Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

XENA
caseyy_
Čo máš na mysli? ☺
Zrušený účet
img.tpx.cz/uploads/asgsf.png

Náš sex s autama. rofl Mohli z toho být Sultánokingčátka. :D Dvojčátka by byla. Nemůžu A ještě si pozívala další do trojky až jsme tě zničili. Sad :D
Brutalus
img.tpx.cz/uploads/sasakikushxena.png

bez komentáře...
Zrušený účet
Jste nás rušili. :D:D
XkillerX
B) Pusa Mimo Mám tě rád Na holou *REKONSTRUKCE* Sex *LOVELINUX* Kytka pro tebe *VZDAVAMSE* Ooooh ¨ds heheheee
Xena
Kikush Brut, to musíme niekedy zopakovať už mi to chýba :D :D :D....

killer Ratatata Ratatata Ratatata Ratatata Ratatata Ratatata Ratatata Ratatata Ratatata :D :D *VZDAVAMSE*
Zrušený účet
Už ti chybí sex jooo ? :D:D heheheee
DarKoBiT
Celkom pekná vizitka super hráčka a hlavne administrátorka Smile
NeXus
Citácia
XkillerX napsal:

B) Pusa Mimo Mám tě rád Na holou *REKONSTRUKCE* Sex *LOVELINUX* Kytka pro tebe *VZDAVAMSE* Ooooh ¨ds heheheee

19. - ... smajlík není komentář! ...
Zrušený účet
Kamaráde, hned jak to tam dal tak jsem ho nahlásila, takže cajk. :D
5Zigen
Pěkná vizitka, super adminka - skvělé tuning akce! :D (skoda ze posledni dobou zadne nejsou :D) ale jinak fajn zábava s tebou.. jazyk (y)
Opti
Suprová vizitka,pohodová adminka,super taxikářkarofl Smile
shakal
Nespomínam si či som sa niekedy niekomu vyjadril k vizitke, ale tu urobím výnimku.
Silvia ....ová, Ty si tak sympatický a príjemný človek, že by som Ťa pozval na večeru aj keby si bola chlapKytka pro tebe
Xena
sory za tu vizitku že vyzerá tak divne, no zmenil sa web :/ a nevidno mi text :/ :D....

giguš tíško :D

dark dík mac za koment, ty si tiež v pohode Smile len tak ďalej :D nepokašli si to u mňa :D

zigen díík, len teraz som bola mimo domu takže som nebola ani na sp :D...noo niekedy musím dať nejaký to tuning zas...len občas to chce poriadnu davku trpezlivosti :D

negruz tuningy sú nezabudnutelné! :D

caton díky díky díky :D no snažím sa svoju pracu robiť čo najlešie :D

shakal díky díky tento koment si naozaj cením Smile chlap nie som to ani nahodou :D...ooo na večeru heeeej :D
Zrušený účet
Já ti dám tíško ty tíško ! :D Chráním ti vizitku přes smajlíkovými devianty ! :D
Yamamoto
Tahle holka, nemám k ní slov. Nejen super hráčka a adminka, ale také naprosto báječný člověk. Klobouk dolů Hi *Dobrá práce*
DarKoBiT
Neboj nepokazím si to ;)
Predator
Super člobrda, ty patříš mezi moje miláčky. Takže co dodat. Můůůůůůůůůůůůůcq Kytka pro tebeDám ti pusu:D
Fellaz
Čestné skautské slovo, přečetl jsem si celou vizitku. :D
U tebe jsem nikdy neviděl ani kapku namyšlenosti ani arogance..
Všem ve hře odpovíš, pozdravíš a pobavíš i když jak si všímám je to asi náročné. :D
Zvyš aktivitu nebo ti dám ban.Na holou:D
_KoS_
Super adminka, dobrá vizitka Smile
Prejdite na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasov
14%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasov
20%