Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Unban pro CzSK
err0rk0
Citace
amot89 napsal:

Přijde mi nesmyslné, aby dostal pban za nahlášení neakceptovatelného jednání administrátorů a ještě si na něm Pixel vylije své osobní problémy. Další věc je ta, že každý člověk teď hodnotí CzSK podle toho, jak se někdy v minulosti zachoval (příklad s Teczskou), k tomu bych dodal asi to, že mi řekněte, jak byste se zachovali vy v dané situaci? byli byste BFF a nikoho nenahlásili, což by znamenalo porušení pravidel tohoto serveru (paradox, že tak by se zachoval Pixel - hl.admin) nebo byste ho nahlásili (popřípadě varovali, že ho nahlásíte), čímž byste splnili očekávání pravidel. Proto ho suďte jen a pouze kvůli současnému problému a nikoli co bylo. Za to pban nedostal. Jeho chování možná není nejvhodnější, ale zase na SP jsou i horší lidi.

Konečně normální názor bez ohledu na to, zda-li se CzSK chová arogantně nebo namyšleně. Řeší se to, za co byl zabanován, ne to, jak se někomu z Vás choval. Podepisuju se pod to.
Fellaz
Zasloužil by trest jako všichni ostatní dostaly také.
Od Lofastka až po Jiryho a Marase. Smile
Není to vůči nim férové, trest by ho minout neměl.
tomasko
Citace
tomasko napsal:

Znám CzSK dosť dlouho a viem aký je.Osobne za seba musím povedať, že som s ním nikdy problém nemal. Podla mňa by si [bcolor=#ff0033]UnBan[/bcolor] zaslúžil , a tiež som za unban.
FOTGAS
Grizzly
CzSK vzkazuje.
Citace
EGGY_ napsal:

Ti, co píšou, že jste byli u něj ve firmě, je jasný, že se k vám bude chovat pěkně, když mu vydělaváte peníze...

Myslíš těch 5,000 $ denně? Asi neznáš systém firem.
img.tpx.cz/uploads/ZabijaciSRO.png
Link
Jak napsal Mikull
Citace
Jsem pro, banovat za půlroku starou věc je konina.
Tak i proto Ano.
Upravil/a Link dne 01.09.2014 15:00
HrBeeeC
Dle mého, nelze spekulovat o unbanu.
Ten UB prostě "musí" přijít.

Zaslouží si to.. Má svůj charakter, to je pravda, ovšem vždy se chová rozumně a s nadhledem.

Abych se vyjádřil k události posledních dnů, velmi jsem se o to zajímal, protože jde o osobu, nám všem určitě známou. Například topic mezi Cézetem a Pixelem jsem si pročetl několikrát.
Pixel dá se říct, z boje utekl, Cézeta uznávám za to, co udělal. Nechtěl se například stát moderátorem, když už měl dříve vyšší hodnosti. Šel si za svým hlavou proti zdi a to uznávám.

Vadí Vám jeho urážky? Ne, není to žádnej blbec, který nadává lidem na potkání. Vždy k tomu má minimálně alespoň malý důvod.
Za co ten ban dostal? Jak už bylo výše zmíněno, za 8 měsíců starou záležitost? Není to trochu pozdě? Absolutní nesmysl. Zároveň ale uznávám, že trest si býval zasloužil, ale už je pozdě.

Jako někteří, jsem byl jako jeden z jeho náborářu v TC, a musím přiznat, že má firmu velmi dobře organizovanou a své lidi si vybírá.
Koneckonců CzSK do hry už prostě patří. Chtěl bych, aby tam patřil i nadále.

Ještě doplňuji, absolutně mě ničí ta Vaše hamižnost na serveru. Nic ve zlém, ale jste jako hyeny, jako supi co našli svojí oběť a chtějí jí odebrat i tu poslední kapku krve. Každž hned chce všechen jeho majetek. Je mi z toho špatně.

Allah Akbar Cézet!

Za mě bez diskuze ANO, jsem pro UB!
Upravil/a HrBeeeC dne 01.09.2014 14:38
hormoskunk
Citace
HrBeeeC napsal:

Dle mého, nelze spekulovat o unbanu.
Ten UB prostě "musí" přijít.

Za mě bez diskuze ANO, jsem pro UB!

