Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Bitva o kopec - Hra na webu
KoLoB
A ja te z nej opet shodil, spravne.. zase obchazim
Kopec je muj
Octavia
Zjistil jsem, že tady se děje něco nekalého, tvoje máma to zjistila taky a když ti dala přes papulu tak jsi omylem zmáčkl "W" a rozběhl jsi se dolu. Kopec je můj.
img.tpx.cz/uploads/octavkapodpismik.gif
KoLoB
Pak jsem zase vybehl nahoru a ukazal ti sve kungfu umeni, odvezla te sanitka.
Kopec je muj
DanyaS
Přišel jsem si pro příspěvek na webu.. Potom zašel na kopec a porazil tě mým počtem příspěvků
kpc je muj
KoLoB
Na poctu prispevku vubec nezalezi, ale na mem ammo zalezelo, skoncil si roztrhany po utoku RPGeckem, kopec je muj
Octavia
Mojí větrnou sílou jsem ti odstrčil RPG a hezky česky ti dal přes držkou, zlatý český ručičky. Kopec je můj.
img.tpx.cz/uploads/octavkapodpismik.gif
KoLoB
Jakozto cech jsem ozivl kdyz jsem slysel o zlatych rucickach a ukradl jsem je a ty jsi vykrvacel, kopec je muj
d0g_
A ja prisel ze zastupem firmy acab, oni vas rozstrileli a kopec je NÁŠ!!!!!!!!!
KoLoB
Ja si pozval vojaky lv a acab celej sedi v lochu. Kopec je muj
Gameluner
Já tě pozval na pívo, ale ty s vojáky jste neznali cestu zpět, tak jsem si kopec vzal já >> Kopec je můj
Our dead are never dead to us until we have forgotten them.

img.tpx.cz/uploads/GamePodpis.gif

Friendship is the only cement that will ever hold the world together and friends are those rare people who ask how we are and wait to hear the answer.
d0g_
S toho piva si bol opity že si s kopca spadol ! Kopec je moj
PyroFire
Po něm tam nějaké pivo zůstalo a ty jsi si dal taky a pak jsi nasedl do auta a přijeli policajti a daly ti dejchnout >>> kopec je můj

img.tpx.cz/uploads/yf%C2%A7hlk%C2%A7x%C5%AFgj.png

2015 Správně
2016 Správně
2017 Správně
2018 Správně
2019 Mám ban
2020 Správně
2021 Správně
KoLoB
a jelikož si měl WL 3 tak si policisté vzali i tebe :D Kopec je můj
Gameluner
Čekání tě nebavilo, tak sis skočil do jizzy clubu a tam jsi také zůstal. >> Kopec je můj

Friendship is the only cement that will ever hold the world together and friends are those rare people who ask how we are and wait to hear the answer.
KoLoB
Navstivil jsem jeste mnoho klubu, az jsem se nakonec vracel autem na kopec, bohuzel jsem te v opilosti srazil a zabil, kopec je muj
Gameluner
Ale sám jsi z kopce v opilosti spadl, takže jsem ti kopec snadno mohl přebrat >> Kopec ist mine

KoLoB
Nojo, noc jsem stravil v prikopu, potom jsem te dosel servat a ty si ze sameho strachu utekl. Kopec je muj
Alexx_GOD
Bol som schovaný za stromom a v noci som ťa zastrelil. Kopec je môj.
KoLoB
a strom natebe spadl, já si zase jen došel na kopec. Kopec je můj
Gameluner
A já tě shodil >> Kopec je můj

Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasů
19%
Skyrace
12 Hlasů
25%
Deathmatche
3 Hlasů
6%