Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Bitva o kopec - Hra na webu
JohnyStar
To jako spadlo odkud? :D:D Neumřel jsem ale kopec je z písku tak jak na me spadlo tak sem se prohrabal spodem pryč, ty si se šel podívat pod auto a spadl si do té mojí díry.
Baddy
Tvoje PC odešlo. Kopec sem koupil za defaultku.
gummy
Tvoj piscity kopecek sppachla voda a ja si dojdem na muj kopec jak pan.
JohnyStar
A já si koupím new PC z bazože s intelem i5 a 760GPU, stahnu géto a semu tě Sniperkou kterou mám naskinovanou jak AWP asimov, jak pán!. vylezu na kopec
gummy
Spletl sis kopce,vylezl si na kopec kde se dělala akce. Pořádající administrátor ti dal ban 50h za narusovani akce. A ja to cele sleduju z meho kopce.
Baddy
Tvuj kopec ti zrušila WerymeX ty pláčeš u rybářů a já sem si postavil kopec svůj.
Pandy
Nebřečte , ten kopec je stejně můj, jen jste mi ho všichni hlídali, než se vrátím jazyk Tak dík :D
JohnyStar
Pak přišel DžohnyStár a hodil na tebe atomovku
Masterskills285
jak sa smial dyku do chrbta hned dostal vlasntnim ho ja a baddy
Warning
Prišiel som ,zhodil som,privlastnil som = kopec je môj!
JohnyStar
šel jsem s adminem delat akci kopec smrti a tak sem te rozsekal vrtuli =kopec je můj
Warning
Zobral som hydru z voj techniky,strelil som ti pod nohy,odskočil si =kopec je mů
Masterskills285
Hydra mala zly motor vybuchla mam ho ja
Brendy
všetci ste na zlom kopci, ten kopec je vedla = kopec je môj
Spidzer
Na kopci byla bomba ktera vybuchla i s tebou a ja jsem pote ten kopec postavil v Irsku a dal kolem plot. Kopec je mujB)
Miyu
*Nechápavo sa pozrie na CzSk*
*vytiahne čarovný prútik a mávne na neho*

Tak, odteraz si HuDe! (Maďarsko, Nemecko)

*pousmeje sa a prejde pohladom ostatných*
*zastaví sa pohladom na kopci*
*zazubí sa a mávne*

KOPEC: *začne sa zmenšovať, až sa zmenší na velkosť muffinky*

*zohne sa, vezme kopček a dá do vačku*

Tak, a teraz je môj. Smile
*mávne prútikom, dačo si zamumle a zmizne v tme*
Warning
Kopec/Muffin ukradnem,následne žožerem,vybudujem nový umelý kopec,je iba môj!
Miyu
*Mávne prútikom a objaví sa*
*pozrie sa na umelý kopec*
*pousmeje sa*
*odloží prútik a príde ku kopcu*
*jemne do neho ťukne*

KOPEC: *zosype sa ako lego*

*znova vytiahne prútik a mávne na bordel*

KOPEC: *kúsky kopca vyletia do vzduchu a následne vletia do malej nádoby*

*pousmeje sa a vezme nádobu*

*potočí sa a zbadá Warninga*
*mierne sa zarazí*
*chvílu ho prebodáva pohladom, namieri na neho a zjape*

Avada Kedavra!

*na konci prútika blikne zelené svetlo a WarningSVK sa vystrie na mieste*

*Pousmeje sa a odloží prútik*

*kukne na nádobu s úsmevom a dá ju do vačku*

Kopec je zas môj...

*zamumle si a premiestni sa*
Warning
Vedel som že budeš kúzliť,no však nevybral si si správny kopec,tajne som sem umiestnil míny,na jednu si skočil a vybuchol, následne som si povedal:,,Kopec je môj a to ani čarovať nemusím"
Vojta369
ondrah ti dal ban takze nemuzes mit kopec, kopec je muj caw
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=20262

Ahoj Kacko,

musím ti říct, že mám pár věcí, které mi leží v žaludku ohledně tvého působení jako adminky na superpařbě. Mýslím si, že se trochu ztrácíš a nedáváš najevo své vlastní názory (viz veškeré tvoje vyjádření u pub žádostech). Jako admin bys měla být schopná vyjádřit svůj pohled na věc a ne jenom být ve stínu a odkoukávat co dělaj tvoji kolegové. To může vést k nedostatečnému řešení problémů a k celkové nejistotě.

Další věc, co mě trochu štve, je tvoje absence v oblasti cheaterů. Jako admin bys měla být v obraze, co se týče těch, co se snaží podvádět. Ale zdá se, že v tomto směru máš trochu mezeru. A tim pádem trochu postrádám důvod proč jsi adminka.

A tvoje ježdění misí každý den celý den? Je fajn, že to děláš, ale zdá se, že se na to trochu příliš soustředíš a to můžeš rovnou být jenom hráč. Práce admina není jenom o misích. Je to o udržení pořádku na serveru, a ne jen o tom jezdit mise.

Tak co teda? Proč nejsi teda organizator akcí? Přece jenom akce ti jdou a sám si myslím že jsi v tom dobrá. Věřím, že bys to dokázala stejně dobře jako Vetasovic který je taky admin a vlastně dělá stejný věci jako ty, tak proč to nevyzkoušet?

Doufám, že tohle vezmeš jako konstruktivní kritiku. Nejde mi o to, abys se cítila špatně, jen chci abys mi řekla tvůj pohled na věc.
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasov
19%
Skyrace
12 Hlasov
25%
Deathmatche
3 Hlasov
6%