Informace o serveru

Adresa IP
Online hráčů
Partner:
Připojit se na server

Číst diskuzi

Bitva o kopec - Hra na webu
Rich
Bože,toto je trapné.Povedal som to nahlas,zobrali ste si to k srdcu a odišli ste.
Je kopec Môj.
:D
S grácií Kytka pro tebe

www.bratislavskyvecernik.sk/wp-content/uploads/2018/02/allforjan-Posledn%C3%BD-%C4%8Dl%C3%A1nok-zavra%C5%BEden%C3%A9ho-novin%C3%A1ra-J%C3%A1na-Kuciaka-bude-publikovan%C3%BD-medzin%C3%A1rodne-1068x518.jpg

Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou.

Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok.

//

Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril.

//

img.tpx.cz/uploads/Sn%C3%ADmka%20obrazovky%202024-11-13%20214412.png

Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban.
Larex
V tom přiletěl můj nájemný vrah a zabil tě vrtulníkem, který mi to rozmluvil a vrátil jsem se na kopec takže kopec je můj.
Kojo
Odstřelil jsem larexe přitom jsem si přivolal vrtulník a dobil jsem kopec
Upravil/a Kojo dne 28.04.2018 17:46
img.tpx.cz/uploads/tokyo-ghoul-kaneki-ken-gesture-look-mask-wallpaper-3840x1080_75.jpg

Jako crew, tvoříme společně dějiny.

since 2009

Gameluner
V tu ránu jsem přišel s kouzelnými antihráběmi, které nelze zničit. Hodil jsem je na kopec a všechny, jež sem pokusí přijít zabijí na dálku 10km a to jak ve vozidle, tak pěšky. Hrábě se nikdy nevyčerpají a zůstanou na tom stejném místě, takže bum a kopec je navždy volný, můžete lock.
img.tpx.cz/uploads/GamePodpis.gif
Swampy
Že jsou kouzelné ti jen nakecali. Vzali je od farmáře na místní farmě. Hrabě jsem vzal a zahodil někam dolů pod kopec. Kopec je můj
SystemeR
Všechny jsem kicknul a Swampyho navíc zesměšnil a odpojil se sám Tu máš

KOPEC JE MŮJ
Kojo
Zašel jsem za mágem larexem nabrál silnou moc a zamrazil jsem SystemeRa a kopec je můj
Interstellar
Zavolal som si na pomoc koloba a spolu sme nahrabali na kopec 300 ton hliny, a všetkých vás pochovali zaživa.
Kopec a kolobove hrable sú moje.
Larex
Zavolal jsem si armádu krtku, kteří vás podkopali a stahala dolů, kde jste společně umřeli. takže kopec je můj. Jooo
Kojo
Koupil jsem si domestos který jsem nalil do tunelu od krtků a všechny vyhubil
Kopec je můj
MaoS
Skočil som blacka , prdol som si naňho a on umrel od mojho smradíku! :D Kopec je moj. :*
Swampy
Vzal jsem si plynovou masku, takže jsem přežil tvoje výpary :D a pustil jsem na kopec plyn, který tě usmrtil. Kopec je můj
Mine
Nabehli na teba úrady a zatkli ťa za neonacizmus, za to že zabíjaš plynom. Tesne po tom ako ťa odviedli, som si kopec zabral.
Kojo
Koupil jsem si minigun,vyletěl jsem helikopterou nad kopec a začal jsem po tobě střilet po chvílce jsem tě zabil tvoje tělo potom sežrali mravenci. Kopec je muj (v minigunu došli náboje)
img.tpx.cz/uploads/tokyo-ghoul-kaneki-ken-gesture-look-mask-wallpaper-3840x1080_75.jpg

Jako crew, tvoříme společně dějiny.

since 2009

Budoucnost
Minigun jsi tam nechal ležet, já náboje měl a vzal ho. Náboje už má, tebe i tvůj vrtulník jsem zastřelil.

Kopec je můj
Larex
Já jsem ti sebral minigun přes práva, a pak tě zabil.

Kopec je můj
Barty
Koupil jsem si přes /vobchod hunter kterej jsem si spawnul, nasedl a pak přiletěl ke kopci. Spustil jsem pár raketek na kopec a ty jsi následně padnul na zem. Kopec přebírám já a je můj.
Bakerko
stiahol som si god mod a weapon hack a znicil som ťa

Kopec je muj
Deminger
Ten si ani sťahovať nemusel Kappa
Dal som nenápadný relog a už si ležal mrtvy pod kopcom.
Je môj
Budoucnost
Zapnul jsem svůj super S0beit a než jsem dostal ban tak jsem tě zabil givnutými zbraněmi.

Kopec je můj.
Přejít na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Velikonoce?
Hrát na SuperParbě.
14 Hlasů
28%
Budu s rodinou.
9 Hlasů
18%
Velikonoce neslavím.
14 Hlasů