Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Bitva o kopec - Hra na webu
Hunacam
Kopec jsem porazil motorovou pilou a takže kopec je můj
Luko
Odeskol si si pri tom obe ruky a potom som ťa dorezal nožom a vyrezal z brucha črevá ktoré som zavesil na strom aby to vlci mohli roztrhať.Kopec je môj.
[color=#00ffcc]Aure[/color]
Hunacam
Mamut tě zašlápl a kopec je můj
Mr_Meadows
A ja zom zašliapol mamuta aj teba a kopec je m§j
Teddy
Citácia
SHodil jsem tě z krvavého kopce,kopec je můj !
Luko
Citácia
Ja som ti vysal krv a ty si dostal lymfarický šok :D kopec je môj.

g_MIRA
prisol som uprdol som si a tys spadl kopec je moj!
Franta95
přijel ****cuc a vcucl tě skrz záchod a žumpu a já jsem hrdinsky zabral kopec na kterém jsem vztyčil pirátskou vlajku, abych zastrašil další nájezdníky
Luko
Citácia
Moje ústa vylízali celú hadicu hován a potom som si grgol a všetci pokapali kopec je môj.

Kriss
Já jsem se zahrabal pod hlínu, takže jsem přežil a potom jsem ti doutníkem popálil oko a vzal tě lopatou po hlavě, kopec je můj!
Ruda
Nevšiml sis, že jsem byl taktéž schovaný, vzal jsem tě pálkou po hlavě, a vychutnal si tvůj doutník. Kopec je můj.
Semtex
Já sem dělal hulibrka Rudovy a ukoisl sem mu kámoše a pak sem koukal jak pomalu vykrvácí.. kopec je muj jazyk
Mr_Meadows
Utopil si sa v jeho krvi a kopec je môj Smile
Luko
Všetkým som vám napustil bazén vodou vy ste tam poskákali zrazu sa spustili mreže a nalial som tam hydroxid kopec je môj.
Ruda
Bazén jsem nechal zabetonovat se všemi účastníky v základech a postavil tam Tesco, kde jsem tě připoutal ke kase a momentálně tam pracuješ ve skladu, pak už jsem si jen jak pán došel na kopec, který je jen a jen můj.
Kriss
Jenže, tesco které si nechal postavit mělo špatná stavební základy takže spadlo mezitím co si odcházel. Jak to padalo vyletěl velký šroub a trefil tě do hlavy a ty si umřel, tudiž jsem tě okrad a postavil si na kopci hrad takže kopec je můj!
Hunacam
Spadl jsi a kopec je můj.
Kriss
(Napiš aspoň něco pořádného, tohle umí psát každý a pořád "Spadl si"..)
Vylezl jsem nahoru a trefil tě kusem kamenu přes hlavu a zakopal tě pod hrad!
Kopec je můj.
Hunacam
Uškrtil jsem tě prodlužovačkou a poslal raketou na Měsíc, kopec je můj
Kriss
Čistě náhodou jsem to přežil, otočil jsem raketu dolů a narazil s ní do tebe, ty jsi pod ní zahynul, kopec je opět můj.
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
15 Hlasov
22%
Skyrace
17 Hlasov
25%
Deathmatche
4 Hlasov
6%