Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Bitva o kopec - Hra na webu
RavenSK
Ale čo sa nestalo? Vetvička sa zlomila, a otrieskal som ti kosačku o hlavu, a kopec je môj
Rosta
Ja a Chuck Norris sme te schodili z kopce a Chuck s Nokii v ruce ho hlida 24 hodin denne.... :D
RavenSK
Ale čo sa nestalo? Nokia sa mu vybila, nemal si nabíjačku, Chuck Norris ťa udupal do zeme, odišiel, prišiel som na kopec, a kopec je môj! hihi
Groot
Lenže si sa pozeral či Chuck Norris nejde znova a kým si sa pozeral dolu kopcom zhodil som ťaz neho a padol si rovno na Chucka :D
Kopec je moj jazyk :D
RavenSK
Kým si si myslel že kopec je tvoj, pretiahol som Ťa stoličkou o chrbát, spadol si do diery kde je Chuck Norris, a kopec je môj
hirifig
zavolal sem Zemana který urgentně hledal a potřeboval svůj popelníček a co se nestalo? Chuck Norris ho měl ve své kapsy a jelikož měl v ní díru , spadl na zem a jak to viděl Zeman tak se rozběhl že tě zhodil i s Chuckem dole do propasti. Karabinou sem se zachytil , vylezl sem na horu a zakřičel KOPEC JE MŮŮJ Boss
RavenSK
Prišiel Gandalf, zhodil ťa dole, ja som Gandalfovy dal $ na kaderníka, bol sa dať ostrihať, a kopec je môj
hirifig
přišel brumbál a úplně gandalfa skritizoval a tak se gandalf vrátil a než si vylezla nahoru tak řekl You Shall Not Pass! zem se rozduněla, trhlina se udělala a most se zhroutil dole a ty si zůstal úplně na začátku .. gandalf podal ruku a daly sme si colu [img]http://fc03.deviantart.net/fs5/i/2004/325/5/4/Gandalf_Emoticon_by_The_Fellowship.gif[/img] *PEPSI*
RavenSK
Kým ste boli na kole, kúpil som si JetPack, vyletel som na kopec, a kopec je môj
hirifig
když jsme se vrátily tak se gandalf natáhl a ze zad vytáhl takovou paličku , jelikož berlu ztratil a řekl Back To Shadow! ale palička byla tak malá že se nic nestalo tak jsme tě aspoň dokopaly a dali si pivo *NAPIVU* Dáme si jedno nee?
RavenSK
Opili ste sa, a oklamal som Vás že Vám dám 5mg na superparbe, ak ma tam pustíte, pustili ste ma, skopol som Vás dole, a zakričal som: Péňáze nebudú!
hirifig
Gandalf umřel ale já sem to zvládl a majzl sem tě golfovou trofejí když sis o 21:45 kdy skoro zavírali obchod kupovala rohlíčky které byly už večer gumové :D
RavenSK
Nekupoval som si rožky, kupoval som si bagetu, aby som Ťa s nou pretiahol po xichte

BTW: Nie som dievča, to odkial si vyčaroval? <.<
hirifig
Ale golfovou hůl sem měl pořád v obale tak sem ji vytáhl a šlahl a ty si ležel jak lívanec na silnici ... Kopec je můj (ten skin mi pořád vnukuje holku ale budu dávat pozor :D)
RavenSK
Prišiel wlcacek na kamióne, zdvihol ma z cesty, spolu sme zničili starý kopec, postavili nový a kopec je môj (wlcacka som potom z neho zhodil)

Jo skús si to nepopliesť :D
hirifig
Kamion byl při kopci a já sem propíchl gumy a dal tam bombu .. ty si se šel podívat a mezitím co kontroloval gumy sem to odpálil a ta šupa tě odhodila neví kam . ale Kopec je můj :D
RavenSK
Odhodilo ma to do Chrabromilu (Bradavic) kde som sa stretol s Harrym Potterom, ten zistil že si podrazil Dumbledora (Brumbála), došli sme k kopcu, premenili Ťa na ovcu, zaklali sme Ťa aby si tu už nemohol písať, a kopec je môj :D
hirifig
Ale co se nestalo? Brácha Gandalfa Šedého , Gandalf Bílý a ten přišel , odklel mě a tebe sme strčily do popelnice a odvezli tě tam kdesi na skládku Rumpold [img]http://wildfiregames.com/forum/public/style_emoticons/default/gandalf_w.gif[/img]
RavenSK
Zo skládky som sa odviezol na smetiarskom aute, zhodil som Ťa z kopca čarovným slovom prosím, a kopec je môj
hirifig
jenže sem měl padák a jak sem dopadl na zem postavil sem si žebřík a ten se mi rozbil .. tak sem přivolal kamoša z vysokozdvižným vozíkem a jak sem byl nahoře tak sem tě navedl pomocí mincí na zemi do kanálu a ty si tam spadl a plaval si kamsi pryč :D - Kopec je můj
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
13 Hlasov
21%
Skyrace
16 Hlasov
25%
Deathmatche
4 Hlasov
6%