Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Diskuze o autech a motorkách
twistedTSD
Citace
_LuKe_ napsal:

Budem mať aj Felíciu aj nejaké druhé.:D Ešte ale neviem aké.:D Rozhodujem sa medzi nimi.Ale moju Felíciu nepredám ani za nič.Pusa

Nedávno jsem tě musel přemlouvat, abys ji nehodil do šrotu, a najednou s ní chceš strávit zbytek života? A dokonce 2 auta budeš mít?:D...Ale tak snad si vybereš dobře.Smile
LuKe
No ja som si už na tú Feliciu zvykol a zbytočne som do nej nenapchal skoro 2000€ :D takže by to bola škoda ju predať.Smile A to druhé auto chcem na vybláznenie najlepšie nejaký benziňák až to môžem riadne vytáčať.heheheee :D
Sh1TeRkO
Len aby si potom neodpadol nad spotrebou. :D
LuKe
Citace
Eddo napsal:

Len aby si potom neodpadol nad spotrebou. :D

Ale to by som nebehal na tom benzíňaku každý deň len občas.:D
Sh1TeRkO
Náš benziňák papká 8 litrov / 100 kilometrov, samozrejme podla jazdy. Smile
twistedTSD
Citace
_LuKe_ napsal:

No ja som si už na tú Feliciu zvykol a zbytočne som do nej nenapchal skoro 2000€ :D takže by to bola škoda ju predať.Smile A to druhé auto chcem na vybláznenie najlepšie nejaký benziňák až to môžem riadne vytáčať.heheheee :D

2000 do Feldy? No ty voe. Tak to pak chápu.:D...Jsem si říkal, že koukáš jen na benzíny. Je ale pravdou, že se taky tolik nekupovali jako firemní auta (neměli by mít tolik nalítáno) a ceny mají nižší.Smile
LuKe
Citace
Eddo napsal:

No keď máš ťažkú nohu tak zožerie omnoho viac.:D
Sh1TeRkO
O týždeň / dva Ti napíšem, kolko mi to žralo. :D
twistedTSD
Citace
_LuKe_ napsal:

Citace
Eddo napsal:

No keď máš ťažkú nohu tak zožerie omnoho viac.:D

Sestra nedávno jezdila s naší Fabií 1.2 za 10 litrů. Ale asi zrovna jezdila hlavně ve městě.:D
LuKe
Citace
twistedTSD napsal:

Citace
_LuKe_ napsal:

2000 do Feldy? No ty voe. Tak to pak chápu.:D...Jsem si říkal, že koukáš jen na benzíny. Je ale pravdou, že se taky tolik nekupovali jako firemní auta (neměli by mít tolik nalítáno) a ceny mají nižší.Smile

Čo som tak porovnával tak benziňáky sú ovela lacnejšie ako nafťáky.Napr. IV golf tdi 5000€ čo benzínový nájdeš už za 2500€ +- ten istý rok výroby aj výbava.
Sh1TeRkO
Škoda, že sa u nás nepredávajú auta typu Silvinky (podpis), ale zase na druhú stranu by boli asi drahé. :D
LuKe
Citace
Eddo napsal:

Škoda, že sa u nás nepredávajú auta typu Silvinky (podpis), ale zase na druhú stranu by boli asi drahé. :D

Ale hej nie síce v tak hojnom počte ale predsa len.:D
Radik
Luke.
Já budu na 90% pořizovat Golf TDI a počítám s cenou, tak 2000-3000 €, nevím kde jsi vyhrabal takovou dardu? :D
Samozřejmě vybavenou v Highlinu, nebo v Trendlinu.
Za to bych sehnal Octavii II. Smile

Jestli chceš benzín na vyblbnutí, tak bych si vzal Golfa IV. Ale motor 2.3 V5. Smile
Upravil/a Radik dne 17.10.2012 22:44
Sh1TeRkO
Ale také dokonalé určite nie. :D Nejaké krámy z roku x pred naším letopočtom. :D
Radik
Já teda chci kvůli tě zasranejm EKO poplatkům jen rok 2000 nahoru. Smile
Sh1TeRkO
Radik a kedy začínaš? (Autoškolu) ? :D
Radik
Citace
Eddo napsal:

Radik a kedy začínaš? (Autoškolu) ? :D

Konec února. Smile
twistedTSD
Citace
Radik napsal:

Já teda chci kvůli tě zasranejm EKO poplatkům jen rok 2000 nahoru. Smile

O ekopoplatcích mi ani nemluv. K tomu fakt nemám slov...ALE naštěstí nejsou přehnaně vysoké (třeba za Felicii a podobně stará auta se podle roku výroby platí 3000 nebo 5000) a navíc je už mnoho aut má zaplacené.Smile
Klaun
Strašne túžim po aute BMW M3 ročník 98 je to krásne auto Mimo ale ešte si počkám kým vôbec dostanem vodičák.
[IMG]http://i49.tinypic.com/2llg55v.jpg[/IMG]
Sh1TeRkO
Já túžim po Seate Ibize Cupre, Honde Civic Ek9 / Eg4; VW Golf III alebo nejaká audinka, najlepšie A3 1.9 TDi 2004+. Smile
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasů
19%
Skyrace
9 Hlasů
21%
Deathmatche
3 Hlasů
7%