Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Bitva o kopec - Hra na webu
KoLoB
KoLoB opet vstal z mrtvych a pri zachvatu vzteku zabil kazdy zivy organismus na kopci. Kopec je muj
Octavia
Použil jsem kámen mudrců aby oživl. Byl jsi moc agresivní až ti praskly nervy a umřel jsi. Kopec je můj.
img.tpx.cz/uploads/octavkapodpismik.gif
KoLoB
Zmenil jsem se v ducha a z vystrasil te, kopec si hned opustil a tim je kopec zase muj
Octavia
Vystrašil jsi mě tak, že jsem se připokadil a nechal tak výkaly, které tě udusily. Kopec je opět jako vždy můj.
KoLoB
Take ses udusil u uklidu vykalu, kopec je zase muj (ovsem jsem se klasicky reinkarnoval)
Octavia
Moje reinkarnace byla tak ohromná, že vytvořila tlakovou vlnu, která tě odhodila z kopce.
Kopec je můj.
KoLoB
A tebe ta vlna odhodila na spatny kopec, a ja na ten spravny vylezl driv, kopec je muj
Octavia
Opravdu se mýlíš, ty jsi vylezl na ten špatný kopec, já jsem na tom pravém. A jelikož jsi si to spletl, tak jsi se zabil sám, protože jsi byl nešťastný. Kopec je můj.
KoLoB
Svou sebevrazdu jsem jenom nahral aby jsi polevil na ostrazitosti, v noci jsem te sestrelil sniperkou, kopec je muj
Octavia
Sniperku jsi zahodil a já jí našel. Vylezl jsem za tebou a sniperku jsem ti omlátil o hlavu. Kopec je můj.
KoLoB
Protom co jsi me mlatil tak sniperka vystrelila tobe primo doprostred cela, mam spawn bliz ke kopci takze jsem tam byl rychleji. Kopec je muj
Octavia
Čelo jsem si zalepil kobercovkou, a tobě jsme zalepil ústa s nosem. Tím pádem jsi se udusil. Kopec je můj.
Gameluner
Já přišel, shodil tě a toť vše >> Kopec ist mine
Our dead are never dead to us until we have forgotten them.

img.tpx.cz/uploads/GamePodpis.gif

Friendship is the only cement that will ever hold the world together and friends are those rare people who ask how we are and wait to hear the answer.
KoLoB
A ja sel zatebou a shodil tebe, tot vse. Kopec je muj
Octavia
Jste moc jednoduchý. A vaše jednoduchost vám stoupla do hlavy a také vás zabila. Kopec je můj.
KoLoB
A ty moc hloupy, ani si na kopec nedosel a uz je tvuj? Ja tam mam nastesti spawn, kopec je muj.
Gameluner
Dostal jsi Perma Ban kvůli tomu, že jsi neustále porušoval pravidla >> Kopec ist mine

Friendship is the only cement that will ever hold the world together and friends are those rare people who ask how we are and wait to hear the answer.
KoLoB
Jsem talentovanej obchazec, ted hraju pod jinym nickem a zabil jsem te, kopec je muj.
PyroFire
Omylem jsi někomu řekl že hraješ pod jinym nickem a ten to nahlásil a dostal jsi další prema ban >>> Kopec je můj

img.tpx.cz/uploads/yf%C2%A7hlk%C2%A7x%C5%AFgj.png

2015 Správně
2016 Správně
2017 Správně
2018 Správně
2019 Mám ban
2020 Správně
2021 Správně
Gameluner
Admini uznali, že za to, že jsem ho nahlásil, když mi svůj nick sdělil, zasloužím odměnu a dali mi kopec >> Kopec je můj

Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasů
19%
Skyrace
12 Hlasů
26%
Deathmatche
3 Hlasů
6%