Informace o serveru
Číst diskuzi
|
Kikush
|
|
| Pandy |
Přidané 28.10.2015 12:31
|
![]() Příspěvků: 8129
Založený: 14.12.14
|
Citace Gigush napsal: Na tohle ti napíšu jediné: A bude hůř! p.s. tu Věrunu, si ještě ujasníme!
|
|
|
|
| Primer |
Přidané 30.10.2015 19:58
|
![]() Příspěvků: 423
Založený: 25.10.15
|
Velmi sa mi páči tvoja vizitka prehladná,pekné nadpisy farbu si tiež odhladla. Bola si moja oblubená administátorka,teda ex ![]() Vela štastia s živote. |
|
|
|
| Zrušený účet |
Přidané 01.12.2015 20:54
|
![]() Příspěvků:
Založený: 01.01.70
|
Prdonne, až teď jsem si všimla, že jsi mi vůbec okomentoval vizitku a proto se Ti velice omlouvám,že reaguji až teď. Děkuji za pochvalu vizitky. Jsem ráda, že se líbí. Snažila jsem se ji nějak jinak splácat dohromady, aby byla aspoň malinko originální a né podle zadané osnovy. To, že jsem byla Tvoje oblíbená administrátorka si cením, ale někdy něco taky musí skončit a u mě to skončilo tak nějak zvláštně a nečekaně. ![]() Štěstí v životě nepotřebuji, stačí mi spokojenost, která u mě zatím panuje.(až se divím) Ještě jednou díky.
|
|
|
|
| Pandy |
Přidané 02.12.2015 18:02
|
|
Citace Nechápu, proč si někteří hráči nechávají dávat PBany z důvodu, že je to nebaví. Není nic jednoduššího než to vypnout a nezapnout. Mě určitě nééé
SP zomriela SP už nikdy nebude čo bola ![]() |
|
|
|
| Zrušený účet |
Přidané 02.12.2015 18:09
|
![]() Příspěvků:
|
Každý má na to jiný názor, mě to prostě připadá jako kravina si dát PBan, když tě to tu nebaví. Je to každého věc.
|
|
|
|
| HrBeeeC |
Přidané 07.03.2016 23:23
|
![]() Příspěvků: 1368
Založený: 26.04.14
|
Citace jménem Whisky a Tequila trochu alkoholička, nemyslíš? ![]() Pěkná vizitka, dost jsem se toho zase dozvěděl a přijde mi o dost originálnější než ostatí tady okolo ![]() Škoda, že už nehraješ tak často Giginkáá
|
|
|
|
| hormoskunk |
Přidané 07.03.2016 23:36
|
![]() Příspěvků: 1472
Založený: 28.10.12
|
Citace Další můj sen do budoucna je vycestovat do zahraničí, jak už do Londýna Tě pozvu na kafe někde v centru jestli chceš Nebo by si chtěla u mě bydlet? ![]() S tím cigem to mam nastejno, ale za to že ses ještě neožrala by ses měla stydět. Že ti není hanba v 18 nevyzkoušet alkohol...
|
|
|
|
| Zrušený účet |
Přidané 12.03.2016 22:58
|
![]() Příspěvků:
|
HrBeeeC: Díky. Nejsem alkoholička, to jsme vymysleli s bratrem jen tak ze srandy. Snažím se hrát co nejvíc to jde, ale nejde to, jelikož mám noťas rozbitý a stále v opravně. ![]() hormoskunk: Já už se napila po mých 18 to se neboj, ale prostě né tak, abych o sobě nevěděla a nebo se ráno probudila s opicí.
|
|
|
|
| Pandy |
Přidané 13.03.2016 02:23
|
|
Citace Gigush napsal: Neboj se, já si myslím, že to brzo přijde A vůbec Ti to nepřeju..Bolehlav = "už nikdy nebudu pít... kašlu na to"...je největší lež na světě, takže vlastně lžu pořád v tomto případě, ikdyž teď teda opravdu nepiju, není s kým, tak se obávám že ve Zlíně se nebudu bát že není s kým ![]()
|
|
|
|
| Zrušený účet |
Přidané 21.03.2016 13:53
|
![]() Příspěvků:
|
Citace werymex napsal: Moje milá Věrunko , já s Tebou ale nebudu pít do němoty. Až se sem přestěhuješ, tak si zajdeme na Bechera s Malibu a to bude všechno. Nacpeme se kuřat v Tvojem novém bytečku, aby jsme ho taky nějak pokřtily. Hej už se na to mega moc těším a pomalu se to blíží.
|
|
|
|
| Pandy |
Přidané 24.03.2016 02:48
|
|
Citace Moje milá Věrunko *DEVIL* ![]() ![]() Citace Nacpeme se kuřat v Tvojem novém bytečku, aby jsme ho taky nějak pokřtily. Pokřtily, noo doufám, že se tam obě nepozvracíme, když budem přejedený guřat , hned první den čistit "koberec" by se mi asi nechtělo ![]() Ale jo už se těším, to bude pořádnej materiál, a do němoty pít nebude, já si chci něco pamatovat taky *PEPSI* Dlouho jsem se takhle na nic netěšila
|
|
|
|
| Zrušený účet |
Přidané 07.05.2016 01:27
|
![]() Příspěvků:
|