Přesně tak!! chtěl jsem to taky napsat, ale posekal jsem se :D
Ruda
Citace
Link napsal:

Jsem za UB. Neměl jsem s tebou problém. Upřímně je mi to jedno ,ale proč dávat ne když s tebou nemám problémy Smile.

Možná proto, že se tu doprdele řeší jakýsi prohřešek a ne to jak ho máš rád?
Aspoň vidíte co vám tu hlasuje.
RiX
Jelikož mě situace celkem zajímala, tak jsem si od Pixela zjišťoval i jeho chování v době, kdy byl v AT. Nemyslím si, že takového člověka bych rád viděl opět na serveru. Možná nějakým způsobem přispěl serveru k jeho rozvoji, ale také toho udělal dost ve svůj neprospěch svým chováním. Ať už tím, jak byl schopný žádat o propuštění Wlka a Pixela, protože prý neplní svou funkci dostatečně a on by to jako klidně vzal, tak třeba tím, jak si dokázal otevří hubu na každého hlava nehlava.

Důvod pbanu je takový jaký je, ovšem já do toho beru i to, co dělal dříve.
Podle mého názoru by mu měl zůstat.

Spoiler
haterz,gonna hate..určitě mu závidím majetek Kappa

//edit
Právě že fakta jsem si zjistil a kvůli nim nesouhlasím.. Jinak jsem s ním do tý doby neměl žádný větší problém.
Upravil/a RiX dne 01.09.2014 13:26
Fellaz
Citace
RiX napsal:

Jelikož mě situace celkem zajímala, tak jsem si od Pixela zjišťoval i jeho chování v době, kdy byl v AT. Nemyslím si, že takového člověka bych rád viděl opět na serveru. Možná nějakým způsobem přispěl serveru k jeho rozvoji, ale také toho udělal dost ve svůj neprospěch svým chováním. Ať už tím, jak byl schopný žádat o propuštění Wlka a Pixela, protože prý neplní svou funkci dostatečně a on by to jako klidně vzal, tak třeba tím, jak si dokázal otevří hubu na každého hlava nehlava.

Důvod pbanu je takový jaký je, ovšem já do toho beru i to, co dělal dříve.
Podle mého názoru by mu měl zůstat.
Spoiler
haterz,gonna hate..určitě mu závidím majetek Kappa

Naočkovaným Pixelem, člověk bez vlastního názoru tu nemá co dělat.
Nevíš o co go, jen píšeš co ti řekl Pixel.
Zjisti si fakta a potom něco řeš.
Nic proti tobě, jen říkám jak to je.Na víc vůbec nejde co dělal nebo nedělal, ale o fakta, které ty neznáš.
PixRix. :D
Bony
No dle mě, aby hlasování o UB bylo veřejné je nesmysl.
Ti co dávají ne nebo ano, je založeno na známosti nebo nenávistí.

Nevím co přesně CzSK kdysi udělal, ale aby po delší době dostal za to Pban je nesmyslné. Když tedy CzSK má ban za pos... freeze nebo za co to měl a Kerry tu vybanuje server a má jen odebraná práva a CzSK má Pban ? Lol co je to za logiku to nechápu. I když Kerry je majitel webu nebo ho udržuje s Pixelem, tak by měli platit pravidla stejné i na něj, jako na každého dalšího admina. Nepříjde mi to vůči jiným hráčům férové.

I když CzSK je rasista, namyšlenec a podobné hnoje co tu každý píše, tak stále je to hráč co tu udělal kus práce. Neví nikdo jaký doopravdy je. Já osobně se taky jinak chovám ke stejnému hráči v "Global chatě, fir. chatě, Team chatě...". To jak se chová je jen jeho věc a nikdo ho nezmění, změní se jen a pouze sám pokud chce. Pokud mu to tak vyhovuje, tak ho nechte. Já jsem taky třeba rasista, protože mám ve třídě pár odlišných druhů a vím co to je za havěť, ale osobně to neřeším v chatě. CzSK to na jevo dá, jelikož toho asi taky má plné kecky těchhle lidí ne, že bych se ho chtěl zastávat, ale až s tím se setkáte, tak je taky nebudete mít rádi a budou Vám ležet v žaludku hodně hluboko.

Nicméně za to za co byl potrestán ještě k tomu po tak dlouhé době je nesmysl.

Logic:
CzSK za freeze má po době Pban.
Kerry za vybanování serveru má odebrané práva.

