Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Chicago_Girl
Chicago_Girl
Strašně moc děkuji, to štěstí se bude hodit :D Smile Díky Sranda? Vždycky!:D
TimG
Sranda musí byť však..? :D Vieme o tom svoje.. :D :D
KubiKula
Tak jsem se dočetl že ty jsi naše stará hetka tak tedy hezká vizitka ty stará vojno :D
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=3133
Kurkuma
Pěkná vizitka a luxusní nadpisy.
Jako administrátorka super Smile
Ať se ti daří jak na SP/v AT tak v realitě

PS: Pěkný video :D :D :D
Chicago_Girl
SRANDAA! :D Děkuju moc, no stará vojna :D , 4 roky na SP (ale s přestávkami) to chce odvahu :DD Ať se vám taky všem daří Smile
Ajo82
Dobra hracka aj kamoška musime znova začat behat po servery spolu jak za starych cias Smile A vizitka je pekna Na wécku
Chicago_Girl
Děkuji moc Smile Díky A ještě aby se k nám přidali všichni z té doby (y) :D Smile
Borek_
nejlepší adminka/hráčka se kterou se dá pokecat :D prostě v pohodě občas pokecáme spolu že :D někdy online pořád na skypu ale jinak v poho :D
Chicago_Girl
Citácia
RiippY napsal:

nejlepší adminka/hráčka se kterou se dá pokecat :D prostě v pohodě občas pokecáme spolu že :D někdy online pořád na skypu ale jinak v poho :D

Moc děkuji Smile tím chceš říct, že jsem závislák, když jsem furt online? :DDD Hmmm .. ne to nejsem :D Díky
Lee
Dobra hračka i administratorka, vzdy pomuze, prsa ma velky, takze nevidim zadny minus.. :D
Chicago_Girl
Citácia
Lee napsal:

Dobra hračka i administratorka, vzdy pomuze, prsa ma velky, takze nevidim zadny minus.. :D

Hlavně ty velké prsa, co? :D Pomáhat a chránit Nemůžu Děkuji :3 Díky Kytka pro tebe
Zrušený účet
Fajná hráčka i administrátorka. Sice jsem ti vizitku komentovala už několikrát, ale to nevadí. :D Ať se ti v životě daří ty prsatice :D :D , Yamamoto ať tě moc ne****. :D A snad se konečně po těch 2 letech uvidíme. Tak doraž za mnou a Werymex. Pusa :D
Chicago_Girl
Citácia
Gigush napsal:

Fajná hráčka i administrátorka. Sice jsem ti vizitku komentovala už několikrát, ale to nevadí. :D Ať se ti v životě daří ty prsatice :D :D , Yamamoto ať tě moc ne****. :D A snad se konečně po těch 2 letech uvidíme. Tak doraž za mnou a Werymex. Pusa :D

Jo, určitě nejvíc komentů je od tebe :D O tobě platí to samé a samozřejmě přijdu a bude dámská jízda :D Jooo Díky
PatoMRZK
woow ! Lepší vizitku jsem neviděl ! :D ;) , ty nadpisy se povedly , Jde vidět , že sis dala záležet = SKVĚLÁ PRÁCE Smile ;) :D
Yamatino108
Zdravím ťa,šikágsky gril :D.Dlho som sa ti sem nevyjadril,takže je na čase to zmeniť :D.Si ešte pamätám ako si hovorila,že ty do AT nepôjdeš až som začínal aj tomu pomaly veriť...:D.A čo vidím v /adminsJoooNemůžu.Ale tak som rád,že ťa to baví Smile.My sa už dosť dlho poznáme a rozhodne som rád,že som ťa spoznal Smile.Je s tebou sranda a to je hlavné! :D.
Neophyte
Bestovní holka s dobrým srdcem a s dobrou taxou na /pimp :D Pohodová, nekonfliktní a hlavně super adminka a prostitutka :D Doufám, že ti to v AT ještě dlouho vydrží a budeš tu i " strašit " za X let :D :D Tak měj pevné nervy slovenská holko..... Ať se daří prde ;) jazyk
Chicago_Girl
Kacere ty nadpisy delala Vikush, ale vybrala jsem samozřejmě fonta barvy aby mi to stále ladilo :D Děkuji moc

No Yamatino, když šel Yamamoto, tak jsem si řekla, že bych to zkusila taky :D Pamatuji si jak jsem zrovna byla u něho a to bylo : Ne nepiš to za mě, já nevím jestli bych to zvládla :D No a nakonec mě vidíš v AT :D Snad tam ještě se mnou někdy budeš Smile Děkuji Kytka pro tebe

Loade děkuji, snažím se být ta nejlrpší šlapka a přebírám ráda lidi svým kolegům ve firmě :D ale ne a doufám, že nadále pro tebe zůstanu skvělá administrátorka :D A nejsrm kurňa slovenka !! :D Nemám proti nim nic, ale chápeš jako :D
Neophyte
Nechápu.. :D :D Ale doufám, že nebudeš přebírat zákazníky mi, ačkoliv si to asi hráči vychutnají více od tebe, když ví, že jsi slečna :D :D Ale od kluků " je to taky dobré " :D :D Navždy zůstaneš jako nej administrátorka.... Tak snad tu budeš strašit ještě za těch X let :D Ať se daří Slovenko
FaSTeR
Vizitka A1 pěkně barevně propracovaná a poměrně přehledná Smile moc tě neznám, ale jen tak dál ! Smile
Chicago_Girl
Děkuji moc :D neznáš, poznáš Smile klidně napiš, když budu na serveru, já vždy odepíšu :D Díky
Prejdite na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasov
13%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasov
19%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
7 Hlasov
13%