Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Bitva o kopec - Hra na webu
Farkiny
Komentář jsem editnul a postavil jsem vedle kopce rákosničkovo hřiště a ty si si šel hrát a kopec je můj
Shalmay
Rákosníčkovo hřiště zmizlo i s tebou. Kopec je můj
Kanniball1
Vzal jsem bazuku a odstřelil jsem s ní Shalmayovi hlavu a zbytek těla jsem narval do děla a vystřělil na slunce odkud už se nikdy nevrátí.... [bcolor=#ffffff]KOPEC JE MŮJ[/bcolor]
Farkiny
Vzal jsem bagr kopec jsem zboural a je na vždy pokoj
Shalmay
Potkal jsem Pavla na slunci a ten to slunce roztavil. Vrátil jsem se a uškrtil jsem tě. Kopec je můj
Luko
Citace
Ja som vás oblial vodou a znížil som teplotu na abolútnu 0 a vy ste zamrzli. Kopec je môj.
Farkiny
Lukasko zapomněl zamknout kopec.. Kopec je můj Lock!
Gejza
Citace
Ešte pred tým ako táto hra začala tam som na kopec dal C4ky a keď ste sa tam mlátili a zabíjali tak ja som to odpálil všetci ste pokapali a teraz je ten M.E. Môj. *COOOOL*
Fellaz
Citace
Jenže já si tam vybudoval mini-atomový kryt a skryl jsem se tam, potom jsem tě přetáhnul pánvičkou přes hlavu.
Kopec je můj.
Tomas66
Citace
ale zapoměl jsi že za tebou jsem já a přetáhnul jsem se přes hlavu s titanovou rukou za 2 mega jazyk KOPEC JE MŮJ
Luko
Ja som ti tvoju titánovú ruku roztavil a potom si ma nemal ako zastaviť. Kopec je môj.
Vendad
Na kopec spadl meteor a já jediný jsem přežil takže KOPEC JE MŮJ!!!! :D
Tomas66
ale nepočítal jsi s tím že já jsem byl už na cestě ne kopec a neumřel jsem přišel jsem za tebou a svázal tě lanem a umlátil tě s vibrátorem k smrti :D KOPEC JE MŮJ
Baseball
Vyletěl jsem na kopec stíhačkou, odstřelil tě a z kopce jsem udělal velkou klec.

A kopec je můj
Luko
Zobral som acetylénový zvárač a tvoja klietka sa roztavila následne som tam poslal tlupu divých ludoopov ktorý ťa zožrali.
Kopec je môj.
Vendad
Já za tebou přišel a skopal tě do kulaté krychličky XD. KOPEC JE MŮJ!!! :D
DangerRMV
Já si vzal JetPack, přiletěl sem za tebou a odstřelil jsem tě Uzinama, potom sem postavil kolem kopce strašně velkou nezničitelnou zeď, která byla z několika tunovýma diamantama, které něšly nikdy ničím zničit, já byl uvnitř kopce a kdo se přiblížil toho odpálily několik tisíce raketometů které měli automatické zaměření. Kopec byl obklopen vším možným aby mohl protivníka zničit. Kdo se přiblížil byl mrtvý. Já byl uvnitř a byl jsem pod ochranou několika milionama tunama diamantů.
KOPEC JE MŮJ !!!
Luko
Ja som použil molekulárny deštruktor ktorý zničil uhlíkové väzby v tvojich diamantoch. Následne moje delostrelectvo zničilo tvoje raketomety a ja som mal čistú cestu k tebe. Dopichal som ťa nožom. A postavil som si ešte silnejšiu základňu. Kopec je môj.
Vendad
Já zavolal svého dobrého přítele Chucka Norrise a tys jen na pohled na něj hned prchal a rok se o tobě. KOPEC JE MŮJ!!!:D
Baseball
Já na tebe poslal Dart Wadera, ten tě uškrtil a KOPEC JE MŮJ Pak jsem dal na forko všechny viry světa a každý kdo se připojí na Web Sp ho má v kompu :D
Upravil/a Baseball dne 03.03.2014 10:28
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
14 Hlasů
21%
Skyrace
17 Hlasů
25%
Deathmatche
4 Hlasů