Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Kikush
Pandy
Citace
Gigush napsal:
Naučila jsi mě ucucávat pivo a chodit na červenou přes přechod ! Do teď jsem byla slušná holčička, začínáš mě kazit Věruno ! :D

Na tohle ti napíšu jediné: A bude hůř! :D
p.s. tu Věrunu, si ještě ujasníme! Na holou :D
Primer
Velmi sa mi páči tvoja vizitka prehladná,pekné nadpisy farbu si tiež odhladla.
Bola si moja oblubená administátorka,teda ex Sad
Vela štastia s živote.
Zrušený účet
Prdonne, až teď jsem si všimla, že jsi mi vůbec okomentoval vizitku a proto se Ti velice omlouvám,že reaguji až teď. Děkuji za pochvalu vizitky. Smile Jsem ráda, že se líbí. Snažila jsem se ji nějak jinak splácat dohromady, aby byla aspoň malinko originální a né podle zadané osnovy.
To, že jsem byla Tvoje oblíbená administrátorka si cením, ale někdy něco taky musí skončit a u mě to skončilo tak nějak zvláštně a nečekaně. :D
Štěstí v životě nepotřebuji, stačí mi spokojenost, která u mě zatím panuje.(až se divím)
Ještě jednou díky. Smile
Pandy
Citace
Nechápu, proč si někteří hráči nechávají dávat PBany z důvodu, že je to nebaví. Není nic jednoduššího než to vypnout a nezapnout.
Ta hra Vás i tak dotáhne zpátky. Smile Buď po nějaké době při požádání si o unban a nebo v podobě obcházení.

Mě určitě nééé Pusa SP zomriela SP už nikdy nebude čo bola ;)
Zrušený účet
Každý má na to jiný názor, mě to prostě připadá jako kravina si dát PBan, když tě to tu nebaví. Je to každého věc. Smile
HrBeeeC
Citace
jménem Whisky a Tequila

trochu alkoholička, nemyslíš? :D

Pěkná vizitka, dost jsem se toho zase dozvěděl a přijde mi o dost originálnější než ostatí tady okolo Smile
Škoda, že už nehraješ tak často Giginkáá Sad
hormoskunk
Citace
Další můj sen do budoucna je vycestovat do zahraničí, jak už do Londýna

Tě pozvu na kafe někde v centru jestli chceš :D Nebo by si chtěla u mě bydlet? heheheee

S tím cigem to mam nastejno, ale za to že ses ještě neožrala by ses měla stydět. Že ti není hanba v 18 nevyzkoušet alkohol... :D
Zrušený účet
HrBeeeC: Díky. Smile Nejsem alkoholička, to jsme vymysleli s bratrem jen tak ze srandy. :D Snažím se hrát co nejvíc to jde, ale nejde to, jelikož mám noťas rozbitý a stále v opravně. Sad

hormoskunk: Já už se napila po mých 18 to se neboj, ale prostě né tak, abych o sobě nevěděla a nebo se ráno probudila s opicí. :D
Pandy
Citace
Gigush napsal:

hormoskunk: Já už se napila po mých 18 to se neboj, ale prostě né tak, abych o sobě nevěděla a nebo se ráno probudila s opicí. :D

Neboj se, já si myslím, že to brzo přijde :D A vůbec Ti to nepřeju..
Bolehlav = "už nikdy nebudu pít... kašlu na to"...je největší lež na světě, takže vlastně lžu pořád v tomto případě, ikdyž teď teda opravdu nepiju, není s kým, tak se obávám že ve Zlíně se nebudu bát že není s kým PivoLOOL
Zrušený účet
Citace
werymex napsal:

Citace
Gigush napsal:

Neboj se, já si myslím, že to brzo přijde :D A vůbec Ti to nepřeju..
Bolehlav = "už nikdy nebudu pít... kašlu na to"...je největší lež na světě, takže vlastně lžu pořád v tomto případě, ikdyž teď teda opravdu nepiju, není s kým, tak se obávám že ve Zlíně se nebudu bát že není s kým PivoLOOL

Moje milá Věrunko rofl, já s Tebou ale nebudu pít do němoty. :D Až se sem přestěhuješ, tak si zajdeme na Bechera s Malibu a to bude všechno. Nacpeme se kuřat v Tvojem novém bytečku, aby jsme ho taky nějak pokřtily. rofl
Hej už se na to mega moc těším a pomalu se to blíží. Jooo
Pandy
Citace
Moje milá Věrunko rofl,

*DEVIL*NasranýTu máš

Citace
Nacpeme se kuřat v Tvojem novém bytečku, aby jsme ho taky nějak pokřtily. rofl
Hej už se na to mega moc těším a pomalu se to blíží. Jooo

