Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Vaše úspechy v League of Legends
DrateK
Později přijdeš na to, že ten golem je úžasnej item. Triforce je dobrá na toplane rengara.
Mikull
No me early phage dost pomaha kvuli te ms. Versinou stavim elder - mobility - brutalizer/phage/vampiric a mezitim prihodim giants at jsem trochu tanky. Ta trinita mi dost pomaha burstit a dost se hodi. Napr takoveho luciana je nocni mura odchytavat.

Akorat ta early game je dost weak, ale v latu to stoji zato, co 50s ultimatka je hodne dobra na delani 5v4 fightu kdyz zabiju v enemy jungli carry.
Upravil Mikull dňa 30.05.2014 23:10
DrateK
Jestli chceš jet full bangobouch dongerini bursterini, tak kup hydru a sword of divine, to jsem taky párkrát viděl.
Mikull
Me to prijde jako moc risk item, viz. heal + flash + escape a nedej boze morgana/thresh/ raum support
Ruda
Pisu z mobilu.

Mikulle, pokud si dobry hrac lolka tak ti bude elo stoupat. Dobry = 51% a vetsi win ratio. Pokud tohle nesplnis tak si na elu na jake patris a qq screeny o teamu s tim nic nenadelaji. Ne kazda hra se da vyhrat ale plati to co sem napsal. Jinak v itemizacu bych dratkovi veril
Mikull
Nerikam že jsem pro plájer a strčil bych celý challenger do kapsy, já taky dostávám potaháno(hlavně když mě pošlou na AD carry rofl)
Ruda
Dem Carryz. Součást menšího projektu.

img.tpx.cz/uploads/tahaaame.png
DrateK
^ Pěkná práce Rudo, J4 je momentálně hodně strong, dobrej výběr. Smile

Mimochodem v úterý pokračuje Hitpoint Masters liga, ve které hraji za tým ENSOX a budeme hrát proti eSubě a ITG, tak můžete někteří zase fandit. :D Tady máte výsledky prvních dvou kol, kdyby to někoho zajímalo. http://insidegames.cz/2014/05/vysledk...ters-ligy/ Víceméně se jedná o jednu z největších cz/sk LoL akcí, kdyby někdo nevěděl, co to je. Smile
Ruda
Jojo určitě doporučuju. Včera co jsem koukal jak hráli proti iG tak to byla krásná hra. Strašně napínavé to bylo, pomalu lepší jak to LCS.

BTW: Ani bych tak neřekl že je to o J4 jako spíš o těch itemech. Přijde mi že Tiamat(Hydra) je docela dost hodně silnej item. Stavím ho na Renektona, Jarvana, Rengara. Prostě na všechno co hraju na topu a chci tam tons of damage. :-D
Mikull
6 her lost streak, už fakt nevím co mám dělat pro výhru. 2 hry jsem si prohrál sám, ale ty 3 byly fakt děs(jo QQ). A šestou jsem se po tom co skore bylo 3/15 rozhodl stavět AP jarvana, protože už jsem se fakt nasral.
Respy
Citácia
Ruda napsal:

Jojo určitě doporučuju. Včera co jsem koukal jak hráli proti iG tak to byla krásná hra. Strašně napínavé to bylo, pomalu lepší jak to LCS.

BTW: Ani bych tak neřekl že je to o J4 jako spíš o těch itemech. Přijde mi že Tiamat(Hydra) je docela dost hodně silnej item. Stavím ho na Renektona, Jarvana, Rengara. Prostě na všechno co hraju na topu a chci tam tons of damage. :-D

Počul som že na reneho sa má dostavať hydra až keď si full dovtedy len tiamat.Dáva to aj logiku kvôli tomu že jemu lifesteal netreba a radšej sa zamerať na ostatné itemy.

