Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Bitva o kopec - Hra na webu
EXTRA
Prišiel som, videl, som, kopec obsadil som :D :Dking
Sotasek
Nemohl jsi být na kopci věčně bez vody a bez jídla, šel jsi si pro jídlo a pro pití, mezitím jsem viděl volný kopec a obsadil jsem ho.
Kopec je muj!! :D
DriVeR
Lenže ten kopec čo si videl nebol pravý takže
Kopec je môj Jooo
rakus
Rakuz vstúpil na kopec, potkol Zawyho. A kopec je môj.
Smadny
Podplatil som zawyho aby ten kopec ukradol pre mna a potom som zawyho zabil . Kopec je môj !
rakus
Slaninka si uvedomila ze kopec má dať Rakusovi. KOPEC JE MOJ
supoch1
Přenesl jsem se do jiné dimenze plné Hyder Hunterů mimoních extra pilotů.Vzal jsem si armádu 400mimoňů ti sebraly všechny hydry a huntery a rakuse zabili.Kopeček je můj a mimoni ho střeží 24/7
SmouKy_
zabil jsem vás cs kopec je můj cs
du3an
Přiletěl jsem helinou, Smoukyho zabil kulometem a kopec je můj
supoch1
Tvoje heli při přistávání chytla technickou závadu a bouchla.Kopec je můj.
Frenk98
Jenže sis nevšiml že jsem za Tebou JÁ, lekl jsi se a radši jsi spadl. Kopec je můj :*
du3an
Frenk98 ode mně dostal Na holou. Tumík přišel a vydel jak se mlátíme tak mne chtěl zabanovat ale splet si ID a zabanoval Frenka98, mezitím sem zabil Tumíka. A kopec je o5 muj Jooo king. a kdo bude zlobit dostane Mám ban a bude to *Ok*
DriVeR
Lenže prišlo zemetrasenie a ty si spadol s kopca a ja som tam vyšiel takže kopec je môj. :D
HelloXDmartin
Lenže přišel teemo který vás svými houbičkama otrávil (muhahahahaha everyone hates him but he is op as crap)
du3an
Rřiletěl jsem na drakovy který plive oheň, tím pádem HelloXDmartin uhořel a kopec je opět můj HAHAHA FU
Diper
Přijel jsem se super kombajnem a tvého draka i s tebou jsem rozsekal nacucky! Kopec je můj! FU
TaIrEnToS
Ja som sa dohodol so Diperom. Kopec je nášPivo a potom večer som ho vo spanku zabilHunter :D kopec je moj king
DriVeR
Lenže ja som ťa podplatil aby si mi kopec vydal takže kopec je môj *JSEM FAKT NAŠTVANÝ*
Radeek21
Já sem na kopci uspořádal kopec smrti a poslední živý jsem zůstal já!
Kopec je můj!FU
Comunista_CZ2
Oživ jsem řekl jsem stalinovy ať na kopec pošle KGB ta kopec infiltrovala pozabíjela a VB ho hlída při pokusu binladina ho znovu ovladnout byl 26xprobodnut nožem asi zakop :-D a kopec je muj :D
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
11 Hlasov
19%
Skyrace
14 Hlasov
25%
Deathmatche
4 Hlasov
7%