Informácie o serveri

Adresa IP
Online hráčov
Pripojiť sa na server

Čítať tému

RaTy (2012 - 2019)
RaTy_
Aha, nevzpomínám si.
Upravil RaTy_ dňa 17.07.2015 12:19
Dush3yo
Takže RaTka :D Co k tomu říct. Smile Fajnová vizitka, fajn hráč. :D Jak je amnestie, tak budeš pokračovat ne? :D
RaTy_
Nevím jestli mě ub nechají, uvidím
Zoldik
Musi ti nechat ub a tahni na server
RaTy_
Proč by museli? :D
Zoldik
Ses dobrej hrac, kterej si to zaslouzi, sp je stebou lepsi podleme :D
RaTy_
Aha díky. :D
Upravil RaTy_ dňa 09.08.2015 12:15
_Ego
proč ty blbe
RaTy_
po roce pár úprav
Jiry
Jeden z hráčů, kterýho znám ze svých úplných začátků. Dobrá vizitka (y)
img.tpx.cz/uploads/rchldkk.png
RaTy_
díky jiry
JamesBonG
Jedním slovem prostě Šéf.
saftySR
Dobry grkar a skvely kolega pri ribickovani a na D&H tiez nezabudnem :D
RaTy_
BonGis :O dik, aj ty kamo

safty dik, ja zase nezapomenu na ribi :D
Tom14
Ta vizitka se ti hodně povedla, celou jsem si jí přečetl a musím říct že se to pěkně četlo jak si popsal takový svůj celý příběh na SP
RaTy_
děkuji
Gloodys
Povedená vizitka. Jsi super člověk co mě naučil grka (hlavně z videí) nejlepší gang kde jsme spolu byli byl wcs pod vedením Spama na to nikdy nezapomenu. Jsem rád že jsem tě poznal a doufám že se na sp vrátíš a dáme spolu nějaké to gr Smile
Kuboo_
Ratynkoooo Dáme si jedno nee? Moc ďakujem za označenie, bol som s tebou v mnoha gangoch, jazdili sme spolu grka, pokecali, zasmiali, zahrali csko, gwčka, RnS, no dosť je toho Smile ... Super človek!!! Dúfam že na SP ešte niekedy zavítaš Smile Nech sa ti darí
Dev1N
Luxusní vizitka a Gr montage. Ať se daří v realném životě. Snad dostaneš pub. :D *Dobrá práce*
Ruda
Vizitka v podobném stylu jako jsem měl já. Jeden z hráčů které tu na serveru mám hodně rád a na které mám jen ty nejlepší vzpomínky, super cápek se kterým jsem měl tu čest být v gangu a jsem rád že jsem zmíněn ve vizitce. :D :D IB bylo top, sem rád že si na něj lidi občas ještě vzpomenou i když je to jen barvama ve vizitce, good luck v životě i ve hře Raty. Byl si dobrej "gangster" skilled ve všech oblastech a to cením asi nejvíc na SP. :-D
Prejdite na fórum:
Anketa
Jakou Megaakci by jste rádi viděli apod.
Autovraky
10 Hlasov
20%
Akce smrti
3 Hlasov
6%
DM
4 Hlasov
8%
Vyřazka
7 Hlasov
14%
Derby
0 Hlasov
0%
Maraton akci
3 Hlasov
6%
Akce dvojnasob. odměny např. peněz, akcebodů apod.
8 Hlasov
16%
Je mi to jedno, na akce nechodím.
14 Hlasov
29%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 45