Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Bitva o kopec - Hra na webu
Rosta
Omlátil sem ti nokii o hlavu a tenhle těžký otřes si nepřežil , kopec je muj .. Smile
Lipinacik
Rosta ja vzal sovjí fajnovou SONY hodil jí po tobě spadnul si z kopce a kopec je můj (a ještě mám u sebe hodně mobilů :D)
Luko
Citace
Tvoju nokiu som ti vytrhol z ruky a napchal som ti ju do lavého oka ty si od bolestí kričal a nakoniec si mi dal kopec. Kopec je môj.
Vendad
já tě zmlátil za to že si rozbrečel mého kamaráda Lipinacka jel si do nemocnice¨ds a ty si to nepřežil *Andílek* KOPEC JE MŮJ!!!!:D
Baseball
Citace
Rosta napsal:

Omlátil sem ti nokii o hlavu a tenhle těžký otřes si nepřežil , kopec je muj .. Smile

ale pořád máš v kopmu nebo v mobilu ty viry :D
Luko
Citace
Prepadol som ťa granátovým útokom tvoje telo sa rozpadlo na molekuly ktoré odišli z našej planéty. Potom si som spravil barikádu okolo kopca a dal som tam najlepších snajprov ktorý to tam strážili dvadsaťštyri hodín denne a nikto tam nemal prístup.Kopec je môj.
Rosta
Citace
xX_baseball_Xx napsal:

Citace
Rosta napsal:

ale pořád máš v kopmu nebo v mobilu ty viry :D

Tvé viry byla hračka odstranit.. :D
... Poslal sem na tvojí zábranu armagedon a sundal tě y kopce , kopec je muj :D
Vendad
Rosta já ti poděkoval dal ti odměnu za odvirování a ty si mi na oplátku dal půlku kopce:D KOPEC JE NÁŠ!!! :D
PS: doufám že ti to Rosto neva :D
Rosta
Citace
Vendad napsal:

Rosta já ti poděkoval dal ti odměnu za odvirování a ty si mi na oplátku dal půlku kopce:D KOPEC JE NÁŠ!!! :D
PS: doufám že ti to Rosto neva :D

Fajn :D Takže teď sme tam 2 s 2x větší výzbrojí :D
Frenk98
Když jsem přišel na kopec nikde nikdo, a tak jsem si řekl že kopec převezmu ... Kopec je můj
Luko
Ale ja som tam bol ukrytý pod povrchom a ty si to nečakal vyskočil som a zabil som ťa. Kopec je môj.
Vendad
já jsem na tebe vzal kladivo a když jsem do tebe flákl tak jsem tě zarazil do země a pulka kopce praskla. PŮLKA KOPCE JE MOJE :D:D
Farkiny
Vendadovi se zalíbil růžový poník pod kopcem. Skočil z kopce a zapoměl si padák. Vylezl jsem na kopec a kopec je můj
Johnnek
Když se Vendavovi zalíbil růžový poník, zalíbil se i Fakrinimu, ihned potom co vylezl na kopec skočil taky. Já na kopec vyšplhal a kopec je můj!.
CoolMasterTv
Teba som zakopal a kopec je moj
Luko
Citace
Ja som vládkyňa rozprávkovej krajiny a prišla som s armádou jednorožcov leprikonov dúhových trpazlíkov a kopec som dobila. Kopec je môj.
Johnnek
Citace
Spadl jsem z mostu, protože jsem zakopl. Najednou jsem se ocitl na kopci a nakopnul jsem vládkynu rozprávkovej krajiny do zadku!.
Farkiny
Našel jsem novej kopec. KOPEC JE MŮJ :D
Vendad
Farkinovy jsem nabídl příjemný dny s nafukovací pannou on to příjmul a cestou domu ho přejel vlak takže už zase KOPEC JE MŮJ!!!:DJooo
Schejby13
Zavolal jsem si U.S.A vojáka, sejmuli Vedada a [bcolor=#330066]KOPEC JE MŮJ[/bcolor]
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
14 Hlasů
21%
Skyrace
17 Hlasů
25%
Deathmatche
4 Hlasů
6%