Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Bitva o kopec - Hra na webu
CoolMasterTv
Ja zavolal cigansku mafiu a ta vypalila :D kopec je muj
Farkiny
Coolmaster spadl z kopce. Kopec je můj
Luko
Farkiny teba som chytil povrazom za nohu a potom som ťa priviazal o kameň a zhodil z kopca odtrhol si si končatinu a zomrel si. Kopec je môj.
Farkiny
Vstal jsem z mrtvích.. Nasadil jsem si nohu a nacpal jsem tě do přepravky pro kočky a shodil z kopce. Kopec je můj
Frenk98
Nevím co řešíte, když jste mě viděli, skočili jste sami jazyk Kopec je MŮJ
Vendad
Ufo mělo zájem prostudovat naše tělo tak jsem jim nabídl tebe odnesli si tě a jak je známo kOPEC ZŮSTÁVA MNĚ!!!:D:D
Frenk98
Jenže já jsem se z toho UFA dostal a vyměnil tebe ... Líbil ses jim více .. KOPEC JE MŮJ
Vendad
potom co jsem si usralNa wécku se tam málem udusily a rozhodli se nás nestudovat já jsem doletěl helikoptérou a naleštil si vrtule tvojí krvi. KOPEC JE MŮJ!!! :D:D:D
elcoolion
Sniper tě odstřelil. Kopec je můj.
boss02
zobral som hydru a zabil ta a kopec je moj
Luko
Zavolal som si na pomoc Thora ktorý ovláda blesky a on vás každého po jednom uškvaril a váš prah len poletoval a popol z vás sa použil na výrobu podpätkov. Kopec je môj.
Frenk98
Blbý je že jsem se schoval a tvůj Thor mě netrefil .. Shodil jsem tebe i Thora dolů ... KOPEC JE MŮJ
Fellaz
Zůstal jsem schovaný ve křaku a potom tě utopil ve vlastní moči. Kopec je můj
Luko
Ten moč som ti otrávil a ty si to znáhodou vypil a zomrel si. Kopec je môj.
boss02
Ja som sa podkopal do kopca a thor ma nezabil a zobral som bazuku a zabil ta a kopec je zase moj a nedam zavolal som si na pooc cel AT a under takera 999 761 vojakou nikdy sa cezomna nedostanete plus 400 hydier
:D :D :D :D
Upravil/a boss02 dne 10.03.2014 20:37
Frenk98
Citace
boss02 napsal:

Ja som sa podkopal do kopca a thor ma nezabil a zobral som bazuku a zabil ta a kopec je zase moj a nedam zavolal som si na pooc cel AT a under takera 999 761 vojakou nikdy sa cezomna nedostanete plus 400 hydier
:D :D :D :D

Odkud jsi spadl ? Tvé vojsko jsem rozsekal jak nic jedním hunterem a hydry se rozsekali o skály kolem kopce ... KOPEC JE MŮJ
boss02
ale v hydrech boli piloty ktory tam sundali takze kopec je moj :D
DowN
Sestrojil jsem atomovku! ďůlek je můj! :D
boss02
hydri odolali atomvke 7 hydier prezilo takze kopec ostal moj :D
DowN
Vojenská technika KONEC AKCE ! Tebe jsem sundal Katanou! :D kopec je můj.
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
14 Hlasů
21%
Skyrace
17 Hlasů
25%
Deathmatche
4 Hlasů
6%