Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Zmena admina
herkulles
jo jo... som za :D ty budes pre SP neskutocny prinos :D
retrouch
Los ****os Facepalm
wlcacek
Citácia
Djingis khan napsal:

Caute vseci navrhujem aby bol z admin timu vyhodeny ATomas. Nechapem co taky clovek ako on robi na admin pozicii. Vobec s hracmi nekomunikuje len pise jebnute odpovede na navrhy hracov. Na server vobec nechodi a ked sa tam nahodou objavi s hracmi sa vobec nebavi ani akciu neda a hned ide off. Takze navrhujem aby bol vyhodeny z admin timu a dostal ban. Na jeho miesto navrhujem seba mam vela skusenosti s adminovanim bol som aj admin na minekraft serveri a vyhodili ma len preto lebo si na mna ucitelka zasadla. Ked ho vyhodite a prijmete do admin timu napiste mi spravu na filipkomatulak@azet.sk

Tak určitě nad tím pouvažujem. Zdáš se mi velice schopný a určitě by jsi místo něj byl kvalitní náhrada.

:D:D:D:D::D:D:D:D:D::D:D:D:D:
Kriss
Nechápu jak někdo může váhat mezi Djingisem a ATomasem..
ATomas jen zdržuje server k rozvoji.
Djingis, to je samí přínos! :D :D
neopryus
Citácia
Caute vseci navrhujem aby bol z admin timu vyhodeny ATomas. Nechapem co taky clovek ako on robi na admin pozicii. Vobec s hracmi nekomunikuje len pise jebnute odpovede na navrhy hracov. Na server vobec nechodi a ked sa tam nahodou objavi s hracmi sa vobec nebavi ani akciu neda a hned ide off. Takze navrhujem aby bol vyhodeny z admin timu a dostal ban. Na jeho miesto navrhujem seba mam vela skusenosti s adminovanim bol som aj admin na minekraft serveri a vyhodili ma len preto lebo si na mna ucitelka zasadla. Ked ho vyhodite a prijmete do admin timu napiste mi spravu na filipkomatulak@azet.sk

ATomas jako Majitel serveru má právo nechodit na server, mám dojem že jednou psal že má radši programování RZE než samotné GTA hrát.
A jako náhrada za tebe by byla úžasná :D
Určitě by jsi se staral o samotný mód rze, upravoval ho, updatoval atd:.
Přeju hodně štěstí ;) :D Pivo
Adrian
Nezdelil sa nám aký má level v pawne :D
Tak nesúhlasím veď kto by nám pawnil ? :D
RYSY
Ty si talentovaný chlapček :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
stinG_
:D:D:D Nad čím ešte rozmýšlate? :D "Majnkraft" admin by sa určite hodil :D:D:D:D

Irony
Luko
ATomas robí pawno na server nemá vela času+musí riešiť web.
[color=#00ffcc]Aure[/color]
Fantasy
Konečně někdo "chytrý" toto navrhl určitě souhlasím.

Ne jen si z tebe dělám srandu nesouhlasím :D:D
Rancens
Určite budeš pre SP prínosom ale len a len dobrý majitel serveru myslím že nie je čo riešiť. Súhlasim s návrhom
Koldy
Na jeho miesto navrhujem seba mam vela skusenosti s adminovanim bol som aj admin na minekraft serveri a vyhodili ma len preto lebo si na mna ucitelka zasadla

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
To nééééééééééééé :DDDDDDDDDDD
AspireK
Citácia
Djingis khan napsal:

Caute vseci navrhujem aby bol z admin timu vyhodeny ATomas. Nechapem co taky clovek ako on robi na admin pozicii. Vobec s hracmi nekomunikuje len pise jebnute odpovede na navrhy hracov. Na server vobec nechodi a ked sa tam nahodou objavi s hracmi sa vobec nebavi ani akciu neda a hned ide off. Takze navrhujem aby bol vyhodeny z admin timu a dostal ban. Na jeho miesto navrhujem seba mam vela skusenosti s adminovanim bol som aj admin na [bcolor=#00ff00]minekraft[/bcolor] serveri a vyhodili ma len preto lebo si na mna ucitelka zasadla. Ked ho vyhodite a prijmete do admin timu napiste mi spravu na filipkomatulak@azet.sk
StiggCZ
NemůžuNemůžuNemůžuNemůžujj taky souhlasimSprávněNemůžu
V0LANT
frajeeeeeeer :D
Patazz
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
sakra ty jsi tele, vždyt je to majitel:D
Qvosty_
Podme hlasovať :D Súhlasím stým aby si sa vymenil z Atomasom a staral sa o RZE Správně

:DDD Nemožem :DDD
img.tpx.cz/uploads/asgasgas.gif

test
BraiziK
Určitě ano! Správně Jen ze současnou RZE a serverem se asi rozloučíme když ATomas odejde Sad(
Chicago_Girl
Tvl děláš si **** ? !:DD Tak to mě rozsekalo chlapče :D:D:D:D:D:D Nemůžu
Vždyť je to majitel serveru -_- Na hlavu No byl by jsi skvělý admin (y) :D:D:D
GoldMan
si v poriadku? Na hlavu
Ale tak s tohoto čo napísal mám dosť :D :D Nemůžu
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasov
19%