Buď ať ty pravidla platí pro všechny stejně nebo je můžete zrušit.
CzSK mi také kdysi ležel hodně v žaludku, ale po kecání v pm sem jistil, že je docela fajn kluk, ale že hráči soudí, že má narážky v global chatě je hrozné. Tak to řekne najevo nahlas a nemusí se s tím štvát.

Allah Cezete ten Pban si nezasloužíš a hlavně ne takovýmhle stylem.
Upravil/a Bony dne 01.09.2014 13:46
dpq7WImm8w
Nemám tohle špinavý, kariéristický prase rád, to ovšem není důvod k zabanování a tak si o něm můžu myslet co chci, ale na ban to pořád není.

Každopádně, jak někdo psal - trestu se vyhnout neměl (jen co je pravda) ovšem udělit trest po půl roce je zcela nesmyslné a nedomyšlené ať už je jaký je, na druhou stranu je zase fakt, že nařknout někoho z "úplatů" je hezké, ale pokud to není podložené a prokáže se opak - osočení a za to se vždy bez rozdílů trestalo. Takže jediné, za co by si zasloužil ban bylo právě ono osočení (dne již bohužel bývalého) hl. administrátora.

Osobně jsem ovšem toho názoru, že o jeho případném unbanu by měli rozhodnout členové vedení - nikoli hráči, kteří hlasují podle kamarádství.

Projde-li jeho unban tak by bylo záhodno doplnit trest za osočení do jeho suspectu aby nebyl zapomenut.
Grizzly
CzSK:
Citace
Detroit napsal:

Nemám tohle špinavý, kariéristický prase rád, to ovšem není důvod k zabanování a tak si o něm můžu myslet co chci, ale na ban to pořád není.

Každopádně, jak někdo psal - trestu se vyhnout neměl (jen co je pravda) ovšem udělit trest po půl roce je zcela nesmyslné a nedomyšlené ať už je jaký je, na druhou stranu je zase fakt, že nařknout někoho z "úplatů" je hezké, ale pokud to není podložené a prokáže se opak - osočení a za to se vždy bez rozdílů trestalo. Takže jediné, za co by si zasloužil ban bylo právě ono osočení (dne již bohužel bývalého) hl. administrátora.

Osobně jsem ovšem toho názoru, že o jeho případném unbanu by měli rozhodnout členové vedení - nikoli hráči, kteří hlasují podle kamarádství.

Projde-li jeho unban tak by bylo záhodno doplnit trest za osočení do jeho suspectu aby nebyl zapomenut.

Citace
Grizzly napsal:

CzSK mě poprosil abych sem něco hodil.
Citace
Salam alejkum,
pokusím se to napsat v krátkosti, aby si to přečetli i hráči, kterým jsem u řiti.
Dostal jsem pban za "Narušení chodu serveru" před 8mi měsíci - vyfreezoval jsem LV, kvůli tomu, aby mi byly odebrány práva ihned (měl jsem za ten rok adminování i nějaké pauzy a vedení si myslelo, že je to další z nich), proto odebrání trvalo delší dobu.
Zpět k věci, psal jsem to i ATomasovi ale nechápu proč o tomhle rozhodují hráči stejně tak jako u hlasování UB pro Dj.Rastamod. Jsou tu hráči kteří dají ne z těchto důvodů:
- Nemají mě rádi kvůli aroganci nebo jinému typu chování
- Viděli anketu tak si zahlasovali aniž by si přečetli o co jde (to ovšem může platit i pro kladné hlasování)
- Hráči chtějí můj majetek
Jenže ta většina nesouhlasů není kvůli důvodu který je v banlistu "Narušení chodu serveru" ale kvůli osobních konfliktům.
Ke screenu. Podal jsem normální stížnost na kerryho za vybanování serveru a nevhodné chování na webu. Na Pixela z možného úplatku a to jsem ve stížnosti také zmínil. Nevěděl jsem to na 100% ale samotný Souland zatloukal takovým způsobem, že to vyznělo jako úplatek. Kdykoliv jsem se ho na TS zeptal jak to bylo, tvrdil že o ničem neví, žádný peníze nemá atp.
"Souland byl údajně podplacen administrátorem Pixel. Doslechl jsem se to ale důkaz k tomu nemám, určitě poslouží hráčům log který zde můžete poskytnout aby se neřeklo, že Vás osočuji." (ze stížnosti)
Přístup k webu nemám, kámoši mi přeposílají Vaše příspěvky po případě fotky, takže pokud by byl dotaz na mě, pokusím se odpovědět.

