Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Tvorba obrázkov, cenníky, ukážky
Zrušený účet
Urobil by si mne pls avatar (150x150), nieco take ako si robil pre hraca: Thomy, Hrb.cz, Mad_el_Mandeb, _Andy_, Patazz, Dratecek, alebo ako si robil podpis hracom: _NexFo_, Detroinek 23, LuckeR, Moond, HanUp, Dratecek, len aby to bolo ako avatar (150x150), aby bol nick _LeiTo_ a dake pekne pozadie ako je na obrazkoch hracov ktorich som vypisal a robil TY si im robil avatar ci podpis. A aby to bolo v tirkisovej alebo svetlo zelenej farbe. AK beries aj travu bolo by fajn, ak nie tak ti dam tych 15 mg, samozrejme trava by bola vo vacsej hodnote ako 15 mg to sa dohodneme, ODPIS SZ. _LeiTo_
RSpire
Fúha tu som si to nejak nevšimol vybavíme to cez SZ
Inak kto chce avatar rátajte s tím že to bude dlho trvať.
Provocateur
Vřele doporučuji tohoto tvořitele. Má bezkonkurenční výtvory, opravdu nádhera! Palec nahoru
Mikull
Citace
RSpire napsal:
Fúha tu som si to nejak nevšimol vybavíme to cez SZ
Inak kto chce avatar rátajte s tím že to bude dlho trvať.

Moc práce co ? :D
Matthew
ja mám času dosť... :D
Zrušený účet
Chtěl bych vytvořit... napiš mi do PM co potřebuješ vědět...
[IMG]http://sfgame.funsite.cz/cz-s12-signature-Sejda.png[/IMG]
soach
cus chtěl bych do podpisu něco jestli máš čas napiš SZ napíšu podrobnosti Smile
Zrušený účet
Ahoj. Chci se zeptat jestli by jsi mi neudělal avatar. Představoval bych si tam tuněné elegy. Za to elegy dát nějaký pěkní Brush. a napsal pod to elegy pěkně BuldoG Díky
Zrušený účet
kto mi poradí ? ako si môžem dať do popisu wallpapers ? SZ alebo tu díky... Smile
Gex
RSpire nádherné avatary *Dobrá práce*
Zrušený účet
RSpire pohol by si mi urobiť avatar SZ bližšie .. ďakujem ;) Smile
jiricek371
dakujem za avatar Smile
TheMrDomco
Chcel by som tiež avatar, zaplatím trávou ak tak :DDDDD , no takže nejakej lowrider černé pozadí a modrou (slabá tyrkisová ) Dídžejoné (jo tak jak to je napsaný :D ) nejak pekne svetla však víš a tiež do podpisu ale bílou napsané dídžejoné :D
Zrušený účet
stahovat z googlu umi kazdy :D
Mikull
Nejlepší:bashaster

<- Podvodník NemůžuNemůžu

Už má ban :D
MISH00
Takže Čauko RSpire Smile Píšem tu za NexFa lebo má o niečo požiadal lebo ho Rocket blokol na webe ale 14 zas príde Smile Takže rovno k veci.

Potrebuje Logo na Counter Strike 1.6 povedal mi že to mám nechať na tebe a aby tam bolo Meno _[N]exFo_ a obrázok nejakej zbrani lepšie bude M4 nebo AK47 môžeš tam dať obi dve.a ešte nejaké slúchadka nejake tam máš dáť Smile
Zimbabwe
Taky doporučuji už mi dělal 4 avatary.A moc krásný Smile
Foxisek
Stále čekám na odpověď SZ o tom popisu. :D
Move
muzes mi udelat avatar nick: _[M]ovemen[T]_ + fulltuning Sultan diky penize nejsou problem
Zrušený účet
Obrázok chcem 150x150 ( na fórum ) z pozadím nijakého obrázka kde bude Ceaser ( zo hry nie Cézar z Rímu :D :D ) a nad tým niekde napísané K.I.L.O a pod tím
No Problemo
15 000 000 nieje problém, keď budeš na servery napíš.
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
14 Hlasů
21%
Skyrace
17 Hlasů
25%
Deathmatche
4 Hlasů
6%