No Wery, čas uplynul jako voda a Tvoje vysněné stěhování je tady. To teprve začne. ![]() Jinak jsem aktualizovala a "trošku" předělala vizitku.
Práce na 3 hodiny fuu. ![]() |
|
|
|
| DangerRMV |
Přidané 08.05.2016 00:22
|
![]() Příspěvků: 1617
Založený: 01.04.11
|
Nezapomenutelní a jsem tam já . Tak to jsem velmi rád, děkuju. Velmi pěkně zpracovaná vizitka. Kikush ze Zlína, to je u tebe ještě další plus . Je s stebou super pokec a jde vidět, že jde z tebe pozitivní energie, alespoň teda na serveru . Přeji hodně štěstí na postu dočasného Helpera
|
|
|
|
| Zrušený účet |
Přidané 08.05.2016 12:15
|
![]() Příspěvků:
|
Ty jsi mi okomentoval vizitku, já se snad rozbrečím. Ale ne sranda, kdo by kvůli tobě brečel... Děkuji ti za pochvalu vizitky, taky aby ne za tříhodinovou práci. Tak na serveru se člověk vždy chová trošku jinak, než v normálním životě, ale i v normálním životě si dokážu udělat srandu z mnoha věcí. (Wery by mohla povídat) Tobě taky přeji hodně štěstí na serveru.
|
|
|
|
| Zawy |
Přidané 08.05.2016 14:57
|
![]() Příspěvků: 511
Založený: 04.08.15
|
Kiduuuush sice jsme vždycky prohodili jen pár slov, ale nemuzu na tebe rict kriveho slova, dik za oznaceni, luxusni vizitka, hodne stesti at uz v realu nebo na sp v at |
|
|
|
| Dollar |
Přidané 08.05.2016 15:13
|
![]() Příspěvků: 204
Založený: 22.03.15
|
Vela štastia, posobiš tak dosť priatelsky
|
|
|
|
| Pandy |
Přidané 08.05.2016 21:18
|
|
Kikush no už to pěkně začíná , dokonce i ma kocka te ma radsi jak me, to se jeste nikomu nepovedlo . Sorry necetla jsem vizitku jen jsem nahodou narazila na koment, prectu jak budu mit ty "internety"
Upravil/a Pandy dne 08.05.2016 21:24 |
|
|
|
| Fatalqo_ |
Přidané 09.05.2016 07:07
|
![]() Příspěvků: 820
Založený: 12.03.14
|
Wow. Luxusní vizitka a taky hračka. Jsem rád že jsi se dostala k helperovi. Taky díky za označení.
|
|
|
|
| PatoMRZK |
Přidané 09.05.2016 14:24
|
![]() Příspěvků: 247
Založený: 08.07.15
|
Vypíšu zde lidi, kteří mi kladně utkvěli v paměti a nebo jsou to opravdu fajn hráči s kterýma si mohu pokecat i o něčem jiném, než o hře. Nebudu zde popisovat každého, protože by to bylo na dlouho, ale pokud chcete vědět můj názor na Vás, tak mi napište do SZ. ![]() Nebudu to psát popořadě Citace Xena Aleee fakt tam jsem :o zrovna zde bych to nečekal. Já takový , jak ty říkáš ,,neutrální de*il,, ![]() Vizitka pěkná ve tvých barvách ze serveru tě znám prostřednictvím Fannyho. Ať se daří.
|
|
|
|
| Zrušený účet |
Přidané 09.05.2016 22:24
|
![]() Příspěvků:
|
Zawy: Za 1. Kidush mi říkal jen hammy. Za 2. Děkuji a za 3. Tobě ať tak výjde AT a vše i mimo SP. ![]() Dollar: Díky, tebe vidím na SP jen v poslední době. Asi budeš jeden z nových hráčů ne ? Jinak děkuji za pochvalu prvního dojmu. Časem třeba poznáš, jaká jsem. ![]() Wery: Ano, už se to konečně začíná pořádně vyplňovat. Už druhý den a já nemohu. ![]() Fatale: Děkuji ti za pochvalu vizitky a nemáš zač za přidání do nezapomenutelných, taky že se známe celkem dlouho. ![]() kacere: Ty nejsi deb*l. Ty jsi strašný kr*pl, ale fakt. Nějak extra tě ráda nemám, ale i tak jsem si na tebe zvykla a naučila jsem se tě nějak mile snášet. ![]() Ale ne, teď vážně. Jsi fajn, ikdyž se chováš někdy střeleně a proto proti tobě nic nemám.
|
|
|
|
Přejít na fórum:
Anketa
Slavíte Halloween?
Ano, mám doma výzdobu a dekorace.
6 HlasůAno, ale ne nijak výrazně.
6 HlasůBudu ho slavit na SuperPařbě.
21 HlasůNe, nemusím ho.
26 Hlasů
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Poslední články
Uživatelé online
· Hosté online: 20

Jsem ráda, že se líbí. Snažila jsem se ji nějak jinak splácat dohromady, aby byla aspoň malinko originální a né podle zadané osnovy.
SP zomriela SP už nikdy nebude čo bola 

, já s Tebou ale nebudu pít do němoty. 

Nezapomenutelní a jsem tam já
Ale ne sranda, kdo by kvůli tobě brečel... 

. Sorry necetla jsem vizitku jen jsem nahodou narazila na koment, prectu jak budu mit ty "internety"