Tiež sa musím pocháváliť :D Momentálne ju mainujem.
img.tpx.cz/uploads/syndragg.png
Ruda
Jojo na Renektona jedeš jen Tiamat. A heal z toho se hodí, když se potřebuješ rychle dohealovat o mobky. :-D

// Fuuuha 90 her se Syndrou, já mám dohromady 30 her v rankedech. :-D Hraju jen po nocích/ránech a strašně málo. :-D

Mikull u tebe bude asi problém, že se necháš lehce vytočit. Jak jednou prohraješ tak radši vypni tu hru, protože nemá cenu jít po prohře další hru. Třeba si to ani neuvědomuješ, ale psychiku tim máš strašně narušenou.
Vůbec neřeš lose streaky, Herdyn měl taky 10 lose v řadě. Prostě si dej pauzu a pak si zahraj a půjde to v pohodě.
DrateK
Já měl přesně 32 proher v řadě, když jsem dropoval z diamondu 1. To, že jsi naštvanej chápu, ale nemá to smysl. Byl jsem stejnej, nadával jsem furt, pak jsem s tim přestal a teď jsem jeden z nejlepších českých midlanerů (zní to egoistická, ale bohužel je to pravda :D). Mimochodem, kdo chcete, tak si mě přidejte, trochu jsem si promazal friendlist, měl jsem ho full.

Našel jsem jeden pure cancer screen ze seasonu 3, byl jsem blízko, ale pak jsem dropl na 80, bohužel. :D

img.tpx.cz/uploads/badumtsshee.jpg
Mikull
Citácia
DrateK napsal:

Já měl přesně 32 proher v řadě, když jsem dropoval z diamondu 1. To, že jsi naštvanej chápu, ale nemá to smysl. Byl jsem stejnej, nadával jsem furt, pak jsem s tim přestal a teď jsem jeden z nejlepších českých midlanerů (zní to egoistická, ale bohužel je to pravda :D). Mimochodem, kdo chcete, tak si mě přidejte, trochu jsem si promazal friendlist, měl jsem ho full.

Našel jsem jeden pure cancer screen ze seasonu 3, byl jsem blízko, ale pak jsem dropl na 80, bohužel. :D

img.tpx.cz/uploads/badumtsshee.jpg

Jo, to vysvětluje všechno :D :D :D
scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/t1.0-9/10262162_1498889763664119_9019426946396609466_n.jpg
DrateK
^ to jsem chtěl dát rekord, ale u got me, +1, máš honor. :D:D:D:D:D:D:D
Respy
Citácia
Ruda napsal:

Jojo na Renektona jedeš jen Tiamat. A heal z toho se hodí, když se potřebuješ rychle dohealovat o mobky. :-D

// Fuuuha 90 her se Syndrou, já mám dohromady 30 her v rankedech. :-D Hraju jen po nocích/ránech a strašně málo. :-D

Mikull u tebe bude asi problém, že se necháš lehce vytočit. Jak jednou prohraješ tak radši vypni tu hru, protože nemá cenu jít po prohře další hru. Třeba si to ani neuvědomuješ, ale psychiku tim máš strašně narušenou.
Vůbec neřeš lose streaky, Herdyn měl taky 10 lose v řadě. Prostě si dej pauzu a pak si zahraj a půjde to v pohodě.

Ako sa voláš ? pridám si ťa :D

Mikull tak ako píše ruda radšej to vypni keď máš lose streak ja som to mal tak isto a niekedy mi už z toho tak hrabalo,že som nemal chuť ani žiť :D. Ale rozhodne ma bavia tie tvoje výlevy na lolku :D.
Mikull
img.tpx.cz/uploads/season3mik.png
Ať si napravím ego :-D Je to season 3, teď mám za Zaca 20% winrate po 15 hrách -_-

btw. Respy, jo ty jsou někdy fakt top :D To bude tim že ve hře jsem ledově klidný a neflamuju, ale po hře chytám rage :D
Ruda
Já bych si vás i přidal, ale nejradši bych hrál nějak anonymně než budu minimálně v platině na tom účtu co mám teď k dispozici. :-D A s mým stylem hraní aka 1 hra večer to moc brzo nebude. :-D
DrateK
Mě si nikdo nepřidal Sad Mam 50 requestů na mainu (ENX Xeruth) a 41 na smurfu (Xeruth), ale nepoznám, kdo je ze SP a kdo ne. :D
Upravil DrateK dňa 02.06.2014 18:10
Mikull
Je to doma, po devíti prohrách jsem vyhrál! :D:D:D 3/7/7 za elise, nic moc, ale výhra :D:D Skore mohlo být lepší, ale ty shroomy od teema To jsem nechtěl
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasov
19%
Skyrace
9 Hlasov
21%
Deathmatche
3 Hlasov
7%