Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Bitva o kopec - Hra na webu
Deminger
Mne stačil obyčajný kuchynský nožík, pichol som ťa do hrude a zhodil som ta z kopca.Kopec je môj.
KoLoB
V radiu hráli Tupaca, byl jsi dotoho zažraný tak moc že jsi nedával pozor a já tě přejel už všem známým kombajnem, kopec je můj :D
Deminger
Za zobratie kombajnu si dostal jail, preto je kopec môj :D
KoLoB
V jailu jsem se seznámil se spoustou vrahů, po propuštění ani nevím přesně co se ti stalo, kluci šli napřed, kopec je můj.
LSK
Ja ako policajt som ta zavrel do basy za zorganizovanie vrazdy.. kopec je môj
KoLoB
podplatil jsem soudce, ten dokonce nařídil ať se mi kopec vrátí, kopec je můj
Deminger
Zabil som sudcu a teba som utopil vo vode pod kopcom. Kopec je môj
KoLoB
Zajel jsem tě autobusem, umístil na něj c4, nechal to odbouchnout a pak tě ještě rozstřílel AKačkem, kopec je můj.
Upravil/a KoLoB dne 26.02.2018 10:45
Mine
Pažba AKčka ťa švacla do tváre, šiel si ku doktorovi, kopec bol volný A JE MÔJ
KoLoB
Odskočil sis vytěžit pár cobblestonů, mezitím jsem kopec přebral pro sebe, kopec je můj
Gameluner
Minecrafter ti nabídl diamanty, ty jsi neodolal a odešel jsi, Kopec je můj.

A i kdyby Kopec nebyl můj, tak je můj 5555. příspěvek! :D
Our dead are never dead to us until we have forgotten them.

img.tpx.cz/uploads/GamePodpis.gif

Friendship is the only cement that will ever hold the world together and friends are those rare people who ask how we are and wait to hear the answer.
KoLoB
Ale zapomel si na mineho co tam stal za rohem a umlatil te diamantovym mecem, ja ho nasledne zastrelil a kopec je muj
Mine
Zo začarovanym lukom som ťa otrávil :D a kopec som zabral. Z tej trošky cobblestonu som tam postavil hradby a teda KOPEC JE MŮJ
KoLoB
Sehnal jsem si dia krumpac a zboril jsem to hradby, dale uz pokracoval gta stylem a rozstrilel ti hlavu deaglem. Kopec je muj
Gameluner
Já si pořídil Laser a spálil jsem tě na uhel. Kopec je můj.

Friendship is the only cement that will ever hold the world together and friends are those rare people who ask how we are and wait to hear the answer.
KoLoB
Byla to jen predstava, laser sis nikdy neporidil a ani na me nezautocil, kopec je stale muj
LSK
presvedcil som undera, aby mi pozical hunter. urobil som tichy nalet na kopec, vsetko znicil... kopec som zrekonstruoval a privlatnil si ho
LSK
presvedcil som undera, aby mi pozical hunter. urobil som tichy nalet na kopec, vsetko znicil... kopec som zrekonstruoval a privlatnil si ho
KoLoB
Při rekonstrukci ses zabil, já rekonstrukci dodělal, kopec je můj
Gameluner
Ale nekvalitně, postavil jsi dokonce střechu, ale ta na tebe spadla. Já uklidil ten bordel, vše jsem shodil dolů, kde právě lezl minecrafter, a zabil ho. Kopec je můj.

Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
11 Hlasů
20%
Skyrace
13 Hlasů
24%
Deathmatche
4 Hlasů
7%