Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Bitva o kopec - Hra na webu
Anonym
Dostal si ban za nahrabavanie , kopec je môj
Gameluner
Po vypršení banu jsem přišel na kopec a dal jsem ti baseballkou přes hubu. Kopec je můj.
Our dead are never dead to us until we have forgotten them.

img.tpx.cz/uploads/GamePodpis.gif

Friendship is the only cement that will ever hold the world together and friends are those rare people who ask how we are and wait to hear the answer.
zorys
Obsral jsem ti obličej, šel sis ho umýt a sešel z kopce, kopec je můj.

i.imgur.com/WHTT459.gif

media.discordapp.net/attachments/834840423658160168/923953281573720084/unknown.png
Majky_
Allahu Akbar!
Kopec je můj!
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=14063
KoLoB
Byl jsi nabrán do teroristické firmy a odjel si dělat bordel do LV, kopec jsi mi s láskou přenechal :D
Kopec je můj
Majky_
Jak říkáš! Přijeli sme s firmou a rozstříleli jsme Tě na malé kousky.
Kopec je můj!
KoLoB
Vojáci už začali reagovat, celá vaše firma skončila v lochu, dle platných zákonů San Andreas kopec náleží mě, kopec je můj! :D
Majky_
Když mě pustili, přišel jsem s flaškou rumu a šli jsme se ožrat do nejbližšího klubu, kde jsme se dohodli, že počkáme až někdo obsadí kopec a pak ho obsadíme spolu :D
Kopec je tedy prozatím volný!
Gameluner
Kopec jsem obsadil já, je tedy můj.

Friendship is the only cement that will ever hold the world together and friends are those rare people who ask how we are and wait to hear the answer.
Mine
Majky s Kolobom si dali ďalšiu rundu, ty si pri čakaní na nich zašiel na kebab, kopec je moj
Gameluner
Byla to past na tebe, já nejím kebab. Zezadu jsem tě zastřelil, kopec je můj.

KoLoB
Majky zůstal v klubu, já přišel a řekl ti že tě zve, šel si za ním a na kopci jsem zůstal sám, kopec je můj :D
Mine
Som mal ešte flašku vodky pri sebe, zlakol si sa že by som ťa znovu ožral tak si ušiel, kopec je moj
d0g_
Bolo to smutno že si sám a tak si šiel domov prihlásiť sa na nejakú zoznamku, Kopec som si zabral JA!!
Mine
Na zoznamke som spoznal fake-účet, ktorý si si tam zo srandy založil, dohodli sme si stretko, ty si celý nadržaný došel, ale ja ne :D kopec bol teda volný, zabral som si ho. KOPEC JE MOJ 4EVER Smile
Gameluner
Pak jsi zašel s kamarádem na pívo, protože ti bylo smutno, takže pokud správně počítám, Kopec je můj.

d0g_
Prišiel som a pichol som ti nožík do tej tvojej hlavy, tým pádom si vylúčený z tejto hry,
Kopec ist mine
WcS
Mine
Po druhom úzkostlivom záchvate mi doktor predpísal tabletky proti úzkosti, avšak keď som ich užil a zmiešal s vodkou, dostal som "rage", vyvraždil polovicu SP aj teba, na kopci ani mrtvy neostal, takže kopec je moj
Gameluner
Tvoje tabletky mě nezastraší, přišel jsem na tebe s UZInou a rozstřílel jsem tě na cucky. Ty jsi dostal ban za požití tablet s vodkou. Kopec ist mine. :D

KoLoB
Přišel jsem a všechny jsem vás vypleskal hráběma, poraženě jste odešly pryč, kopec je můj.
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
11 Hlasů
20%
Skyrace
13 Hlasů
24%
Deathmatche
4 Hlasů
7%