Pokřtily, noo doufám, že se tam obě nepozvracíme, když budem přejedený guřat , hned první den čistit "koberec" by se mi asi nechtělo rofl
Ale jo už se těším, to bude pořádnej materiál, a do němoty pít nebude, já si chci něco pamatovat taky *PEPSI*
Dlouho jsem se takhle na nic netěšila Kytka pro tebe
Zrušený účet
No Wery, čas uplynul jako voda a Tvoje vysněné stěhování je tady. To teprve začne. Pivo rofl

Jinak jsem aktualizovala a "trošku" předělala vizitku.
Práce na 3 hodiny fuu.
:D
DangerRMV
čumím Nezapomenutelní a jsem tam já čumím. Tak to jsem velmi rád, děkuju. Velmi pěkně zpracovaná vizitka. Kikush ze Zlína, to je u tebe ještě další plus :D. Je s stebou super pokec a jde vidět, že jde z tebe pozitivní energie, alespoň teda na serveru :D. Přeji hodně štěstí na postu dočasného Helpera ;)
Zrušený účet
Ty jsi mi okomentoval vizitku, já se snad rozbrečím. Pláču Ale ne sranda, kdo by kvůli tobě brečel... :D Děkuji ti za pochvalu vizitky, taky aby ne za tříhodinovou práci. :D Tak na serveru se člověk vždy chová trošku jinak, než v normálním životě, ale i v normálním životě si dokážu udělat srandu z mnoha věcí. (Wery by mohla povídat)
Tobě taky přeji hodně štěstí na serveru. Smile
Zawy
Kiduuuush :D
sice jsme vždycky prohodili jen pár slov, ale nemuzu na tebe rict kriveho slova, dik za oznaceni, luxusni vizitka, hodne stesti at uz v realu nebo na sp v at
Dollar
Vela štastia, posobiš tak dosť priatelsky jazyk
Pandy
Kikush no už to pěkně začíná , dokonce i ma kocka te ma radsi jak me, to se jeste nikomu nepovedlo Nemůžu . Sorry necetla jsem vizitku jen jsem nahodou narazila na koment, prectu jak budu mit ty "internety" Hulala
Upravil/a Pandy dne 08.05.2016 21:24
Fatalqo_
Wow. Luxusní vizitka a taky hračka. Jsem rád že jsi se dostala k helperovi. Taky díky za označení.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=17714
PatoMRZK
Vypíšu zde lidi, kteří mi kladně utkvěli v paměti a nebo jsou to opravdu fajn hráči s kterýma si mohu pokecat i o něčem jiném, než o hře.
Nebudu zde popisovat každého, protože by to bylo na dlouho, ale pokud chcete vědět můj názor na Vás, tak mi napište do SZ. ;)

Nebudu to psát popořadě

Citace
Xena
WerymeX
LuKi
Salamoun
Nosferatu
Sotasek
Dubiik_xD
Geroj
Mindie
Vikush
PanSlaninka
kucovnik
Mr.Caesar
Tumik
Ondrah98
BonG
Andy
Chicago_Girl
Reggie
Szelby
Fifa
Elda
Danger.RMV
MovemenT
Dusan
[F]atalicenqo
Fanny
kacer
kachlickaa
Battery
Patres
eGhE
petrys
phabez
RnS]Zawy
Rosta
Szelby
xenon
Za[G]z
thorous
DoMiNo

Aleee fakt tam jsem :o zrovna zde bych to nečekal. Já takový , jak ty říkáš ,,neutrální de*il,, :D
Vizitka pěkná ve tvých barvách :D ze serveru tě znám prostřednictvím Fannyho. Ať se daří. Smile
Zrušený účet
Zawy: Za 1. Kidush mi říkal jen hammy. Za 2. Děkuji a za 3. Tobě ať tak výjde AT a vše i mimo SP. Smile

Dollar: Díky, tebe vidím na SP jen v poslední době. Asi budeš jeden z nových hráčů ne ? Jinak děkuji za pochvalu prvního dojmu. Časem třeba poznáš, jaká jsem. rofl

Wery: Ano, už se to konečně začíná pořádně vyplňovat. Už druhý den a já nemohu. rofl

Fatale: Děkuji ti za pochvalu vizitky a nemáš zač za přidání do nezapomenutelných, taky že se známe celkem dlouho. :D

kacere: Ty nejsi deb*l. Ty jsi strašný kr*pl, ale fakt. Nějak extra tě ráda nemám, ale i tak jsem si na tebe zvykla a naučila jsem se tě nějak mile snášet. rofl
Ale ne, teď vážně. Jsi fajn, ikdyž se chováš někdy střeleně a proto proti tobě nic nemám. Smile
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů
13%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasů
19%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
6 Hlasů
12%