toho umí vážit a dokáží se chovat vždy velice rád pomohu. Co se týče té aktivity, tak to bohužel jinak momentálně nejde, protože toho mám trošku víc. Tak ještě jednou děkuji. I kill people and I like it |
|
|
DangerRMV |
Přidané 17.12.2017 03:06
|
![]() ![]() Příspěvků: 1617
Založený: 01.04.11
|
Klobouk dolů předtím "slohem" co máš napsaný ve vizitce. Píšeš ve všem pravdu a stímto názorem absolutně souhlasím. Za tohle si u mě stoupnul ještě výš, než kdy předtím. Jsi frajer se skvělým názorem. |
|
|
Nosferatu |
Přidané 26.12.2017 21:43
|
|
Tak Ti děkuji za komentář, ale to je psáno snad v roce raz dva tři. Ale zase palec nahoru pro tebe, když si to dočetl až do konce. I kill people and I like it |
|
|
Ondrah98 |
Přidané 15.01.2018 22:22
|
![]() ![]() Příspěvků: 7501
Založený: 28.10.13
|
Tak už jsme zase jednou na stejné pozici, co se SP týče. Skončil jeden z mých "žáků", respektive člověk, kterýmu jsem věřil a se kterým jsem si perfektně rozuměl. Takže bych to viděl na velkou oslavu v řadách, které popisuje tvůj úvodní text... Jsi opravdu jeden z mála lidí, u kterých věřím tomu, že i kdybych je poznal osobně, tak nebudu zklamán, takový tu napočítám na prstech jedné ruky, a to by mi nějaký prst možná mohl ještě upadnout. Tak jenom ještě jednou díky za všechno, co jsme tady "prožili", a co jsi pro mě udělal. Na oplátku doufám, že mě pořádně nenávidíš za to, že jsi tu možná i díky mě strávil docela dost svýho drahocennýho času. A na závěr něco, co nesnáším: popřeju ti hodně úspěchů hlavně v životě, protože u tebe jsem si jistej, že to pro tebe bude snad něco znamenat, byť je to víceméně k ničemu, ale snad to má větší hodnotu než komentář Citace hezka vizitka, at se ti dari, cs Díky ![]() ![]() |
|
|
Nosferatu |
Přidané 15.01.2018 22:30
|
|
Citace Ondrah98 napsal: To si piš, že to něco znamená. Vím jaký máš postoj ke komentování vizitek a podobně. A cením si toho, že jsi se tady takhle vyjádřil. ![]() Každopádně je to oboustranné. Také jsi jeden z mála u kterého by mi nevadilo ho poznat osobně. Vždycky jsme si rozuměli a hodně si mi tehdy pomáhal a také díky tobě jsem se taky toho postu takhle chytil. Za to ti v tomhle směru musím prostě poděkovat i když jde jenom o bezvýznamnou hru, která je v životě úplně k ničemu, ale i tak. Prostě jsi na pohodu a vždy si máme o čem pokecat. ![]() Tak ať se ti taky daří chlape. I kill people and I like it |
|
|
evry |
Přidané 15.01.2018 23:21
|
![]() ![]() Příspěvků: 1001
Založený: 01.03.15
|
Hoj Nosfe už je to nějaký pátek co jsem ti komentoval vizitku a bylo to prakticky při vstupu do AT. Takže,kde bych začal,protože jsi si ani ten odchod nenapsal.Chci poděkovat za vše s čím jsi mi jako hlavní pomohl i když jsi to se mnou a mojím chováním občas měl hodně těžký,ale vždy jsi to přetrpěl a pomohl jsi mi atd. Jako kolega mi určitě budeš chybět,protože jsi toho určitě udělal hodně.Doufám,že ještě někdy pokecáme třeba i na tom pivku už to není daleko. ![]() Ale každopádně jsem rád,že jsem měl čest tě poznat.BTW ještě ti dlužím 5mg tak si o ně napiš na serveru. ![]() No každopádně ať se ti daří a příště si napiš aspoň ten odchod i když jsme o tom věděli. ![]() |
|
|
Nosferatu |
Přidané 16.01.2018 14:08
|
|
Ahoj evry, rozhodně nemáš zač a i když jsi občas kraviny dělal, tak to nebylo nic proti jiným expertům, kteří byly v tomhle horší. Ty jsi vždy jen vyhrožoval dřív než se něco dělo. ![]() ![]() Příště žádný odchod psát nebudu, protože se neplánuje žádný návrat. Každopádně jsem ho nepsal z mnoha důvodu. Přišlo mi to zbytečné, protože by mě těm někteří přemlouvali atd a to jsem fakt nechtěl, protože já už byl pevně rozhodnut. Takže ještě jednou díky a ať se ti taky daří. A těch 5 mega si nech jako vzpomínku. ![]() I kill people and I like it |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Velikonoce?
Hrát na SuperParbě.
8 HlasůBudu s rodinou.
6 HlasůVelikonoce neslavím.
10 HlasůMám jiné plány.
7 Hlasů
Pro hlasování musíte být přihlášeni.