Informácie o serveri
Čítať tému
|
Wlčáček vizitka
|
|
| wlcacek |
Pridané 28.08.2014 21:48
|
![]() ![]() Príspevkov: 6229
Založený: 14.04.11
|
Díky hoši díky
|
|
|
|
| wlcacek |
Pridané 28.08.2014 22:21
|
|
Citácia Zawy_ napsal: Na každého jsem takový, jaký je on na mě. Díky za komentář a chválu, asi se budu červenat ![]() ![]()
|
|
|
|
| Mia_ |
Pridané 29.08.2014 00:26
|
![]() Príspevkov: 285
Založený: 18.07.13
|
robí frajera na roadtraine so žltým neonom čo povedať je to
![]() |
|
|
|
| wlcacek |
Pridané 31.08.2014 00:06
|
|
Citácia Mia_ napsal: přesně! je to lagerů král
|
|
|
|
| stinG_ |
Pridané 03.09.2014 17:12
|
![]() Príspevkov: 1810
Založený: 16.04.13
|
Človek ktorý pre túto komunitu dosť spravil, uznávam ťa zato že si najdeš čas i na cudzie deti (SP) i keď domá máš svoje s ktorými je určite robota. Wlcacek, nech tu vydržíš čo najdlhšie a nech sa ti darí v osobnom živote !
|
|
|
|
| Zrušený účet |
Pridané 03.09.2014 17:24
|
![]() Príspevkov:
Založený: 01.01.70
|
Jsi asi jediný admin z kterého mám respekt. Taky je to asi tím věkem. Ještě mám respekt i k efkovi a ke Carterovi. Ostatní sopláčci (stejně jako já ) jsou pro mě jako nějaký boxovací pytel, do kterého si můžu s radostí mlátit. No, na Xeničku si musím dávat pozor k té mám taky jako ke kolegyni respekt malý. *LOVELINUX* Ještě bych měla začít mít respekt k novému hlavnímu adminovi DoMiNovi, ale tak k němu ? Budu se snažit. ![]() Je z tebe asi těžký romantik, že mě pozíváš na jablíčkový džusíček ředěný vodou. Já džusy ráda. Jinak obdivuji tě, že se tady s těma dětima (ano, počítám tam i sebe ) štveš a že na to máš stále nervy, ikdyž máš doma s těma svýma určitě taky nějaké ty starosti. Doufám, že budeš dlouho můj nadřízený, protože někoho jiného bych si tam nedokázala představit.
|
|
|
|
| Predator |
Pridané 03.09.2014 18:31
|
![]() Príspevkov: 309
Založený: 15.07.13
|
Kikush: Zapomněla jsi na tatínka céro, já se za soplík nepovažuji ale jinak... s každým jako se sobě rovným takže jakejkoli respekt nevyžaduju. ![]() Wlku pěkná vizitka a hlavně... jsi super šéf,máš rozum a dokážeš se postavit za svý lidi což jsem viděl v noci u Xeničky takže pro mě jsi jednička.
|
|
|
|
| wlcacek |
Pridané 10.09.2014 21:12
|
|
Citácia stinG_ napsal: Díky tříválec I Tebe jsem si vždy hodně vážil. Bral jsem Tě jako administrátora i hráče, který vše bere s nadhledem. S nad i Ty tady vydržíš nějaký ten pátek. Citácia Gigush napsal: Ten věk teda zabolel Jsem rád že už tu nemáme Xenu samotnou a že nás v AT obšťastňu dvě ženu (Pro ostatní: není v tom žádná prasárna )Domina si važ jestli ustojí nápor, tak z něj bude super Hlavní Když bych náhodou někdy cválal kolem Tebe, tak Tě snad i na ten Džusánek pozvu ![]() Není co obdivovat, je tady mnoho takových, se kterýma když něco vyřešíš, tak jsou vděčný a to člověka zase kousek postrčí. Pak jsou tu ale i takový, že ať uděláš co uděláš, tak si Tě zpraží Ale co už, taky zábava![]() Jinak děkuji Ti za komentář, budu se na něj koukat a pít džusík .Citácia Predator napsal: To já jsem mladík dědku ![]() Já Ti to povím asi takto: To co předvedl, bylo dost přes čáru už i na mě. já jsem pro srandu, ale toto psát opravdu neměl. Doslova nemám rád, když si někdo leští virtual biceps přes internet. Nemám rád takový lidi. Nicméně jsem rád, že jsi v AT a věřím v to, že se někdy i potkáme. |
