Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Vizitka - OndraS
d0g_
Ahoj

K vizitkam sa nevyjadrujem ale tvoja má tak zaujala...

STRUČNE...

Vizitka pekná, vidím že sa vieš vyhrať aj z nadpismi, si so mnou vo firme ACABou a si celkom dobrý hráč, som rád že ťa môžem poznať

Btw. Cekni aj moju vizitku a okomentuje dik jazyk

S pozdravom

JAZVEC

Vizitka pekná
KubiKula
V pohodě typek vizitka taky v pohodě kámo :D
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=3133
OndraS1
Citácia
V pohodě typek vizitka taky v pohodě kámo :D

Dík kide, někdy dáme zas rally, ten tvůj net tě zas potahá jak vždycky :Djazyk wcs
img.tpx.cz/uploads/sa-mp-xd.png
OndraS1
Aktualizace vizitky 27.5. 2018
Nove info, uprava nadpisu
Malkin
Ty vole neke.. ty máš vizitku? :D Hele takže nadpisy stejně odfláknutý jak u mě :D U kouření ''nechutná mi to'' ty jsi to někdy zkoušel? :OO :D
Jinak GL na sp i RL!
Salazar
Zdravím Ondro, no tak díval jsem na tvojí vizitku a zjistil jsem, že jsem se ti tu nějak ani nevyjádřil, což je škoda. Takže k vizitce, líbí se mi, krásně barevná, nadpisy super, takže asi tak. Nikdy jsem s tebou problém neměl, chováš se normálně, v pohodě týpek, dá se s tebou normal pokecat :D. Jsem rád, že si příjmačky napsal na pohodu a že jsi se dostal na školu, kam si chtěl, tak snad se ti tam bude líbit :D. Nojo už to bude jiný, než to bejvalo na základce, ale to si zvykneš :D. Ve vizitce koukám, že máš rád pivko, což jsem rád, protože to je super pití :D . Díky za označení, toho si vždycky vážím Smile.No nic hele, tak ať se daří jak na SP, tak v reálu Smile
OndraS1
Citácia
Ty vole neke.. ty máš vizitku? :D Hele takže nadpisy stejně odfláknutý jak u mě :D U kouření ''nechutná mi to'' ty jsi to někdy zkoušel? :OO :D
Jinak GL na sp i RL!

Jojo mám už dlouho :D :D No ty nadpisy sem dělal taky z nějaký stránky ale ten font se mi líbí :D Thx za komentář

Citácia
Zdravím Ondro, no tak díval jsem na tvojí vizitku a zjistil jsem, že jsem se ti tu nějak ani nevyjádřil, což je škoda. Takže k vizitce, líbí se mi, krásně barevná, nadpisy super, takže asi tak. Nikdy jsem s tebou problém neměl, chováš se normálně, v pohodě týpek, dá se s tebou normal pokecat :D. Jsem rád, že si příjmačky napsal na pohodu a že jsi se dostal na školu, kam si chtěl, tak snad se ti tam bude líbit :D. Nojo už to bude jiný, než to bejvalo na základce, ale to si zvykneš :D. Ve vizitce koukám, že máš rád pivko, což jsem rád, protože to je super pití :D . Díky za označení, toho si vždycky vážím Smile.No nic hele, tak ať se daří jak na SP, tak v reálu Smile

Taky jsem rád že sem ty přijímačky napsal v pohodě, jojo obávám se že na SŠ to bude jiný:D
Pivko je dobrý, jsem rád že ti to taky chutná :D :D

Thx kámo
Kacka
Ahoj Ondro, hezká vizitka, dozvěděla jsem se plno informací :D I když jsem moc nevěděla kdo jsi, tak jsem jen věděla že nějaký Ondras hraje na SP :D A potom si šel ke mě do firmy, za co jsem vlastně ráda a to jsem myslela že příjdeš a hrát nebudeš, takže máš štěstí. :D Jinak zatím co jsem poznala, že si v pohodě.Smile Tak ať se ti daří! Smile
OndraS1
Update vizitky po 4 měsících, upravené nějaké informace Smile
Kacka
Kámo, ten edit je dobrý, ale ja skoro o tobě všechno vím, taky děkuju že jsem dole napsaná, i když jsem tě par krát vyhodila z firmy, jsem si ani nezasloužila :D Ale doufám, že se brzo zastavíš zas na TSKU, ať můžeme pokecat.. Jinak, ať se ti daří, a nezlob..:D
vajcak
Čau super vizitka super chalan
Ak si dobre pamätám tak som ťa spoznal vo firme ODFL
Nech sa darí na SP aj RL
OndraS1
Zase jsem trošku obnovil vizitku a nějaký informace, tak poprosím trošku oživení a komentáře Smile
Dreamys
Ahoj Ondro,
vizitka je docela dost stručná, což je věc názoru komu se to líbí a komu zas ne Smile
Měj se a ať se ti daří jak v reálném tak virtuálním životě! Smile
Ad4M_
Nadpisy hezké, obyčejné, informace tam jsou asi všechny co někoho zajímají.. barvičky jsi dal ja na omalovánce, ale nevypadá to špatně Smile
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=26774

i.imgur.com/WHTT459.gif
Prejdite na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasov
14%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasov
20%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu