Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

XENA
Kanetrix_
Máš vkus no , Pekna vizitka TOP 5 Hráč / Admin
Xena
veru tečka máš pravdu, ani sme už dlho nepokecali :/...ale tak teraz mam už čas sa znovu všetkemu venovať, tak dufam, že sa napravia aj naše vzťahy a zas pokecame ako kedysi Smile

expertný hráč :D ďakujem cením si to Smile Palec nahoru
Scary_Man
tvl zy si taka kočka :D
Zrušený účet
Citace
Scary_Man napsal:

tvl zy si taka kočka :D

Šak je to sexyca. heheheee Sex :D:D:D
DomDee
Velká škoda těch tunning srazů... V poslední době ze SP tak nějak mlčky vymizely, přitom to byla jedna z mých nejoblíbenějších akcí vůbec.
Krowky
No tie tuning zrazy organizovať je ako za trest lebo ludia sa tam chovajú ako svine :D

Xena je gaaaay ale aj tak je v pohode, vyrovnaná ukecaná so zmyslom pre humor. Zodpovedná administrátorka a veselá kopa. Smile
Load
Xena je prostě princezna bojovnice :D Pamatuju si ty tvoje tuningy ještě když jsem začínal nebo tuningy Ty + Wellar :D
Si fajn holka a chtělo by to,aby si na SP byla častějc jazyk Smile Rád sem tě poznal Smile
imkovrabel
Pekná vizitkaSmile
Xena
noo tak kde začať :D

scary dííky chlape :D

giguška moja pre teba len: Pusa :D

Tumíííček brum brum :D noo vuac sme sa zoznámili až v admin pokeci :D...tam sa človek o luďoch dozvie :D...ale dík Smile som rada že sme sa spoznali Smile brum.

DomDee...veru škoda...aj by som ich robila, no od 12:00 do 22:00 to nie je možné...pretože si to niektorí ludia nevážia...čo ma aj mrzí, pretože to je moja fakt že oblúbená akcia.

Krofky gaaay :D GAYi FOREVER! hej v práci zodpovedná...škoda, že tomu tak nie je aj pri domácich povinnostiach.. :D...som rada že ťa máme v AT Smile tie tvoje vtipy :D...niektoré perverzné..iné menej iné vôbec :D a hlavne - /smaznoviny :D

Loaad :D joj to si ma potešil že si pamätáš ešte na tie tuningy :D to boli nezabudnutelné akcie :D no vždy keď nemám nič na práci, tak tam chodím..snažím sa :D ale dík za koment Smile

imko dík Smile *Hraju*
5Zigen
:O jsi nádherná: D + pěkná fotka, opravdu škoda těch tvých "Ranních tuningů" :DD ty byly nejlepší :D
CoolMasterTv
Super vizotoš :3 pekne len tak dalej ...
Xena
Zigen...noo pokusim sa to teda nejako zmeniť..len nič neslubujem, lebo keď to niektoré individuá pokazia, tak človek uplne stratí chuť do hry...a díky za koment Smile na tuningy budeme spomínať v dobrom :D

coool asi to už neuvídíš ale díky :D
Fatalqo_
Xenusqo :D máš to moc pěkný a doufám že si mě vezmete domu s kikush :D
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=17714
Zrušený účet
Nevezmu si tě, budeš v kanále jako Feťák ! :D Ona o tom neví, že jsem tě spláchla ! :D

A Xenuš, tak se naučíme tančit, to je lepší jak dubstep. :D:D
Xena
feťačiskoo ďakujeem :D...takže ona ťa spláchla..smutné Sad :D

ok kikush, kedy začína prvá hodina tanca? :D
Zrušený účet
Xeni, to bylo to jak jsi byla afk a já měla důvod při afk: Xena porod. :D:D:D
ŠiŠko klidně hned. :D:D Ale musíme si najít nějakého učitele toho tance. :D
Upravil/a Zrušený účet dne 10.07.2014 15:15
KrtkO
Super vizitka Smile Super hráčka neni čo dodať :D
DarKoBiT
Xeni velmi pekná vizitka :DJooo
Xena
krteček ďakujem *Zatancujem* a tak isto aj tebe dark Smile
Ajo82
xenka ty vieš aky mam nazor nateba Kytka pro tebe zazili sme kopec srandy :D ciganciny top, skoda ze uz nehravam Sex
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů
14%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasů
20%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
5 Hlasů
10%