Ale první příspěvek administrátora který mě nemá rád na úrovni.
img.tpx.cz/uploads/ZabijaciSRO.png
Jiry
Tenhle PBan, byl totální blbost, Pixel věděl, že odchází tak mu ho napral. Nechápu jak se na tohle může ATom vůbec ptát, jasnej PUB.
img.tpx.cz/uploads/rchldkk.png
EXTRA
Citace
Mikull napsal:

Súhlasím Správně
HanyS
Cézet mi problémy ještě nedělal... je mi to jedno :D
NEUTRAL
Azor
Citace
Mikull napsal:

yy

Jsem pro UB
Sotasek
Je to pul roku z5 a až teď je potrestán? Za mě bych mu UB dal, problémy sním jsem žádní neměl, myslím že je v pohodě, nekteří mají uplně opačný názor. Smile
_iGDuff_
Neměl jsem sním žadnej problem připada mi vpohodě takže jsem pro unban Smile
f86
v prvom rade by som sa asi chcel docitat nieco z pohladu sameho vrchneho na tuto akciu, verim ze v admin pokeci nieco take bude.

nepride mi toto ako oficialny topik s temou pub pre cezeta... precital som si to cele a len musim vypichnut slova kolegu detra. Pravda pravda, nic len pravda, osocit niekoho z porusenia pravidiel bez dokazu je cista motyka do chrbta pre zadavatela staznosti. To ze niekto sa nevhodne chova na webe a serveri a ma nato dokaz je akceptovatelne a na to tu ta tema staznoti je. Ale pridat ku tomu nieco, o com niesom presvedceny a hlavne podat to ako jasny fakt a este uvadzat vykonstruovane dokay zo socianych sieti o ktorych som ako admin jasne referoval ze to nemoze byt brane ako dokaz je opat len motyka, tento raz do vajec.

Na druhej strane ak by to bolo podane vo forme "žeby ?... daj vysvetlenie" je uz ina kava. Nezastavam sa tu pixela ale bolo vidno ze niekto pri zadavani staznosti nerozmyslal. Aj ked si myslim ze to cele odstartoval kerry a dalsie veci sa na to len navalili... O tom vybanovani ani nevravim. Tu musim poznamenat ze sa ukazal charakter a vek jedinca... ktory vlastne kladol podmienky do ziadosti o at level. Nechapem tomu, kazdy jeden hlavny admin okrem wlka tu spravil nejaky pruser. Rozhoduje vek ? Polozme si otazku sami za seba. Na druhej strane, chcem sa zbavit prav ? Nevefreezujem server ako male decko ale poziadam spravcu aby mi ich odobral, popripade si zmenim ip alebo preckam obdobie odobratia prav hranim inej hry, alebo vonku s kamaratmi, ozieracka ci baby. Ukazal si aj ty jakub svoj vek.

Nemozem nikoho sudit, nemal som tu s nikym problem aj ked som mozno mal hadky ci uz v at alebo s atomasom alebo s hracmi, ale hru berem ako hru, vitrual, relax ale je evidentne ze podaktori to tu berete ako real life co je chyba a az sa mi chce smiat co tu predvadzate.

Este raz vypichnem slova detra o tom co o tebe napisal, s tym sa stotoznujem ale nikdy som s tebou nemal problem, aj ked si bol drzi, alebo nafuknuty a stuplo ti to do hlavy, za ery v at to utocenie na poziciu spravcu. Kto sa na co citi, tak nech kona. Btw, ty sam vies co som o tebe napisal v mojej vizitke. To plati. Ale asi bude lepsie si konecne vstupit do svedomia trosku, co povies ?

hlasujem v ankete, je to moj sukromny nazor a pocit, nepotrebujem tu pisat sracky ano nie aby som zaujal. Kazdy si zasluzi druhu sancu ale kazdy musi vediet kedy ma dost. Na jednej strane si bol jeden z najprofesionalnejsich kolegov, na druhej strane si predviedol tolko recyklacii, cernoty a sraciek ze cisticka sa moze schovat. Zamysli sa nad tym co som tu napisal.

zahlasovane
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasů
19%
Skyrace
12 Hlasů
25%
Deathmatche
3 Hlasů