|
|
|
| TheGameCZE |
Pridané 01.12.2014 16:29
|
![]() Príspevkov: 4
Založený: 01.12.14
|
Ahoj já vím že to sem nepatří ale šlo by na superpařbu dat moje radio ? děkuji za odpověď předem |
|
|
|
| Tr1xmy |
Pridané 01.12.2014 16:37
|
![]() Príspevkov: 3031
Založený: 03.09.12
|
Citácia TheGameCZE napsal: No to si snáď robíš srandu , i keď, je to skôr na zaplakanie...Topic na rádio máš v sekcii nezaradetelne. Inak wlcku, eňo ňuňo vizitka a ešte viac super administrátor, ktorého si vážim ![]() Pozn. Už Ti sem píšem komentár asi 8x
|
|
|
|
| TheGameCZE |
Pridané 01.12.2014 16:43
|
|
tak pardon nevěděl že mě fakt někdo odepíše hned to napravím tady je to radio http://radioo.cz/my?id=95
|
|
|
|
| TheGameCZE |
Pridané 01.12.2014 16:54
|
|
a to radio se jmenuje DJ Studio |
|
|
|
| wlcacek |
Pridané 30.01.2015 21:29
|
|
díky i za takový komenty
|
|
|
|
| Borek_ |
Pridané 13.03.2015 13:09
|
![]() Príspevkov: 147
Založený: 08.02.14
|
[R]iipp[Y]: borec chlapec tak už je z tebe i tatínek tak to gratulka chlapče jinak vizitoš krásná přehledná prostě luxus jako HL.Admin si hodně dobrý občas tvrdý ale to k práci patří tak at se daří i nadále a vydrží ti to hodně dlouho
|
|
|
|
| wlcacek |
Pridané 09.04.2015 20:52
|
|
Citácia Frankeistein napsal: No taťkou už jsem devět let Ale neva díky
|
|
|
|
| Zrušený účet |
Pridané 09.04.2015 21:07
|
![]() Príspevkov:
Založený: 01.01.70
|
Toto je snad jediný člověk s kterým jsem se nikdy nepohodla. Jako hlavní administrátor odvádíš svoji práci dobře, ikdyž poslední měsíce jsi byl neaktivní, ale tak to se dá omluvit. Dříve jsem se tě doslova bála, tak víš co hlavní admin, tak byl velký respekt. Nabrali jste mě s Pixelem do AT a pořád jsem se tě bála, ale pak jsme si i sem tam něco napsali a já se tě přestala bát a už to bylo dobré. Né že bych neměla k tobě respekt, ten mám stále, ale prostě se tě už nebojím jako dřív. Vymyslel jsi mi i dobrou přezdívku Džusík (Juice), kterým mě teď nazývá většina serveru. Společně Vám to s Brutalem sluší tak tam spolu dlouho vydržte a neopustíte nás.
|
|
|
|
| Dush3yo |
Pridané 26.04.2015 16:48
|
![]() Príspevkov: 164
Založený: 23.09.14
|
Tak na SP si vydržel déle než kdokoli jiný.. Obdivuju tě že tam do teď chodíš. Suprový hlavní admin, hodně štěstí v Real Life!
|
|
|
|
| wlcacek |
Pridané 07.05.2015 14:15
|
|
Dzusiku me neni a nebyl sebemensi duvod se bat. Za celou dobu meho pusobeni v AT bylo sakra malo administratorek a vzdy jsem se snazil aby nam ten prepytlikovany Team zdobilo taky to nezne pohlavi. U Tebe jsme se s Pixlem nesekli tak doufam, ze budes i nadale fungovat tak jak do ted. Sapiku i ja se obcas obdivuju :-D |
|
|
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Slavíte Halloween?
Ano, mám doma výzdobu a dekorace.
6 HlasovAno, ale ne nijak výrazně.
6 HlasovBudu ho slavit na SuperPařbě.
21 HlasovNe, nemusím ho.
26 Hlasov
Len prihlásení môžu hlasovať.
Najnovšie články
Kto je online
· Hostí online: 20

) jsou pro mě jako nějaký boxovací pytel, do kterého si můžu s radostí mlátit.
Budu se snažit.

(Pro ostatní: není v tom žádná prasárna
)
, i keď, je to skôr na zaplakanie...