Informace o serveru

Adresa IP
Online hráčů
Připojit se na server

Číst diskuzi

XENA
pako
Pěkná vizitka fáákt... jsi tu jediná adminka, mezi tolika chlapama a jde ti to myslím bravurně.. Parádní chvilky s tebou při paření.. :D a tvý originální tuningy mě prostě dostávají.. :D NUDE TUNING, BEACH TUNING a další prostě máš super nápady, já bych na takovéto originality nepřišel, se musím přiznat.. určitě je dobře, že jsi na postu ADMINA.. To je asi z mé slohovky VŠE.. :D Tak ať se ti daří v životě i ve hře.. Smile a také přeju pevné nervy, protože vím jak dokážou naštvat Malé děti... :D Tak to už je opravdu VŠE.. :D jazyk Pusa Kytka pro tebe
Xena
Ale ale Pako sa rozpísal :D No hej tolko chlapov že až :D Musím ich tam niekedy skludniť, ženský rozum nikdy nie je zbytočný :D Tak vieš, chodím na umeleckú, byť kreatívna a originálna, to je moja náplň :D niekedy sa fakt musím ovládať, aby som niektoré deti neposlala do.... :D díky ale si zlatý Smile ďakujem Pako Smile
Thor
Adminka dobrá.. Vyzitka taktéž pěkná..., ale moc se nepoznáme..:D
StiggCZ
Velice pěkná vizitka :D
HotteCZ
Pěkná dámská vizitka, dobrá adminka. *Dobrá práce*
Rado
A jó Xena, si moja :D. Jak vždy - mám ťa rád ako hráčku a kamarátku síce virtualne ale určite by som ťa chcel vidieť na živo :D. Tu fotku daj do ... :D vyzeráš tam ako :D ...
Fantasy
Pěkná vizitka a dobrá adminka Smile
Xena
No Thor ďakujem ďakujem :D škoda, že teraz ma už nový hráči na servery nemôžu až tak spoznať ako kedysi. Kvôli Admin lvlu mám teraz na servery povinnosti. Snažím sa s nimi komunikovať, ale už to nie je to, čo to bývalo...ale čo už Smile No ja som ťa na SP už dosť často vydávala. :D

Stigggggggg ďakujeem :D *COOOOL*

Hotte :D ooo ďakujem :D ružová to istí :D

Rado no my už sa dlho poznáme aj ja ťa mám rada Smile s tou fotkou máš čo za problém?! :D Provrtám tě :D

Fantasyyy ďakujeem :D
MikeSs
Pekná vizitka Xena a čo sa týka tvojej práce v AT tiež som spokojný patríš medzi top hráčov SP Smile Vizitka pekná B)
Koldy
Citace
Xena napsal:

Budem písať bez prehlasovaneho u,a,o (na klavesnici to nemam a hladať sa mi to nechce po nete alebo cez alt+čísla)

Danke schon Koldy. Du kannst sehr gut auf deutsch sprechen. Du grust mir immer sehr schon auf deutsch.
Ja, ja, ich bin eine, ich will eine Kolegin Sad D.

Preklad: ďakujem pekne Koldy. Vieš velmi dobre hovoriť nemecky. Vždy ma pekne po nemecky pozdravíš. Áno, áno, som jediná, chcem nejakú kolegyňu Sad :D.

Auch widersente , das ucht macht er oust gerth mut Smile

Překla : Tak si se dočkala Smile Konečně máš kolegyni :D
Sn0ly
Pekná vizitka Xenuš
Xena
Koldy :D Jesss :D bolo na čase :D
Snolyyyyk ďakujeem Smile
Vynex
Krásná vizitka, skvělá adminka, super kamarádka, hezká holka Smile
Není co dodat Smile
Xena
rok aj pol dozadu naj časy na sp Smile vždy budem na ne spomínať :D tolko srandy sa dalo zažiť len vtedy :D dík za koment Smile
Vynex
Pravda Smile Není vůbec zač Smile
Julian
jsi v poho Smile
Xena
kroool Julien dík Smile
stinG_
Pekná Vizitka Smile
dpq7WImm8w
Vizitka pěkná, adminka též Peckaaaa
Xena
Andew ďakujem :D po dlhej dobe ťa tu vidím :D
Detroit tebe tiež díky :D ešte raz sa ospravedlňujem za ten moj velky preklep v tvojej vizitke :D
Přejít na fórum:
Anketa
Jaké máte plány na léto?
Pojedu někam do ciziny
4 Hlasů
27%
Pojedu někam po Česku/Slovensku
5 Hlasů
33%
Budu hrát SuperPařbu
3 Hlasů
20%